Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצאתי לינק מעניין מתוך מוזיאון בית האוסף לתולדות צ.ה.ל

תגללו למטה הרבה. מהמכונית של בן גוריון, יצחק נבון, רבין ומכונית סליק מיוחדת..

http://www.mapah.co.il/04/07/2012/%d7%98%d7%99%d7%95%d7%9c-%d7%9c%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%90%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%aa%d7%99-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%9c%d7%aa%d7%95%d7%9c%d7%93%d7%95%d7%aa-%d7%a6%d7%94%d7%9c-%d7%9e/

תהנו !

עריכה אחרונה על ידי ravivhaik
פורסם

אהבתי !

בעיקר את צי רכבי השרד של בן גוריון, בגין דיין ורבין זכרונם לברכה.

ואת הסליקים בהם החביאו תחמושת בימי המנדט בתוך דוד של קומפרסור, ובתוך דוד של זפת, הראש היהודי, לא פסק מאז להמציא לנו פטנטים!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם (נערך)
.. ואפילו מכונית השרד של ראש הממשלה משה דיין מופיעה שם !

בהתחלה רציתי להגיד לך שאתה טועה , אבל ....:lol::rofl:

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לא יכול להיות.... מוזיאון מכובד...... לא יכול להיות.משה_דיין_במבצע_ד&#.jpg5_wa.jpg08wa.jpg16_wa.jpg105_b.jpgעקבה.JPG

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

עוד 2 רכבי שרד .

הרכב של יצחק רבין שבו הובהל לבית חולים איכילוב , הוזנח וננטש שנים רבות עד שמשרד הבטחון החליט לשפצו ולהציבו במרכז רבין .

הרכב של גולדה מאיר (או אחד מהרכבים ששימשו אותה) עודנו נוסע ושייך היום לאדם מבוגר שמתגורר במרכז הארץ.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

אמנם לא מכונית,אבל זכור לי במעומעם שבמוזיאון הוצג טיל סקאד שלא התפוצץ בזמן מלחמת המפרץ,האם אני זוכר נכון?

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מרקורי אייט (8 )מודל 1939 מנוע 8 V ראשים שטוחים גיר רגיל בריצפה 3 הילוכים קדמיים ואחד רוורס

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
מרקורי אייט (8 )מודל 1939 מנוע 8 V ראשים שטוחים גיר רגיל בריצפה 3 הילוכים קדמיים ואחד רוורס

It's a1940 Ford, not the same (smaller engine, less luxurious interior etc.) Also different rear wings and other differences.

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

• תוכן חדש...