Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני אמור לקחת רכב ל4 שנים מהעבודה אפשר לקחת כל מכוניות רק שיש מכוניות ממש יקרות.

חשבתי על טויוטה אוריס . האם זה כדאי ? מבחינת נוחות , בטיחות וכל שאר הקריטריונים האם כדי לקחת טויוטה אוריס ?

עוד מכונית שחשבתי לקחת : סקודה אוקטביה(למרות שיקרה) , סקודה ראפיד(הבנתי שקופצת במהירויות נמוכות) , טויוטה קורולה ( למרות שקצת גדולה ) , סובארו אימרפזה (קצת חלשה מבחינת כוחות סוס) , קיה פורטה , צרפתיות -רנו סיטרואן ופיזו אני ממש רוצה אבל מפחד בגלל בעיות חשמל ובטיחות , אופל אסטרה ברלינה (מתלבט אם כדי ) ..

ויש עוד מלא מכוניות...האם טויוטה אוריס נחשבת למכונית שכדי להחליט עליה באופן סופי ולקחת אותה ?

פורסם

הצרכים שלי : מושבים נוחים . תנוחת ישיבה נוחה לכל הגוף -זה מעל הכל . בטיחות . מנוע וגיר טובים שיאפשרו לאוטו לסוע מהר וחזק. שהאוטו לא יקפוץ בגלל כל אבן ושלא יהיה מרעיש .

ספסל אחורי הכוונה היא למושב האחורי שמכיל 3 מקומות ?

פורסם (נערך)

אין לך אפשרות לבצע נסיעה לפני הבחירה? אולי תתאם נסיעת מבחן בסוכנות טויוטה. תבדוק גם אם יש לך אפשרות לקבל את הגרסה ההיברידית (יש גם הברידית סטיישן אם זה מעניין אותך). הברידי מעט יקר יותר אבל יש הנחה של 500 ש"ח בשווי שימוש אם אינני טועה, אז אולי זה ייצא אפילו זול יותר בסופו של דבר, תבדוק גם את הנושא הכספי. מבחינת בטיחות היא מצוינת.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

אם מדובר בעיסקת ליסינג, אז הפרמטרים של אמינות וירידת ערך אינם רלבנטיים.

לכן הייתי לוקח רכב מפנק יותר מהאוריס. אוריס בוחרים מהסיבות הכלכליות הנ״ל.

כמה אנשים יסעו ברכב?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אהלן,

לי יש אתה ברלינה בליסינג - מאוד מרוצה, ביצועים מעולים (בטח בהשוואה למאזדה 3 הקודמת), אוטו שקט ביותר, בזכות הטורבו משייט רוב הזמן עד 2000 סלד, מגהץ לא רע.

חיסרונות - קצת צפוף מאחור (באגאג׳ ענק), צריכת דלק יחסית גבוהה 1:12.5 לפי המחשב (אני מוגבל בתקציב חודשי).

אביב...

פורסם

יסעו ברכב רוב הזמן בן אדם אחד . אבל זה יכול לגדול בעתיד .

אני בהחלט אעשה נסיעת מבחן . הבנתי שהתקרה קצת נמוכה באוריס זה נכון ?

לגבי רכב קצת יותר מפנק , מה למשל ?

פורסם

^ מאזדה 3 האצ׳בק למשל, שניתן להגדיר אותו כרכב פרימיום עממי, דבר ראשון עיצובית, פנים וחוץ ודבר שני מאד מאובזר.

גירסת הליסינג מצויינת במנוע 1.5 בעל ביצועים בינוניים וזה החסרון העיקרי שרלבנטי לגביך.

לאדם אחד שיסע ברכב, אתה יכול לבדוק האם אתה יכול לבחור בחיפושית החדשה, מחירה לצרכן הפרטי ירד לסך של 130 אלף ש״ח בלבד. רכב מיוחד למרות שאני מסופק אם אכן ניתן לקבלו בליסינג.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...