Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם.

השבוע החליפו לי רידאטור ועשו לי שטיפה לגיר מאחר ונכנסו לי מים לגיר.

היום בנסיעה להורים שלי שגרים במקום הררי הרכב התחיל לעשן ממש במהלך העלייה ( הרכב אומץ לטור 4 בערך ) מיד עצרתי בצד הדרך והבחנתי כי יש טיפטוף משמעותי של שמן גיר ( וורוד כזה ) מיד טילפנתי למוסכניק שטיפל לי ברכב ולאחר זמן מה הוא הגיע , הוא בדק את המים ברדיאטור ואת הצינורות המוליכים ואת התפסנים שלהם והכל היה כשורה, לטענתו הוא שם גלון של שמן נוסף למה שצריך בגיר ומה שקרה זה שלחץ השמן עלה ויצא ( אין לי מושג מאיפה ) ונשפך על האגזוז ובכך הוא נשרף וזה העשן שראיתי . חשוב לציין שחוץ מעשן לא היה שום סימן אחר חום מנוע תקין ונסיעה תקינה עוד חשוב לציין שבאוצו היום חזרתי מההורים שלי עם הרכב נסיעה של 50 דק והכל היה כשורה.

האם קיים דבר כזה שיש עודף שמן בגיר? ואם כן אז במאמץ גבוהה יותר הוא פורץ החוצה? האם זה בכללממשהו נכון שעודף שמן יכול לעשות סימפטום שכזה? מאיפה הוא פורץ? מהמדיד?

תודה

פורסם

שם לך גלון(ליטר) ספייר מה זה מים לווישרים?

תחליף מוסכניק אסור לשים יותר שמן בגיר.

שהרכב מונע ואחרי נסיעה של לפחות 10 דקות, תשלב בהילוכים כל מצב מלמטה למעלה 3 שניות, עד שאתה מגיע לניוטרל, ותבדוק במדיד של השמן גיר, עד לאיפה מגיע?

פורסם
שם לך גלון(ליטר) ספייר מה זה מים לווישרים?

תחליף מוסכניק אסור לשים יותר שמן בגיר.

שהרכב מונע ואחרי נסיעה של לפחות 10 דקות, תשלב בהילוכים כל מצב מלמטה למעלה 3 שניות, עד שאתה מגיע לניוטרל, ותבדוק במדיד של השמן גיר, עד לאיפה מגיע?

אין בעיה אני אבדוק מחר ואחזיר תשובה...

כמה ליטר אמור להיות בגיר?

פורסם

תשובה:

ככה בדקתי את מה שאמרת, נסעתי מהקריות לכרמיאל נסיעה של כ40 דק עדיתי את העיניין עם הילוכים ובדקתי את שמן הגיר כשהוא מונע.

על המדיד יש 2 טמפרטורות 20 ו65 מעלות המדיד סימן לי שיש כמות שמן מעל לשנתה של 65 מעלוצ בערך בחצי אצבע... האם זה טוב? האם צריך להוציא שמן?

עוד שאלות שאדמח לקבל עליהן תשובה:

מה ההשלכות לעודף שמן בגיר?

האם שמן בגיר יכול לצאת מאיפשהו כאשר לחץ השמן עולה יתר על מידה ( מה שקרה לי בעצם... )?

תודה

פורסם

איפה שכתוב 65 מעלות, מתחת לכיתוב 65, ומעל הכיתוב 65, יש חריץ, צריך שהשמן יהיה באמצע,(בין החריצים) גם מקסימום זה בסדר, אבל מעל זה כבר עודף, וצריך להוציא.

אגב באיזה שמן גיר השתמשת?

חצי אצבע מעל המקסימום זה אומר שצריך להוציא קצת.

פורסם
איפה שכתוב 65 מעלות, מתחת לכיתוב 65, ומעל הכיתוב 65, יש חריץ, צריך שהשמן יהיה באמצע,(בין החריצים) גם מקסימום זה בסדר, אבל מעל זה כבר עודף, וצריך להוציא.

אגב באיזה שמן גיר השתמשת?

חצי אצבע מעל המקסימום זה אומר שצריך להוציא קצת.

אוקיי יום שישי אני ככל הניראה אלך למוסכניק שלי לבנתיים האם אפשר תשובה על השאלות האחרות?

נ.ב. אני נוסע על הרכב כמעט כל יום מאז התקרית ביום שישי וטפו טפו חמסה חמסה לבנתיים הכל ניראה כשורה...

• תוכן חדש...