Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

ברצוני להחליף שמן גיר , רציתי לדעת היכן נמצא הפקק להכנסת השמן? שבדקתי ראיתי פקק שחור אבל הוא מסתובב על ריק .

אודה לעזרתכם .

אורי .

פורסם
לדעתי לא כדאי להחליף שמן גיר לבד, אם אני זוכר נכון זה לא תהליך פשוט כמו החלפת שמן מנוע.

היכן נמצא הפקק?

ולמה זה מסובך ?

פורסם
למה אתה רוצה להחליף שמן גיר לאחר 4 שנים שהרכב על הכביש ?

כמה קילומטרים עשה הרכב ?

120000

שורה תחתונה אתם יודעים היכן זה נמצא ??? ואיך ניתן לפתוח את הפקק?? זה סה"כ החלפת שמן גיר מה הסיפור

פורסם

על פי הוראות הייצרן בתיבה מסוג DSG 7 אין צורך להחליף שמן גיר.

בתיבה יש שני מערכות נפרדות שבהם קיים שמן והם:

1. שמן גיר.

2. שמן הידראולי (נוזל הידראולי) של יחידת המכאנוטרוניק - לא ניתן למלא/לבדוק או להחליף את השמן.

אם בכול זאת ברצונך להחליף שמן גיר אתה צריך כלי מיוחד למילוי שמן בתיבה וכמובן 'קצת ניסיון'.

1. פקק הריקון נמצא בתחתית התיבה, על מנת להגיע אליו צריך לפרק את המגן התחתון.

2. פתח המילוי נמצא ליד מוט בורר ההילוכים שמחובר לתיבה. בכדי למלא שמן תצטרך לפרק את המצבר וגם את בית המסנן של פילטר ההאוויר.

איזה כייף לי :)

פורסם

למה יש את ההפרדה הזו (שני סוגי שמנים, במכלולים שונים)? לפי מייטב הבנתי ומה שהסביר לי רון ממוסך רון כשהייתי אצלו גיר ה - DSG הוא למעשה בנוי ומתפקד כמו גיר רגיל רק עם הפעלה רובוטית. רון אמר לי כי מחליפים את השמן ב 60 אלף (מקווה שזכרתי נכון).

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

תודה מרק ,

אני מברר על העניין כי מתחת לגיר יש לי רטיבות של שמן גיר ובגלל זה אני רוצה לבדוק אם חסר לי שמן ומקווה שאין לי נזילה.

ועוד שאלה אני מטפל ברכב באופן עצמאי ובלוח שעונים יש צילום מפתח שוודי מהבהב בגלל שהרכב צריך טיפול איך ניתן לבטל את זה ?

פורסם

1. לא ניתן לבדוק את מפלס שמן הגיר בשום צורה. יש לרוקן ולמלא מחדש לפי הכמות המומלצת על-ידי ייצרן הרכב.

2. בדוק בספר הרכב כיצד ניתן לבטל המנורה המהבהבת או כנס למוסך רון והוא יאפס לך את המנורה חינם אין כסף.

רטיבות בתחתית הרכב עלולה להיווצר בגלל נזילת שמן מנוע, שמן גיר, נוזל קירור או מצינור ניקוז של מי המזגן.

תניח מתחת לנזילה/רטיבות דף לבן ובדוק מה הוא צבע הנוזל. לפי צבע הנוזל אני אוכל להדריך אותך בהמשך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...