Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני רוצה להזמין מוצרים של דיטיילינג ולהתחיל סוף סוף לעשות מהפכה לרכבים שלי :)

מאיפה הכי כדאי להזמין?

הבנתי ש AUTO GEEK מעולים אבל המשלוח יקר ויש לי הרבה דברים להזמין

אוטוסטור או VIX מאיפה הכי כדאי?

הרשימה שלי היא כזאת :

פוליש של מגווירס M101 ו- M205 עדין וגס

שמפו לרכב Mr.Pink של chymical guys

פלסטלינה בינונית או של chymical guys או סתם של מישהוא אחר :) לא חושב שזה משנה ממש

מטליות מייקרופייבר 3 או 4 בערך

ואני הולך על אוטם צבע ולא על ווקס ( לפי הסירטונים של Junkman2000 ) אז חשבתי על JetSeal או משהוא של מגווירס

ועוד כול מיני APC של שופרסל , מחדש פלסטיק חיצוני של Mothers , לפנים הרכב הדשבוארד גם STP לפלסטיקה וזהו בעיקרון

אני רוצה להזמין גם מכונה ולכן חשוב לי לדעת מה אתם ממליצים ומאיפה הכי כדאי להזמין הכול...

המכונה אני רוצה ללכת על מגווירס DA עם פדים של chymical guys hex - logic

אם יש לי משהוא שחסר ברשימה או המלצות אני אשמח לדעת מכיוון שאני עוד לא מנוסה רק ראיתי עבודות וסירטונים והחלטתי שאני גם חייב לעשות את זה!!

פורסם

אוטוסטור טובים וגם vix,ככה שתזמין מאיפה זול יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בVIX המשלוח חינם מעל 300 ש"ח, באוטוסטור המשלוח עולה 30 שקל בערך, תעשה את החשבון לבד מה אתה מעדיף להזמין ומאיפה.

אני לא מתלהב מהSTP, הייתי יורד ממנו.

בנוגע לאוטם- בדיוק היום יישמתי את האופטי סיל - הוא מאוד קל ליישום בהשוואה לג'טסיל יישמתי אותו כמעט על 2 רכבים ונראה שהבקבוק יחזיק עוד הרבה זמן אצלי.

השמפו שבחרת מתאים לשטיפות "עדינות" שבועיות כאלה. אם זה רק לPRE WASH הוא סבבה. אני משתמש בCITURS ומאוד מרוצה.

פלסטלינה ואפליקטורים - תזמין כבר מעכשיו מסין. ייקח לזה גם ככה חודש להגיע. זול מאוד ועושה את העבודה.

בהצלחה.

נשמח לראות את הכלה לאחר הטיפול.

M-TECH E46

פורסם

אהממ לגבי ה STP באמת ניראלי שאני יירד מזה אמרו לי עוד כמה ואני כבר ישתמש ב APC לכול הפנים של הרכב.

ולגבי הסבון לא מצאתי CITRUS של CG מצאתי של מגווירס shampo plus הוא גם טוב?

ולגבי האפליקטורים אני ישתמש במכונה רוטורית אז גם ביישום האוטם צבע אני ישתמש במכונה עם פד עדין שמיועד לכך.

ובנוסך שחכתי ממנו לגמרי ONR שאני רוצה להשמתש בו בתור נוזל סיכוך לפלסטלינה.

אני חושב שאני ירכיב את אותה רשימת מוצרים בכמה מקומות שונים ויבדוק איפה יוצא לי הכי זול...

פורסם

בגלל שיש לך הרבה מוצרים של מגווירס ברשימה, תזמין מאוטוסטור (ויקס לא מחזיקים מגווירס).

אתה בטוח שאתה צריך לקנות מכונה? אם מדובר ברכב אחד בלבד, אולי עדיף לך לשכור מכונה לסופ"ש?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אהממ לגבי האופטי סיל ראיתי שזה ספרי ושמיישמים אותו בעזרת פד ידני , האם הוא מספיק חזק כמו jet seal 109 לדוגמא או אוטמי צבא אחרים?

ולגבי המכונה אין לי בעיה לחסוך עוד חודשיים שלוש ולקנות מכונה שתשמש אותי להרבה זמן וגם מדובר בשלושה רכבים שאנחנו מחזיקים בבית.

ובנוסף חבר שלי צריך דחוף והוא מוכן לשלם גם אז זה ייצא לי משתלם כבר להביא מכונה :)

ובעתיד שיהיה לי רכב משלי אני יישים את כול הידע שיהיה לי עליו :D

פורסם

אני הלכתי בעקבות ההמלצות פה.

שניהם אוטמים טובים מאוד.

בחרתי באופטיסיל, למרות החיבה שאני רוכש לCG. בעודף הצלחתי להכניס מוצר נוסף שרציתי.

בעתיד, אנסה גם את הJS, אבל זה ייקח זמן...

M-TECH E46

פורסם

eli z

תודה רבה על העצות , בעקבות ההצעה שלך ראיתי המון סירטונים וראיתי שזה עדיף והרבה יותר קל גם ומחזיק מינימום 3 חודשים.

