Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקץ לצפייה ישירה - PopCornTime

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא היחיד עם הבעיה הזו, נורא מוזר. רק הסרטים לא נטענים, סדרות דווקא סבבה . טרם מצאתי פתרון , אני על האחרונה 0.3.7-2

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שבוע שעבר הכל עבד אצלי, השבוע הסרטים הפסיקו להיטען, והיום גם הסדרות.

זהו התוכנה מתה ? הצליחו לחסום אותה סופית ?

פורסם

ממש לא, עובד פיקס.

לפעמים יש בעיות תקשורת עם בסיס הנתונים שנותן את הלינקים לטורנטים.

לפעמים צריך לסגור את כל התהליכים של פופקורן במנהל המשימות ורק אז להפעיל את האפליקציה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם (נערך)

בפעם האחרונה שניסיתי להשתמש בתוכנה (שבועיים-שלוש), היא עבדה פיקס למרות החסימה לאתר הרגיל שלהם.

מי שלא מצליח לצפות בסרטים, שינסה לשנות את הגדרות ה-Proxy שלו. אני ממליץ על TunnelBear,

אם כי אני לא יודע אם תוכלו להשתמש איתה ב-PopcornTime (התוכנה מוגבלת עד 500MB של הורדה.

למי שיש טוויטר ומפרסם דרך התוכנה ציוץ על TunnelBear מקבל הגבלה של 1GB הורדה, שווה).

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

טוב , אז מישהו או משהו שם הזיז את השרת לאנשהו.... לא ברור.

שורה תחתונה , המפתחים שמו גירסת ניסוי שבה זה מתוקן, בינתיים. ראו דיון:

https://discuss.popcorntime.io/

התקנתי , עובד.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הורדתי את הקודי הבוקר, עדיפה מהפופקורן ויותר מעודכנת,

אבל למה אין כתוביות לשום סרט??

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כשאתה נכנס לסרט יש אופציה לכתוביות.

אם לא הורדת את הגרסא שמפורסמת באתר הוםטיאטר.co.il ממליץ לך להוריד משם, הכל מגיע מוכן ומסודר

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הנפילה של שרתי YTS לא קשורה באופן ישיר או עקיף למה שקרה בפופקורן טיים

(למי שמתעניין יש מספיק דיונים בעניין במרשתת)

פופקורן עצמו לא "נגמר" בשום צורה, פשוט עוברים שינוי מבני

http://butterproject.org

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ממליץ להכנס לשרשור שפתחתי לפני איזה שבועיים לגבי קודי, אחד החברים פרסם שם לינק לגרסה להורדה שפותחה על ידי ישראלי והיא פשוט מצויינת!

הוא פשוט עדכן בגרסה את התוסף שדרכו ניתן לצפות בסרטים וסדרות והגדיר הורדה אוטומטית של כתוביות באנגלית וזה עובד נהדר, אני בוחר איזה סרט או סדרה שאני רוצה, שם play וזהו, הכתוביות יורדות אוטומטית והכל עובד חלק.

החיסרון היחיד מבחינתי זה שאין אפשרות לסאונד בפורמט DTS ולרוב הסאונד הינו 2 ערוצים (אם מישהו יודע איך לשנות את זה אני מאוד אשמח).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...