Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האופנועים האנגליים ידועים בנזילות השמן שלהם, אל תוסיף גם נזילת דלק...חפש מקורי

זה יעלה ככל הנראה בסביבות 100 ש"ח כולל משלוח, האפשרות האחרת היא מדורה וחבל...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הכל נכון אבל הזמן לארוע גן שמואל שאשמח להשתתף בו קצר ולכן בחרתי אופציות אחרות. בעבר בעל מוסך עבר ידוע שנסגר בינתיים מכר לי חתיכת שעם כזה שממנו גם הוא היה מכין אטמים (לפני עידן האינטרנט כמובן). הברז מתפרק לגורמים וכשהשעם היה בא במגע עם הדלק הוא היה מתנפח ואוטם עוד יותר טוב.

אשמח גם לקבל כתובת של חנות באנגליה לאופנועי מצ'לס מהדור של מלחמת העולם השנייה.

בברכה אריק

פורסם

אני רוכש אטמים אלו אצל האחים ביזביז בדרום ת"א,אלה אטמי שעם כמו שהיו במקור.יכול להיות שבאנגליה ניתן להשיג סוג משופר בתוספת של גומי או רק מגומי NBR או וייטון העמידים לדלק.

מה אתה צריך למצ'לס?יש לי הרבה חלקים משומשים לדגם הזה.

פורסם

תודה לכל העוזרים.

כרגע ככל הידוע לי איני צריך חלפים , האופנוע לא הותנע שנים רבות מאד בסביבות ה-20 שנים . מידי פעם הייתי לוחץ על רגלית ההתנעה לשם סיבוב המנוע בלבד כדי שלא יתפס משהו.

אני צריך קודם לנסיון ההתנעה לנקז את גל הארכובה כי אם יש עדיין שמן אז בטוח שהוא זלג למטה ממיכל השמן העליון .

גם שמן גיר צריך להחליף.

אשמח לקבל להמלצות לגבי סוג שמנים מומלץ לאופנוע מצ'לס G3L . שמן מנוע ושמן גיר.

בברכה אריק

פורסם

רצוי לנקז את השמן מהפקק התחתון במנוע לפני התנעה ראשונה. תחליף גם את השמן במיכל, רצוי שמן 40. או10/40

בגיר אתה יכול לשים את אותו השמן אין בעיה עם זה,רק לא למלא יותר מדי.

אני אשמח אם תעלה תמונות של הכלה.

×
×
  • תוכן חדש...