Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזרת המומחים דחוף!

כאשר נוסעים ברכב (מסוג מאזדה 3 2008) יש תקלה הזויה. יש תחושה שנכנסים מיחידת המיזוג גרגרי חול אשר מטרידים במהלך הנסיעה, מציק ביותר.

מבדיקה ראשונית במוסך עולה כי קיים ספוג ביחידת המזגן (לא ידעתי) שמתפורר לתוך תעלות המיזוג ומתפזר לתא הנוסעים. לדברי המוסכניק הטיפול מורכב ויש לפרק הרבה חלקים ברכב - לדבריו כיומיים עבודה ועלות לא ברורה עדיין אך בסביבות 2000-3000 . יצויין כי לא מדובר במוסכניק הקבוע השלי כך שאינני יודע דבר על אמינותו ומצד שני אינני מטיל ספק בדבריו וחושד בכשרים עד אשר הוכח אחרת.

האם מישהו נתקל בתקלה המוזרה בעבר ויכול לחלוק ברשמיו? האם יש המלצות איך לטפל\לבדוק?

תודה רבה!

פורסם

חיבורי תעלות אוויר במערכת מיזוג אכן אטומים עם ספוגים.

הספוגים האלו מתחילים להתפורר מתישהו, אבל בדרך כלל אחרי 10-15 שנים ולכן מאוד מוזר לראות את זה ברכב שנת 2008.

לא שמעתי עד היום על מישהו שתיקן את זה. ללא הספוגים חלק מהאוויר יברח בדרך ופחות אוויר יגיע לפתחי יציאה, אבל עדיין יגיע מספיק אוויר.

פורסם

הספוגים ידועים כמתפוררים ברכבים ישנים. 2008 קצת מוקדם בשבילם.

הם יפסיקו בשלב מסויים לצאת. תיזהר משאיר לכלוך על הבגדים.

תנסה לבדוק עם יש/אין פילטר למזגן. למרות שאצלי 2004 לא היה קיים פילטר(אבל כן קיים הכנה), הוספתי פילטר שמיים וארץ מבחינת סינון ריחות ואויר נקי.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא שמעתי עד היום על מישהו שתיקן את זה. ללא הספוגים חלק מהאוויר יברח בדרך ופחות אוויר יגיע לפתחי יציאה, אבל עדיין יגיע מספיק אוויר.

לדעתי אני היחיד. תיקנתי והחלפתי חלק מהספוגים שהתפוררו בפורד פיאסטה שהייתה לי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
לדעתי אני היחיד. תיקנתי והחלפתי חלק מהספוגים שהתפוררו בפורד פיאסטה שהייתה לי.

מה נדרש לתיקון? האם ניתן לבצע עצמאית, היכן ניתן לרכוש? שואב אבק עוצמתי יכול לעשות את עבודת ההסרה, למרות שאם אני חייב להחליף את הספוגים אז בכל מקרה צריך לפתוח ולפרק את הדשבורד?

תודה!

פורסם

גם אצלי ברכב הייתה את התופעה המדוברת מין ספוג שחור שהיה עף עם "הרוח" של המזגן , באיזה שהוא שלב זה נפסק כנראה לא היה מה שיעוף יותר.

אצלי זה קרה בגלל החום הרב באזור שאני גר בו.

עד כמה שאני יודע זה לא אמור להפריע לתפקוד של המזגן.

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...