Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוראל דוטק ב 850 501X ב 1600 שקל

לא טוב לשמור סודות בבטן גלה לי איפה המקום אני רוצה להביא לי גם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

ברוב המקומות או באיזה מקום שאתה מכיר קרוב אליך?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
בוא נגיד שבמחיר הזה הייתי מתקין את הרכיבים הבאים:

500 שקל להתקנה (כולל ההתקנה של הדיבורית לא נשאר לו הרבה לפרק אם הוא מרכיב לך כבר מערכת על הדרך)

HU:פיוניר 560 שעולה 1200 שקל

קומפוננט:מורל דוטק שעולים 850 שקל

סאב:פיוניר 304C 300RMS שעולה 600 שקל עם תיבה

מגבר: רוקפורד 501X\4004P שעולים 1600 שקל.(ה500 יותר חזק ה4004 יותר חדש ולא יורד כל כך בהספק)

רמקולים אחוריים:פיוניר 240W שיוחברו לרדיו דיסק או שתוריד את המגבר ל2 אוהם ותחבר את כל ארבעת הרמקולים. עולים 300 שקל.

הרדיו דיסק שלי יותר איכותי.

הקומפוננט שלי יותר איכותים.

הסאב שלי יותר איכותי.

הרמקולים האחורים שלי יותר איכותים, או אותה רמה.

המגבר שלי הרבה פחות איכותי, בגלל זה כ-ל המערכת יותר איכותית ? אם אני יחליף מגבר זה יעשה כזה שינויי ?

עשו לי טובה אחת - אם אני מבין יותר טוב מכם זה אומר שאתם ממש ממש לא מבינים אז תנו גז. :wink:

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אז כנראה שאתה מבין הרבה פחות ממה שאתה חושב, אם אתה חושב שהמוכר נותן לך אחריות על הרכיבים, נראה לך שזאת האחריות שלו?

אם המגבר זה ההבדל המשמעותי בין ההצעות?-ברור שכן, אין מה להשוות בין הזבל הזה וי 12 לרוקפורד 501X.

אבל כמו שאמרתי לך אם אתה רוצה לקנות מערכת פשוטה ב5K אז בבקשה, אני הייתי קונה מערכת ברמה הרבה יותר גבוה בסכום הזה.

ודרך אגב הפיוניר 560 הרבה יותר טוב מהרוקפורד 9120, בפונקציות ובאמינות אבל אתה כל כך בטוח שאתה מבין גדול בזה אז תתן למתקין ההוא 5K על מערכת ששווה גג 3.5K

פורסם
אז כנראה שאתה מבין הרבה פחות ממה שאתה חושב, אם אתה חושב שהמוכר נותן לך אחריות על הרכיבים, נראה לך שזאת האחריות שלו?

אם המגבר זה ההבדל המשמעותי בין ההצעות?-ברור שכן, אין מה להשוות בין הזבל הזה וי 12 לרוקפורד 501X.

אבל כמו שאמרתי לך אם אתה רוצה לקנות מערכת פשוטה ב5K אז בבקשה, אני הייתי קונה מערכת ברמה הרבה יותר גבוה בסכום הזה.

ודרך אגב הפיוניר 560 הרבה יותר טוב מהרוקפורד 9120, בפונקציות ובאמינות אבל אתה כל כך בטוח שאתה מבין גדול בזה אז תתן למתקין ההוא 5K על מערכת ששווה גג 3.5K

שמעתי את הפיוניר. הרוקפורד יותר איכותי, נכון הפיוניר יותר אמינה ויש לה יותר פונקציות אבל כש מדובר באיכות אפילו אוזן לא מוזיקלית כמו שלי זיהתה את ההבדלים. ודווקא הלכתי בראש לקנות את הפיוניר.

המגבר הזה הוא הכי טוב שיש בין הזבלים. מה לעשות התפשרתי.

דניאל.

פורסם

אם אתה כל כך אנטי אני לא מבין למה באת לבקש את דעתנו מה ציפית שכולם ישקרו לך ויגידו:

"וואו מערכת פצצה"

אתה לא מוכן לקבל דעות של אנשים שמבינים יותר טוב ממך, אז תקנה ב 5K ושיהיה לך לבריאות.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
אם אתה כל כך אנטי אני לא מבין למה באת לבקש את דעתנו מה ציפית שכולם ישקרו לך ויגידו:

"וואו מערכת פצצה"

אתה לא מוכן לקבל דעות של אנשים שמבינים יותר טוב ממך, אז תקנה ב 5K ושיהיה לך לבריאות.

בדיוק ככה.

גם אם אתה כל כך מעדיף את הרוקפורד אז תיקח אותו זה עדיין לא מצדיק את המחיר שנתנו לך כי הפיוניר עולה בדיוק כמוהו.

הסאבים שניהם אותו מחיר, פיוניר 305C עולה 350-400 ללא תיבה, וזה הטווח מחיר גם ל304C אז ככה שזה גם לא מצדיק את ה5K

הקומפוננטים של MBQ יכול להיות קצת יותר יקרים מהמורל אני לא מכיר את הדגמים של MBQ אבל עדיין זה יכול להתבטא בהפרש של 250 שקל.

אז אחרי כל החשבון שאני מראה לך פה אתה חושב שמה שהציעו לך שווה 5K כי אני לא חושב, תעשה קצת סקר מחירים לפני זה ותראה שתוכל להשיג הרבה יותר.

למה בכלל לקנות מגבר זבל, בתקציב שלך אפשר לקנות מערכת שלא יהיה בה זבל סיני בכלל

פורסם

אם אתה כל כך מבין אולי תעביר לנו כמה שיעורים בנושא אודיו לרכב.....

