Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגיעו כל החלקים הדרושים לתחילת שיפוץ האסקורט שנת 92 שלי.

מדובר בתושבות מנוע, אטם קרטר, משאבת שמן, ו-4 הגומיות (אני לא יודע את השם בעברית, אך זה נראה כמו אקורדיון CV GAITER).

כל החלקים הנ"ל לא הוחלפו מעולם ואני מעוניין לבצע עבודה זו לפי הספר, כולל סגירת ברגים בחוזק הדרוש, ממש "לפי הספר".

הבעיה היא שלשום מוסך לא יהיה את הזמן להתחיל לסגור ברגים עם TOURQE.

ניסיתי לשאול לגבי השכרת מקום (אפילו בסופ"ש) אך אף אחד לא מסכים (ואני מבין אותם).

יש למישהו רעיון ? (אני מעפולה)

פורסם (נערך)

אם זה עוזר אני מבית שאן ואני יכול להשאיל לך ידית מומנט, 2 בוקים וכל מיני כלים בסיסיים...מה טווח הסגירה שאתה צריך?

עריכה: מקום לעבודה אין לי..אבל חניה בבית שאן לא חסר ואפשר למצוא חניון ריק לעשות בו את העבודה על הרכב

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם

haranza

תודה רבה, אך יש לי ידיות מומנט.

יש לי גם בוקים, הבעיה שזה ממש לא יהיה נח לעבוד. לדעתי עבודה כזו כדאי מאוד לבצע עם ליפט.

תודה בכל מקרה.

פורסם

בעיה שכולנו מתמודדים איתה.

תכלס, את כל העבודות האלו אפשר לבצע ליד הבית כשהרכב מוגבה על בוקים, אבל באמת לא כ"כ נוח לעבוד, לוקח פי כמה יותר זמן, לא נראה טוב בעיני השכנים ועוד, מלכלך את החניה ועוד.

יש מוסכים שמשכירים ליפט + כלים מחוץ לשעות העבודה, אבל רק לחברים/מכרים/מקורבים שלהם כלומר אנשים שהם יכולים לסמוך עליהם ושיודעים מה הם עושים.

אם אתה מגיע מבחוץ, לא נראה לי שתוכל למצוא משהו כזה.

פורסם (נערך)

שטויות, החלפתי את כל החלקים האלו עם 2 בוקים וג'ק עגלה ללא חניה ייעודית (פרטית או ציבורית), כביש .

רוצה יותר נוח ? אם אתה לא צריך להוריד גלגלים, קנה לך שתי שפאלות ואם אתה קצת יותר טחון קנה לך

כאלו :

עריכה אחרונה על ידי proxima
  • תוכן חדש...