Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i10

tot
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושיי אחר רכב הגיעה לידיי הצעה לקנות יונדאי i10 שנת 2011.

לפני שאני ניגשת לבחון את הרכב לעומק, האם מנוע 1100 מספיק?

הנסיעות שלי לרוב בתחום גוש דן, אבל לא הייתי רוצה שזה יגביל אותי לנסיעות ירושלים-ים המלח וצפון הארץ כשיתחשק לי לנסוע.

מה אתם אומרים?

פורסם

מנוע ה-1100 סמ"ק מספק לגמרי אם לא אכפת לשלם בקצב התקדמות איטי במעט בעליות.

אם הית נוסעת יום יום לירושלים או לצפון - אולי היה מקום לשקול מנוע גדול יותר. לשימוש מזדמן המנוע הזה יספיק בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין חשש, גם גרסת ה-1.1 ליטר תגיע לים המלח ולצפון הארץ. היא לא תעצר לך בערד ולא תופיע לך הודעה על מחשב הרכב "go back to Gosh Dan״. היא פשוט תגיע לשם באיטיות, זה הכל.

ופתגם אחד לסיום - בשביל כוס חלב לא קונים פרה. במקרה הכי גרוע מחליפים רכב לכמה ימים עם קרוב משפחה או משהו כזה. בשביל פעם-פעמיים בשנה שנוסעים להשתעמם בים המלח, לא צריך להשתגע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מקפיצה את האשכול לאור העובדה כי ראיתי שיש דגם 1250 למכונית הזאת.

עד כמה ארגיש בשיפור? כמה צריכת הדלק מושפעת מכך?

באופן כללי, אם התקציב הוא בערך 40 אלפי שח, האם יש המלצות נוספות?

אני ארצה רכב קטן, חסכוני ואוטומטי. שללתי את הסיריון (צורה..) ואת הגירים הרובוטים.

התעניינתי בספלאש, אך נדמה שהוא מעל התקציב שלי.

פורסם

ה-1.25 ליטר זריז משמעותית וצריכת הדלק שלו לא גבוהה משמעותית. זה ללא ספק הדגם העדיף אבל.... לדעתי הוא מחוץ לתקציב שלך, למעט כמה נבלות שבטח ראית בכל מיני לוחות מכירת רכב.

הספלאש אכן מעט יקרה ובתקציב שלך תיכנס רק ספלאש 2009 יד שנייה מהשכרה עם קילומטראז׳ גבוה. נסי לחפש ניסאן מיקרה מהצורה הישנה או שתרדי בשנתונים ותחפשי יאריס 2006 לא רובוטית.

פורסם

ראיתי 1250 בשנים נמוכות יותר. סביב 9-10. אלה גם "נבלות"?

כבר נדלקתי על השנתונים הגבוהים יותר ופתאום אתה מוריד אותי ל-2006? לא יפה :)

פורסם

I10 מודל 2010 מנוע 1250 סמ״ק בתקציב שלך? לא מאמין שתמצאי משהו יפה אבל איחלתי לחיילת הצלחה בהמשך דרכה.

פורסם

מקפיצה שוב ברשותכם :)

ראיתי שבגרסת ה-1250 יש את סוג המנוע AL4 שמשיטוט קצר בפורום המנוע לא בדיוק מומלץ.

אני טועה?

פורסם

לא שמעתי על סוג מנוע AL4,

יש גיר שנקרא AL4/DP0, אבל זה גיר שניתן למצוא בפז'ו, סיטרואן או רנו.

ממה שידוע לי בi10 יש גיר אוטומטי פשוט, AL4 נחשב גיר יותר חכם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יכול להיות שהתבלבלתי.

בכל מקרה, לאחר המלצות מפה ומהסביבה נרכש הרכב. תודה לכולכם על העזרה :)

• תוכן חדש...