Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מצתי את הפורום הזה דפדפתי ומאוד אהבתי אותו יש כאן הרבה מידע מועיל

אז עכשיו יש לי כמה וכמה בעיות ברכב שאנשה הלסביר כמה שיותר מפורט אל מנת שתבינו ובתיקוה שתכולו לתת עצה

פירוט הרכב עצמו רכב הוא יונדאי אקסנט שנת יצור 2000 גימור איסטיים מנוע בנזין נפח1.5 עבר כבר 230 אלף. יד שניה שלי. ניקנה ב89 אלף בשנת 2006 היה בבעלות אישה שהשתמשה ברכב על מנת לאסוף את הילדים מבית ספר ממושב צמוד כך.

היה תקופה לפי שנתיים שהיתי בחו"ל והרכב היה בשימוש של גיסתי מש שנה ואחר כך הרכב עמד ללא שימוש 6 חודש רצוף.א

אחרי שחזרתי עשיתי טיפל החלפתי שמן פילטרים רצועות פילטר דלק פלגים.ומצב חדש הרכב נסע כמו חדש כחודש וחצי עז צצו מלא בעיות

היקרי הרכב לא מניע בבוקר רק בפעם ה2/3 ועם לחיצה על דוושת הגז וכמו כן לא מניע טוב אחרי יתקרר טיפה ועכשיו גם מניע קשה לא משנה מה ופשוט עקב מצב כלכלי לא טוב לא טיפלתי בזה וזה גרר לזה שהסטרטר עוד שניה אולח.. לא ניתפש רק אחרי כמה נשיונות טכנאי במוסך ליד הבית שלי המר לי בערך 300/600 ש,ח לתיקון תלוי מה הבעיה בסטרטר ואפשר לדעת רק אחרי הפירוק שלו.

עכשיו אני זרקתי עליו 5000ש"ח אחרי שחזרתי חו"ל וזה בחודשיים.נדפק הקטליזטור החלפתי שמתי אחד מפירוק במצב טוב אחרי נדפק המזגן החלפתי רדיאטור אז נידפק אלטרנוטור שיפצתי אותו עכשיו כמו חדש אחרי היה נזילה של מי קירור מצינור מאחורי המנוע שמתי חלק חדש.

עכשיו הנורית של CHEK תמיד מוערת חברתי למחשב זה נתן חצי מכל החיישנים המופעים באוטו...

לא יכול להבין ה הבעיה למה המנוע מניע קשה ובכמה רגעים ראשונים של פעולת המנוע הוא לא עובד סדיר הבעיה היתה בכבל של פלג שרוף שמתי סט מקורי חדש אני רוצה ציין שהמונע לא מתחמם ומאז שהוא אצלי לא היו לא בעיות חימום גם עכשיו אין נוסע מצוין

חוץ מזה מניע קשה מאוד ועקב זה הסטרטר נדפק עכשיו לתקן אותו אין בעיה ממה יכול לבוה הבעיה של התנעה ?יכול להיות בגלל שצנורי הדלק נסתמים? אני לא בטוח כי הרכב נוסע מצוין הבעיה שהוא מניע רק מפעם 2 וגם אם גז עד הסוף והרבה זמן של סטרטר [מצבר חדש ואין בריחת חשמל]

אם יש משהו שכחתי לציין תשאלו

אם משהוא ניתקל בבעיה או פשוט יכול לאזור השמח לכו תגובה

• תוכן חדש...