Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תטוס עם דולרים\יורו ותבצע המרה שם בקראון.

לפחות ככה היה משתלם לפני כמה שנים.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האם זמן החופשה שלך נחשב לעונת התיירות שם, זאת אומרת שכל החנויות והכל פעילים? אני כל שנה חושב לטוס לשם אבל לא יוצא לי.

תודה

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

פורסם

הבעיה במעליות סדרתית.

קראתי על כך בטריפ אדבייזר לפני שנסעתי, וגם אני לתומי סברתי כמוך.

בסאני ביץ' איו שום דבר שווה קניה. הכל זיופים ברמה נמוכה.

השער לדולרים טוב יותר מהשער ליורו. (כשעושים ערך משולש יחסי לשקלים).

בקראון על הפינה של הטיילת עם הרחוב שעולה לתחנה המרכזית (אין לי כתובת יותר ברורה מזה...) ממירים גם שקלים (בשער די מחור*ן).

טוב בעיקר אם אתה נתקע בסוף הטיול עם כמות לבות מוגזמת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

הקטע עם המעליות הוא באמת נכון.

אני אישית לקחתי קומה 1 ועליתי רוב הזמן במדרגות. או שמעלית אחת פועלת והשניה לא פעילה ועוד שמעלית אחת מגיעה לוקח הרבה זמן.

אין קניון בסאני ביץ רק במרכז העיר שרוב החברות עושות סיורים לקוחות תיירים ישראלים לשם אפשרי להגיע לבד.

דרך אגב עוד משהו לגבי המלון,שאני הייתי שם הגעתי בערב והייתי ממש עייף למחרת בבוקר שמתי לב שלא החליפו את המצעים של האורחים הקודמים

וישנתי על מצעים משומשים.למחרת שוחחתי עם החדרנית בבולגרית והיא אמרה לי שלא מחליפים כול יום מצעים. אבל היא תחליף לי.

קבל את האתר של הקניון.

Mall Galleria Burgas | Мол Галерия Бургас

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
מנסיון, המרידיאן מלון די מחו*בן. צעירות מכל רחבי אירופה, רובן נוהגות להשתזף טופלס. גם בבריכה של המרידיאן.

.

אתה מבין את הסתירה שבין 2 המשפטים?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יש פה דיסוננס קוגנטיבי. מודה.

אני מתרץ אותו בכך שאני נשוי 15 שנה, וכישורי הציד שלי התקהו משמעותית.

בכל מקרה, דווקא במלונות הזולים יותר, הבנות צעירות יותר. במלונות כמו ההלנה גרדן, והברסלו רויאל, תמצא בעיקר תיירות גרמניות בנות 70 (שגם הן משתזפות טופלס).

אוי, האימה. :D

דרך אגב עוד משהו לגבי המלון,שאני הייתי שם הגעתי בערב והייתי ממש עייף למחרת בבוקר שמתי לב שלא החליפו את המצעים של האורחים הקודמים

וישנתי על מצעים משומשים.למחרת שוחחתי עם החדרנית בבולגרית והיא אמרה לי שלא מחליפים כול יום מצעים. אבל היא תחליף לי.

מנסיון עם עוד שני מלונות ברמה של המרידיאן (קלינה גרדן, ועוד אחד שאיני זוכר את שמו, אבל יש בו קזינו גדול) הבעיה הזו אופיינית לכל המלונות הללו בסאני ביץ'.

איני דובר בולגרית (אגב, אפשר להסתדר שם מעולה גם ברוסית, אם אחד החברים דובר), אבל אני פתרתי את הבעיה הזו בקלות, בשפה הבינלאומית, של טיפ נדיב (שני שטרות 20$ מרשרשים וירוקים לחדרנית של הקומה בבוקר הראשון) :D . במשך כל השהות, החדר שלי הבהיק מנקיון, המצעים ונמגבות הוחלפו בתדירות משביעת רצון, והמיני-בר היה תמיד מלא.

פורסם
האם זמן החופשה שלך נחשב לעונת התיירות שם, זאת אומרת שכל החנויות והכל פעילים? אני כל שנה חושב לטוס לשם אבל לא יוצא לי.

תודה

העונה האמיתית היא ביולי יוני אוגוסט.

מאי זה ההתחלה ויש הרבה אטרקציות שסגורות במאי.

אגב נודע לי שהמסעדה של בית חבד נפתחת רק ב21 ביולי כך שעברנו לתוכנית ב' שזה להביא הרבה אוכל מהבית :(

יש המלצות מה לקחת?

האם גבינות וכו יחזיקו 6 שעות בתוך תיק עד הגעתנו למלון?

והאם במרידיאן יש מקרר שבו נוכל להשתמש?

תודה!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

יש מקרר מיניבר הוא מקרר ממש בקושי.

דרך אגב,יש מינימרקט בסיבוב ליד המלון שיש משקאות,בשמי ורדים מקומים,גבינות לחמים ועוד.. במחירים סבירים.

אני לקחתי מהארץ שימורי טונה לגבי גבינות לא יודע אם זה יחזיק 6 שעות אלא אם תיקח אותם בצידנית עם הרבה קרח.

פורסם

האם יש שם מחבתות סכום חד פעמי ואפילו סכום רב פעמי?

אני חושב.להביא מצרכים מהבית ואם יהיה איך לבשל זה יהיה מעולה

אפשר לקחת כירה חשמלית קטנה מהארץ.

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

אין שום סכום חד פעמי או מחבתות או מטבח קטן בחדר אפילו לא קומקום חשמלי.

לא יודע אם צריך מתאמים לחשמל כי הבאתי מצלמת וידיאו ומטען של פלאפון והם נכנסו בלי בעיה לשקע החשמלי.

פורסם

מה הקטע להסחב עם כל זה? יש לכם שם דברים שאולי אין עליהם הכשר אבל אין בהם טרפה. כמו לחם, חמאה,

פסטרמה אפשר לקנות הודו או עוף - לא חסר.

פורסם

הייתי שם בטיול לפני צבא והדבר הכי גדול שאני יכול להמליץ לך זה לא לקחת את החבילות מסיבות למניהם שמציעים לך. לך לטיילת יש שם מלא יחצ"נים שיציאו לך מלא דברים כמו הסעה כניסה חינם למועדון שלהם.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אתמול חזרתי מבורגס ובהחלט הסתדרתי שם מצויין.

לקחתי מלא אוכל שימורים והכל והספיק לי ולחברים מעל ומעבר.

באנו עם דולרים והמרנו ללבות...

2000 שקל חייתי כמו מלך 5 ימים כולל פינוקים וקנאביס ברמה אמסטרדמית (והייתי באמסטרדם כדי לדעת).

היה מעולה ואני ממליץ מאוד למי שמחפש נופש זול וטוב.

בדיוק עכשיו עכשיו כשאנחנו מדברים נפתחת שם העונה רשמית וכל הבלאגן מתחיל...

בס"ד

פורסם

מה עם המעליות במרידיאן?

עבדו? :)

פורסם

עבדו בהחלט עבדו יש שירות טוב במלון אני ממליץ.

בס"ד

• תוכן חדש...