Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרה.

יש ברשותי מזדה 3 קומפורט 2004, נסעתי איתה כ50000 ק"מ מאז הקניה וכרגע היא עומדת על 137000 ק"מ.

מלבד שמן, פילטרים, ברקסים וצמיגים לא החלפתי משהו בתקופה הזו.

לאחרונה קורה לי בעיקר בראשון בבוקר (אחרי שישי שבת בחניה) שלאחר ההתנעה הנורת מנוע מהבהבת בצבע כתום, והאטו רועד.

כשפתחתי מכסה מנוע ראיתי שכל העסק רוקד שם במין קפיצות קבועות כאלו כל שניה וחצי/2.

אחרי נסיעה של כמה דקות האוטו נרגע ואין זכר לבעיה.

יש למישהו השערה למה זה יכול להיות קשור?

יש לציין שבלי שום קשר כבר תקופה ארוכה הנורת מנוע דולקת (לא מהבהבת) ומבדיקה במורשה שעשיתי פעם אמרו לי שזה חיישן חמצן עליון, ולא החלפתי כי אנשים אמרו לי שזה שטויות וחבל על ה1000 שקל שהם רוצים שם.

יש מצב שהתקלה הזו קשורה איכשהו לזה שלא החלפתי, או שזה משהו אחר לגמרי.

תודה רבה לעוזרים!

לילה טוב.

פורסם

קשה לנחש בלי לבדוק.

הכי טוב ורצוי, זה לגשת למוסך ולהתחבר לסורק תקלות (ישנה בעייה במערכת ניהול מנוע).

אם נדלקה נורית מנוע - מירב הסיכויים שנרשמה תקלה במחשבי הרכב.

אבל אני רואה גם שבדקת כבר בעבר - והמליצו לך להחליף חיישן חמצן עליון ולא החלפת.

אז מה אתה רוצה בעצם ומה אתה שואל ? וכן - יש מצב שזו הבעייה.

(היועצים שלך שטוענים שזה שטויות - לא כ"כ מבינים הייתי אומר...)

ואם יש לך בעיית אמון עם המוסך שלך (במקצועיות או משהו דומה) - רשום מהיכן אתה ותקבל המלצה על מוסך באיזורך (לא חייב מורשה יבואן !)

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

אני כנראה יצטרך ללכת שוב ולבדוק עם סורק, פשוט פעם שעברה גנבו אותי ב200 ומשהו על זה המורשה.

אני באמת ישמח מאד למוסך אמין וזול למזדה במרכז. אני גר במודיעין ועובד ולומד בבני ברק.

שוב תודה!

פורסם

למה גנבו? לא קיבלת תמורה עבור התשלום הזה? לא קיבלת פירוט אלו תקלות נסרקו ומה משמעותן ?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שים לב ממי אתה מקבל עצות. בעיות הקשורות במערכת הדלק בדרך כלל משפיעות על צריכת הדלק של הרכב (לרעה כמובן).

כך שעל ידי דחיית התיקון (הרי בסופו של דבר תהיה חייב לתקן) אתה מבזבז עוד הרבה כסף במשך הזמן, בלי לדבר על נזק פוטנציאלי למערכות מסוימות (ממיר קטליטי למשל).

גש לסריקה ממוחשבת וטפל בתקלה בהקדם.

פורסם

אין לי מושג. הממיר יכול להינזק מהצפה ע"י דלק, אם זה קרה במצב שלך. זה לא סביר אבל יכול לקרות.

גש לבדיקה ממוחשבת במקום רציני, אף אחד לא יכול לאבחן לך בעיה דרך המחשב במקרה הזה.

פורסם

הייתי אצל אמיר מהמוסך הירוק.

הוא עשה לי בדיקה עם מחשב, והתברר שזה סליל הצתה מס 3.

הוא שם לי סליל מקורי משומש עם אחריות לשנה כמו על חדש, ועלה לי 200 החלק ו100 העבודה.

האם זה מחיר זול/יקר?

מעבר לזה הוא נראה כמו אחלה בחור שיודע מה הוא עושה.

לגבי החישן חמצן הוא אמר שלפי הבדיקה עם המחשב, החלק שניזוק זה רק משהו שאחראי על זיהום האויר כשמתניעים את האוטו, אבל מעבר לזה הוא מתפקד מצוין ואין שום סיבה להחליף.

• תוכן חדש...