Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הפואנטה לקנות גולף GTI ולא להתגרזן אתה? זו שטות מה שכתבתי, נכון. אז כל אחד והשיקולים שלו (ואם הוא רוצה רכב חדש וחסכוני?).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

צבי ענה נכון,אני נתכוון לתקופה ארוכה,לכן הבסיס צריך להיות רכב חדש.

החיסכון הוא לא כמה מאות בשנה,אם ניקח סופר מיני שלמשל תעשה 1/15 ואת הספייס שעושה 1/19.5,לנסועה של 17 בשנה זה כמעט אלפיים שקל בשנה.

אני יכול להגיד לך אייל שאחרי 5 חודשים אני מאוד מרוצה ממנה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

לספייס סטאר יש כמה יתרונות מאוד בולטים: היא אוטומטית בעלת גיר הטוב ביותר שניתן להשיג במחיר, היא חסכונית באופן פנומנאלי והיא מאובזרת. למעשה אין אף רכב אחר בארץ במחיר הזה שמציע אוטומט עם כזה חיסכון. מי שתקציב שלו מוגבל, אבל חייב גיר אוטומטי וחייב חיסכון - אין למעשה אלטרנטיבות בכלל. אז נכון שיש פשרה בניהוג, אבל על הכבישים רואים שאת הרכב הזה קונים בכמויות. לא כולם חובבי הגה שמעמידים התנהגות בראש סדרי עדיפויות.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

נכון מאוד,אני לא מחפש רכב עם התנהגות כביש מעולה,ומי שקונה רכב בסגמנט הזה זה מסוג הדברים השוליים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אפשר לסכם בכמה מילים,אדם אשר רוכש רכב במחיר כזה ובעל הנתונים הללו,לא מחפש "התנהגות כביש" או ביצועים של רכב ספורט,אלא חסכון לטווח הארוך מכל מיני שיקולים.

אין ספק שהוא יכל לרכוש במחיר הנ"ל רכב "ספורטייבי כבן 6 - 5" שהיה נותן לו ביצועים נהדרים וחווית כביש אחרת,אבל מאידך,היה גורם לכאב ראש בכל הקשור להוצאות.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

סיכום נכון.

פורסם (נערך)

אין ספק שהוא יכל לרכוש במחיר הנ"ל רכב "ספורטייבי כבן 6 - 5" שהיה נותן לו ביצועים נהדרים וחווית כביש אחרת,אבל מאידך,היה גורם לכאב ראש בכל הקשור להוצאות.

זה נראה לך נכון?! אין כאב ראש גדול יותר מלקנות רכב חדש ובנוסף לשלם עליו מחיר סופר מופרז.

אם אתה ממש מבסוט מהאוטו, שיהיה לך רק לבריאות אבל אני חייב לומר את דעתי.

אל תיפגע כן, כבר אמרתי את דעתי בתחילת השרשור, מחיר הרכב מופקע, זה נראה שאתה מנסה להתנחם בצריכת הדלק.

אז אתה אומר שלא היה שום רכב חדש בקרטריונים שלך? אז לא קונים חדש. כלכלי זה בוודאי שלא. עדיף לקנות רכב נורמלי משומש.

רוצה רק חדש? יאללה תשלם. אבל לפחות שידרשו מחיר איכשהו הגיוני. לא 81,000 ₪ .

אז האוטו עושה 1 ל-18. בנסיעות בכביש מהיר במהירויות זחילה שאתה נוסע עשיתי היום קיסריה-ראשון 1 ל-16 עם מרצדס A200 AMG, ביג דיל...

עריכה אחרונה על ידי Shmelov

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל זאת היא כנראה המיני האוטומטית החסכונית בישראל. על המחיר המוגזם אני מסכים, אבל כמשומשת מליסינג זו יכולה להיות עיסקה לא רעה למי שחיסכון זה הכי חשוב לו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

היום ב80 אלף היא,והיודנאי,פיקנטו,סוניק אלו הרכבים הכי זולים שניתן לקנות שהם אוטומטים, (למעט גיר רובוטי),זה המחירים בארץ.

