Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לעוזרים

יש לי מנורה קדמית בטויוטה קורולה ראנקס 2005 שרופה מקדימה רציתי לדעת

אם זה אפשרי להחליף לבד מחיפוש אתרים שונים כולל בפורום לא מצאתי שמישהו מסביר על כך

ניסתי לבד לפי היגיון ונורא קשה להכניס את האצבעות על מנת לנתק החשמל ולהוציא את הנורה

אם מישהו פה יכול להסביר או לפרסם סרטון אני אשמח

ואם אפשר המלצות על נורות לרכב שלי עדיפות מהEBAY

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

למה צריך ebay בשביל נורות? נורה איכותית בחנות חלפים בארץ עולה 10-15 ש"ח. בשביל זה תחכה חודש עד למשלוח מסין ותיסע עם פנס אחד בצורה שמסכנת את הסביבה?

אם אתה מתקשה אתה יכול לגשת לכל חשמלאי רכב או מוסכניק שיחליפו לך את הנורה בשניות. לרוב גם לא יקחו לך על זה יותר מכמה שקלים.

פורסם
למה צריך ebay בשביל נורות? נורה איכותית בחנות חלפים בארץ עולה 10-15 ש"ח. בשביל זה תחכה חודש עד למשלוח מסין ותיסע עם פנס אחד בצורה שמסכנת את הסביבה?

אם אתה מתקשה אתה יכול לגשת לכל חשמלאי רכב או מוסכניק שיחליפו לך את הנורה בשניות. לרוב גם לא יקחו לך על זה יותר מכמה שקלים.

1. העלתי פה את השאלה הזאת על מנת ללמוד לעשות לבד בלי שיקחו לי כמה שקלים...

2. נורה שבארץ עולה 10 שקל בEBAY תעלה 3 לרוב! אז למה לא להביא מנורה טובה וחזקה בעלות של מנורה זולה בארץ

ויכול להיות שאני טועה תקן אותי....

פורסם

איזה מנורה טובה וחזקה רכשת באיביי ב-3 שקלים ? תן קישור.

בכול מקרה אני מציע לך לקפוץ למוסך בכדי להחליף את המנורה מכיוון שבפעם הראשונה להחליף מנורה בראנקס זה קצת קשה בגלל שאין מקום להכניס את

כף היד. לי בפעם הראשונה זה לקח 20 דקות.

לבעל מקצוע שמכיר את הרכב לוקח בדיוק כמה דקות.

.

איזה כייף לי :)

פורסם

איזו נורה טובה ואיכותית עולה בארץ 10-15 שקלים?

אולי מדובר במחיר עלות למוסך.

נורה של הלה או של אוסרם תעלה יותר לכיוון של 40-50 ש"ח.

לפותח השרשור, אכן צריך ידים של ילדה בת 6 כדי להצליח להחליף נורה בקורולה/רנקס.

אם אתה לא יודע מה אתה עושה, גש למוסך או לחשמלאי, רק תוודא ששמים לך נורה איכותית ולא את הזבל הסיני שמוכרים בכל פינה שמחזיק מעמד ברוב המקרים כמה חודשים.

פורסם
איזו נורה טובה ואיכותית עולה בארץ 10-15 שקלים?

אולי מדובר במחיר עלות למוסך.

נורה של הלה או של אוסרם תעלה יותר לכיוון של 40-50 ש"ח.

לפותח השרשור, אכן צריך ידים של ילדה בת 6 כדי להצליח להחליף נורה בקורולה/רנקס.

אם אתה לא יודע מה אתה עושה, גש למוסך או לחשמלאי, רק תוודא ששמים לך נורה איכותית ולא את הזבל הסיני שמוכרים בכל פינה שמחזיק מעמד ברוב המקרים כמה חודשים.

תודה !

האם יש לך המלצות על חברות מסויימות כמו שרשמת? האם נורת לד זה גם טוב? כדאי?

פורסם (נערך)

מנורה מסוג H7 איכותיית תוצרת HELLA הנקראת גם LONG LIFE בעלת אורך חיים כפול ממנורה רגילה עולה בדיוק 35 שקלים אצל גל אור בת"א.

אין מנורות לד מתאימות מסוג H7 לפנסי חזית.

אתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר לכן סע למוסך הקרוב לביתך להחלפת המנורה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

נכון אני לא יודע על מה אני מדבר לכן אני שואל על מנת ללמוד זה מהות הפורום לעזור אחד לשני ללמוד ולהבין מה אנחנו עושים נכון ולא נכון. בנוסף להעשיר את הידע האישי שלנו ולחסוך כמה שקלים...

פורסם

בראנאיקס/קורולה זה 2 דקות להחליף נורה בצד נוסע ועשר דקות בצד נהג(צריך לשחרר מצבר ולהזיז אותו,לא חייבים לנתק אותו).

מושכים את הגומי מאחורי הפנס (מהצד הפנימי), יש מתכת קפיצית מאחורי הגומי שהוצאת , לוחצים עליו למטה ופנימה ומושכים, הוא נפתח כמו ציר, וכל שנותר זה למשוך את המנורה ולשים מנורה חדשה במקום ולחבר באותה צורה שפירקת. מאוד פשוט, נורה חדשה טובה תעלה לך 70 שקלים, רצוי מאוד להחליף בזוגות שלא יהיו הבדלים.א שוה להזמין מאיביי מנורות היות וזה דבר עדין עד מאוד וההבדלים בכסף זה 50 שקל, לא רציני,.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
בראנאיקס/קורולה זה 2 דקות להחליף נורה בצד נוסע ועשר דקות בצד נהג(צריך לשחרר מצבר ולהזיז אותו,לא חייבים לנתק אותו).

מושכים את הגומי מאחורי הפנס (מהצד הפנימי), יש מתכת קפיצית מאחורי הגומי שהוצאת , לוחצים עליו למטה ופנימה ומושכים, הוא נפתח כמו ציר, וכל שנותר זה למשוך את המנורה ולשים מנורה חדשה במקום ולחבר באותה צורה שפירקת. מאוד פשוט, נורה חדשה טובה תעלה לך 70 שקלים, רצוי מאוד להחליף בזוגות שלא יהיו הבדלים.א שוה להזמין מאיביי מנורות היות וזה דבר עדין עד מאוד וההבדלים בכסף זה 50 שקל, לא רציני,.

תודה גדולה !!! על התשובה ! אתה יכול להמליץ לי על מנורה מסויימת או שזה לא משנה?

פורסם
כל נורה מפירמה ידועה כמו הלה, אוסרם, פיליפס וכו'.

רק לא סיני כמו אמריקן איגל ושות'.

תודה! זה נכון שעדיף אם כבר לקנות קסנון ? כי ממה שקראתי בפורום קסנון מחזיק פי כמה וכמה יותר זמן וזה יותר חזק האם זה מומלץ?

פורסם
תודה! זה נכון שעדיף אם כבר לקנות קסנון ? כי ממה שקראתי בפורום קסנון מחזיק פי כמה וכמה יותר זמן וזה יותר חזק האם זה מומלץ?

הפנס המותקן ברכבך לא מתאים למנורות קסנון מבחינת האופטיקה שלו.

• תוכן חדש...