Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 206 XS או XT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצד ימין של הזירה - 206 XT ידנית 1.4

2004

בצבע לבן יפהיפה וג'נט לבן.

148,000 ק"מ..

יד 2.

בצד השמאלי של הזירה - 206 XS ידנית 1.6 (110 כ"ס)

2002

צבע תכלת מטאלי ג'נט 15

178,000 ק"מ

יד 5.

עזבו שניה לשלוח לבדיקה, תכלס עכשיו מבחינת ההיבטים הבאים :

*צריכת דלק

*מה הדגם המוצלח יותר?

*ה1.4 תרגיש לי קצת חלשה?

*נסיעות משולבות, 25 ק"מ ביום בממוצע..

מי מהן עדיפה?

:)

פיג׳ו 307 XSI 2.0 2004 אוטומט

איביזה 2014 1.2 FR ידנית

LEON FR 2017' 150HP 1.4T ידנית

ספורטג׳ דיזל אורבן 2019 מליסינג 🥲

פורסם

אני יכול לענות לך רק על הקריטריון של הכוח ,

בתור בעלים לשעבר של 206XR ידנית עם אותו מנוע

ובאותה התקופה לאשתו של אבי הייתה את הXS

הXS זאת מכונית אחרת לגמרי, חזקה מאוד ונותנת תמורה טובה.

הXR חלשה בהרבה אבל מרגישה חזק יותר מהמכוניות של היום עם אותם נתונים(בגלל המשקל הנמוך יחסית)

בלי להסס הייתי לוקח את הxs אבל כמובן שתבדוק את הרכב, יד 5 אחרי הכל...

Polo GTI 2013 APR stage 1

פורסם

אני חושב שאתה יכול לבחור לפי אופי נהיגתך.

אם אתה נהג רגוע יחסית, או בעיקר מסתובב בסביבה עירונית ה1.4 בהחלט יכולה לספק אותך, זמינות כח טובה של המנוע לא תשאיר אותך מאחור בנהיגה יומיומית, בעוד ה1.6 פחות גמיש ודורש רגל כבדה יותר, ואז גם נותן יותר.

המתלים ב1.4 נוחים יותר, המושב ב1.6 מעט מוצלח יותר.

שתיהן מתנהגות טוב, ובעלות הגאים עם משקל נכון ועם הרגשה טובה.

הXS, פונה ובולמת נהדר (יש לי כזאת כבר מעל ל4 שנים), ה1.4 פונה טוב, בעניין הבלימות - לא יצא לי לנהוג בה אגרסיבי מספיק, אבל מרגישים בסדר גמור בתנאים "רגילים".

כך שאם אתה נהג שנהנה מנהיגה אז הXS היא מכונית מצויינת, תתן לך הרבה פאן במעט כסף, אני מאוד מאוד אוהב אותה( לפני שנה וחצי קניתי מיטו 2009 155 כ"ס ידנית, ובסופו של דבר מכרתי אותה ונשארתי עם הפיז'ו, כי היא פשוט הרגישה לי הרבה יותר טוב).

בחודש הבא המכונית שלי תגיע ל200000 ק"מ והיא תחגוג 11 שנים על הכביש, מתוכם 80000 ו4.5 שנים אצלי, אמינות טובה - אבל כשאני מגיע למוסך אני לא מתקמצן, מחליף מה שצריך ולחלפים איכותיים. הוצאתי גם כמה אלפים (בודדים) על תיקונים שאינם בגדר תחזוקה שוטפת.

החלפתי בולמים, משולשים לפני יותר משנה אז ההיגוי וההתנהגות נפלאים, אבל המנוע, שמעולם לא היה פנינה, כבר לא מרגיש בעל און כמו בעבר, אבל עדיין עובד חלק, לא שורף שמן (אני מחליף כל 15א' ק"מ ולא 30) ולא שותה מים.

אם אני זוכר נכון מנועי ה1.6 לפני 2003-4 סבלו מרגישות של אטם ראש מנוע, לבדוק אם הוחלף.

כדי לעשות לך את ההחלטה קלה יותר, שווה ללכת לראות את שתי המכוניות, אולי אחת נבלה ואחת שמורה, או אולי שתיהן עומדות בפני מותן.

מה שלא תבחר אני מציע לך לוותר על מכון בדיקה מסורתי, יש בפורום הרבה מוסכים מומלצים לרכבי פיז'ו, עדיף שתלך אליהם לבדיקה.

• תוכן חדש...