לכן לי זה לא ניראה מחיר מופרז,אלא ביחס למחירי הרכבים מחיר זול.

למה לא היה רכב חדש שעונה על הקרטריונים שלי? המיצובישי כן ענתה עליהם,זאת הסיבה שקניתי אותה,לכן איני לי התנחמות.

אני לא עושה 1/19.5 בזחילה,אלא בין עירוני הררי,בזחילה לא יודע כמה הרכב יעשה,בכביש מהיר לדעתי הרכב יעבור בקלות את ה1/20,שבוע הבא יש לי נסיעה הלוך חזור ממעלות לבאר שבע והיה לי נתון.

1/16 זה נתון שמראה המחשב או שלפני הנסיעה תידלקת,ואחרי הנסיעה הזאת תידלקת שוב פעם וחישבת?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היונדאי והפיקנטו באותה רמה? הסוניק בכלל סופר מיני. בוא נהייה כנים, הספייס סטאר זה פחון עולם שלישי עם אבזור בהתקנה מקומית. הוא צריך להיות מתומחר לא יותר מאלטו אוטומטית.

פורסם (נערך)

מה הנסיון שלך עם יונדאי I10 והספייס סטאר?

ואם הוא פחון מעולם השלישי,תסביר לי למה הוא מצליח במכירות?

פורסם
בוא נהייה כנים, הספייס סטאר זה פחון עולם שלישי עם אבזור בהתקנה מקומית. הוא צריך להיות מתומחר לא יותר מאלטו אוטומטית.

זה בדיוק מה שאני חושב, הגדרה שלי: "ריקשה עם 4 גלגלים".

המחשב הראה 1 ל-16.5 שזה במציאות 1 ל-16 בול.

אתה חושב שהיא זולה, אני חושב הפוך.

אפשר להתווכח על זה עוד כמה עמודים טובים, בוא נסכים שלא להסכים :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מה הנסיון שלך עם יונדאי I10 והספייס סטאר?

ואם הוא פחון מעולם השלישי,תסביר לי למה הוא מצליח במכירות?

נהגתי בI10 וגם בספייס סטאר, שתיהן מהשכרה. לא שהיונדאי זו מכונית מדהימה אבל בהחלט מרגישים שהיא יותר רכב מהספייס סטאר. הרבה יותר נעים לשהות בה והנסיעה פחות מעייפת.

גם פיקנטו מצליחה במכירות והיא לא חסכונית במיוחד. אין קשר בין הצלחה במכירות לעומת איכות הרכב והתמורה למחיר. גם טרופית היתה פעם להיט מכירות למרות שזה בסך הכל זבל מסרטן עם מים וסוכר.

פורסם (נערך)

שמילוב,זה לא חוכמה המחשב,אצלי בנסיעה כמו שאתה מתאר המחשב מראה בערך 1/23.5.

בכניסה לנהריה יש פקקים גדולים,הצריכה נשארת בערך דומה.

2e2jp94.jpg

SLOWRIDE

אוקי אז אתה לא אהבת אותה,אני כן,אין פה מה לעשות ולא נצליח לשנות את הדעה של השני.

אני נהגתי גם ביונדאי וגם בפיקנטו והעדפתי את המיצובישי.

פורסם (נערך)

שמלוב, מבחינה כלכלית לקנות רכב ישן יותר משתלם מחדש, אני מסכים איתך. אבל לקנות רכב משומש זה כאב ראש לא קטן, לבדוק עשרות רכבים, לפלטר שקרים, לוותר על אחריות, מי יודע איך נהגו ברכב ועוד. אם הנסועה לא גבוהה, זה לא משנה ורכב משומש יעשה יופי של עבודה, אבל בנסיעה מרובה זה בעייתי כי רכב שטחנו לו את הצורה יתחיל להראות סימני עייפות מוקדם מהרגיל, לאומת רכב שנהגו בו כבני אדם וטיפלו כראוי שלא יראה סימני עייפות עוד הרבה מאוד זמן בתנאי שהוא מראש אמין.  הבעיה שאי אפשר לדעת, לכן בנסועה מרובה צריך מראש להתחיל מרכב נקי מכל הבעיות או עם אחריות.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...