למשל איך מתקינים מערכת(או שפשוט התעצלת והחלטת לתת למתקין נכון?)?

או שבעצם למה שאלת את דעתנו אם אתה כל כך מבין

ביקשת מערכת אחרת שטובה יותר וקיבלת..ואחר כך אתה שולל.

לפי מה אתה קובע שהקומפוננט שנתנו לך יותר טוב?איזה דגם הוא בכלל אתה יודע?

והאחוריים,אתה גם ככה לא תגביר אותם אז למה להשקיע בהם?

כל חלק שהבאתי לך הוא ברמה גבוהה יותר ממה שהציעו לך או לפחות באותה רמה,לגבי הסאב היה עדיף שתחבר את ה304C במקום ה305 כי ההגברה תתאים לו יותר,שתיהם עולים אותו הדבר זה כבר בחירה שלך,אני רק הצעתי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

פששששששש...

אתם חייבים להתחיל לזיין, מה ניהיה איתכם ?!

אני חזור שוב ושוב על זה שאני לא מבין כלום, אבל :

שמעתי את הפיוניר והיא פחות טובה - זה לא משנה כמה אני מבין או לא מבין, שמעתי ובחרתי.

ה304 גם הוא חובר למערכת הקיימת (סאבים בדקתי כמה) כמו כן בדקתי גם סאב של INOX ואת הרוקפורד PUNCH כמובן שהרוקפורד היה הכי איכותי אבל במקום השני היה הפיוניר עם תג מחיר סביר יותר.

כולה שאלתי אם אני חייב להחליף משהו, נתתם לי מערכת שונה לגמרי במחירים של אינטרנט, אז לא, לא קניתי במחירים של אינטרנט קניתי במחירים יקרים להחריד ואני מרוצה ממה שקיבלתי כי אני יודע שתמיד יהיה לי לאן ללכת אם יהיה איזו שהיא בעייה ואפילו הקטנה ביותר - נניח כיוון של המגבר (עוד משהו שאני לא יודע לעשות). להתקין לבד זאת לא אופצייה כי זה ציוד שיכול להתקלקל, להשרף וכדומה... וגם שום חנות לא הייתה מקבלת אחריות על המוצרים הללו.

Just for the record יכולתי לקנות ב5K את מה שאתם קונים ב25K אבל לא עשיתי את זה בגלל מוסר, ערכים ועוד כל מיני דברים מיותרים כמו מצפון.

דניאל.

פורסם

יאאלה יאאלה תפסיקו לבאס אותו......

מה אתם חושבים שאתה מבינים הכול......

הוא מרוצה מימנה אפשר להגיד תתחדש !.

ואל תתיחס לקנאים פה......שיכולים להשיג יותר טוב.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

שמעת פיוניר בתיבה שמתאימה לו לפי הגדרות יצרן? או שזה מושג חדש לך.

מה הקשר בין זה לבין ערכים ומצפון? ברור שהיית יכול לקנות מערכת ב25K רק שמי שמבין היה מביא אותה ב15K. אתה סתם זורק סכומים באויר.

ובוא אני יחדש לך משהו לרוב האנשים פה אין מערכות ב25K,לרוב האנשים יש מערכות ב5K.

חוץ מזה אתה יכול ללכת למוכר ולהתווכח קצת על המחיר או לקנות באינטרנט וללכת להתקין אצל מתקין,יצא לך יותר זול.

לפי המחיר שקיבלת יוצא ששילמת על התקנה בערך 1800 שקל כי כל הרכיבים שלך שווים 3200 שקל.

איפה המצפון שלך עכשיו? איפה הערכים?

פורסם

עזוב רועי...הוא פשוט אנטי קניה באינטרנט חבל לנסות אם הוא מעדיף לשלם יותר וללכת לחנות שילך.

דניאל אם אתה רוצה שנגיד לך להתחדש אז בבקשה, תתחדש ושיהיה לך לבריאות.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם
שמעת פיוניר בתיבה שמתאימה לו לפי הגדרות יצרן? או שזה מושג חדש לך.

מה הקשר בין זה לבין ערכים ומצפון? ברור שהיית יכול לקנות מערכת ב25K רק שמי שמבין היה מביא אותה ב15K. אתה סתם זורק סכומים באויר.

ובוא אני יחדש לך משהו לרוב האנשים פה אין מערכות ב25K,לרוב האנשים יש מערכות ב5K.

חוץ מזה אתה יכול ללכת למוכר ולהתווכח קצת על המחיר או לקנות באינטרנט וללכת להתקין אצל מתקין,יצא לך יותר זול.

לפי המחיר שקיבלת יוצא ששילמת על התקנה בערך 1800 שקל כי כל הרכיבים שלך שווים 3200 שקל.

איפה המצפון שלך עכשיו? איפה הערכים?

מה אתה לא מבין ?!

דיברתי על גנוב. לא עשיתי את זה עקב מצפון.

אני לא נגד לקנות באינטרנט והבנתי כבר שקניתי את זה בהרבה כסף. דיי. הסברתי למה.

דניאל.

פורסם

מי מדבר על לקנות גנוב? אני מדבר איתך על רכיבים חדשים? איפה אתה חי? במימיד X?

פה על כדור הארץ אני מדבר איתך על הכל חדש,ואתה מדבר איתי על גנובים?

בקיצור כבר קנית אז מזה משנה? אני לא מבין למה את בכלל פתחת את הת'רד הזה אם כבר קנית. קניה לא משתלמת אבל תתחדש גם ככה המוכר לא יחליף לך שום דבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...