ובנוסף החומר מספיק להמון רכבים :)

אחרי שאני יבדוק את העגלות במקומות שונים העלה לפה את המחירים ונבדוק מאיפה יהיה לי כדאי להזמין

פורסם

אל תודה לי, אלא לשאר המשתמשים המנוסים כאן, שגם אני למדתי מהם.

אם אתה גר במרכז, (לצערי, לא רלוונטי במקרה שלי), אני מציע לך לעשות טיול בין החנויות, לא תתאכזב.

גם שלומי (VIX), וגם משה (אוטוסטור) אחלה אנשים שנכונים לעזור. תוכל גם להכיר את שאר ליין המוצרים של היצרניות השונות.

מה שמזכיר לי ללכת לבדוק את המקום החדש ברמת אביב.

בנימה זו,

חג שמח.

M-TECH E46

פורסם

הזמנת מוצרים.jpg

אוקי אז ככה ב- VIX לא מצאתי כלום - פשוט כלום

כול מה שמצאתי באוטוסטור לא היה ב VIX חוץ מ 2 מוצרים שעלו אותו דבר...

בכול מקרה עשיתי את אותה העגלה ב autogeek חוץ ממכונת הפוליש כמובן כי שמה זה מתאים ל 110v ולכן אני יצטרך למצוא את דגם ה 220v.

בעיקרון חסכתי שמה קרוב ל 300 שקל ואני לא יודע כמה עולה המשלוח.

בשביל לחסוך כאבי ראש ולחכות בדואר ואולי חלק מהדברים לא יגיעו אני מעדיף כבר להזמין מהארץ מה גם שאין להם שמה מכונת פוליש.

הדבר היחיד שנשאר לי הוא למצוא פדים של hex-logic שאני לא מוצא אותם , חשבתי להתקשר לחנות אוטוסטור ולשאול אם יש להם

או שאתם יודעים מאיפה אפשר להזמין :)

בכול מקרה מה אתם אומרים העגלה שווה את זה או שאפשר להזמין ממקום אחר?

פורסם (נערך)

יש באוטוסטור פדים

hex-logic

וסביר להניח שאם תזמין הרבה דברים ,גם אם במחיר של המוצרים חסכת 300 ש"ח המשלוח יכסה את ההפרש ואפילו יהיה יקר משמעותית מהארץ.

בנוגע למוצרים שבחרת,הפלסטלינה של CG מאוד יקרה ואפשר למצוא מוצרים לא פחות טובים בebay וכו'

האיזולירבנד מאוד יקר למה אתה צריך ?

ג'ילדה מיותר,וגם המיקרופיבר של מג'ווירס,יש באיביי מגבות מעולות במחירים טובים בהרבה,תעשה חיפוש בפורום יש המון המלצות.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הזמנתי השבוע את המכונה של מגס מAUTO GEEK (דגם ה110V) ופשוט קניתי למכונה שנאי, בגדול המוצרים באתר הרבה יותר זולים מבארץ, תעשה את החשבון שלך מבחינה תקציבית..

פורסם

אני שמח לראות שהגיעו אל הפורום מיליונרים שלא עושים שום חשבון לכסף... :shock:

ג'ילדה - מיותרת רכוש במקומה מגבת איכותית (האובר עושה עבודה מעולה).

פלסטלינה - מיותר תרכוש סינית ב- 15 ש"ח שעושה את אותה עבודה בדיוק.

פולישים - בשביל מה כמות כזו? בקבוק של 300-400 מ"ל יהיה דיי והותר...

חבר - אתה מזמין מוצרים מיותרים בעלות של מאות שקלים, שלא לדבר על המכונה (1200 ש"ח) שתועלתה מפוקפקת למי שעושה צעדים ראשונים בתחום ומתכוון לטפל בכלי רכב בודדים.

לדעתי מיותר וחבל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אולי תתנו פה לינק למגבת מומלצת לניגוב חיצוני? חיפשתי משהו ונאבדתי בין כל המבחר.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

טוב אז ככה

מגבות מייקרופייבר הזמנתי מאלי אקספרס וגם פלסטלינה לרכב יצא לי ממש זול

גילדה אני משתמש מגיל 16 וזה לא שורט את הצבע או משהוא פשוט שלי כבר ישנה ואני רגיל להשתמש בגילדה

ופולישים אני צריך לפחות ל 3 רכבים ולכן אם אני יזמין כמות קטנה אני יצטרך להזמין שוב אחר כך

באיבי כול המוצרים שחיפשתי עולים טיפה פחות ועם המשלוח בסוף עולה אותו דבר ואפילו יותר יקר אז זה לא שווה...

ולגבי מכונת הפוליש אני לומד בתחום האלקטרוניקה והחשמל ועכשיו בפרוייקט שאני מכין אני משתמש בשנאים לאותו צורך כמו שאתה משתמש בשביל המכונה

אני לא חושב שזה כדאי כי שנאי זה רכיב די דפוק ואם יקרה לו משהוא במהלך העבודה ולא תשים לב הוא יוכל לשרוף לך את הכריס של המכונה עצמה ולכן אני מעדיף להוסיף עוד קצת כסף ולקנות את המקורי...

• תוכן חדש...