Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

מאז ומתמיד אהבתי IDMAX, לא מזמן נמכר הסאב שהחזקתי בתקופה האחרונה(FIQ 15) והחלטתי ללכת על זוג IDMAX 12 ,

הסאבים נקנו חדשים מליאור מולטימדיה בחיפה ,מדובר בגרסה V3 המאוחרת יותר ששודרגה ולא נמצאת בסכנת התפוצצות (-: . כל סאב בעל שני סלילים של 2 אוהם וסה"כ התנגדות סופית של שני הסאבים 2 אוהם.

בהתחלה ביצעתי הרצה לסאבים בעצמה נמוכה בתיבה זמנית למשך שבועיים עד שהגיע התיבה שלי , 2.4 קיוביק לכל סאב מכוונת ל31 הרץ, המחיצה בין הסאבים פתוחה לקבלת טיונינג זהה.

כרגע הסאבים מוגברים ע"י רוקפורד 1501BD (ישודרג בעתיד) שמוציא בהתנגדות הזו סביב ה1700RMS, כמובן שהוא מחובר למערכת חשמל משודרגת שכוללת אלטרנטור 160 שני מצברים והרצה של 0 גייג' נפרדת למונו.

התוצאה חזקה מאוד, אפילו קצת מוגזמת מבחינתי. בקרוב יעלה גם סרטון המחשה (-: .

תמונות להנאתכם

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ועוד קצת

9.jpg

10.jpg

11.jpg

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

נראה שהגשמת חלום :D

ללא ספק סאבים מצוינים, מקווה שאוכל להגיע למפגש צפון ולקבל טעימה.

תתחדש ותהנה מהם :wink:

פורסם

עכשיו נראה לי שיש לנו סמכות SQL :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דיוויד תודה, זה מה שחיפשתי מהסאבים האלה , שילוב של עצמה ואיכות. אני שומע מגוון רחב של סגנונות ורציתי סאב חזק אבל גם זריז ומוזיקלי.

הישאם תודה, מקווה לראות אותך במפגש ולהרגיש גם מה קורה אצלך באוטו.

אדי תודה על הפרגון (-: .

שמתי לב עכשיו שלא כל התמונות עלו, אטפל בזה בהמשך. אגב התיבה הקטנה בתמונות היא זו ששימשה להרצה, התיבה הגדולה יותר היא זו שבה אני משתמש.

פורסם

תודה! ימים עמוסים ואני לא מספיק להעלות תמונות ווידאו אבל אעשה זאת בהזדמנות ראשונה, היו שצילמו במפגש, אוליי מישהו יעלה לפניי?

שרול אני מקווה להגיע לביקור בקרוב.

• תוכן חדש...