Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4418 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי למרוח ולנגב את הספרי בעזרת מטלית מיקרופייבר כמו שכתוב בהוראות או שמריחה בעזרת פד וניגוב במטלית תתן הברקה טובה יותר ?

אוסיף שהרכב מצופה באופי קאווט אם זה משנה בכלל לגבי שיטת המריחה .

התכשר של חברת meguiars

פורסם

שלום

התכשיר החביב הזה לא יתן לך שום ערך בהנחה ויש לך ציפוי OC.

תמכור אותו.. כל התכשירים למינהם או לפחות חלקם הגדול לא רק שלא יתנו ערך נוסף אלא יפגעו קצת בתכונות של הציפוי הקיים.

תהנה ממה שיש לך ותהיה בריא

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם
שלום

התכשיר החביב הזה לא יתן לך שום ערך בהנחה ויש לך ציפוי OC.

תמכור אותו.. כל התכשירים למינהם או לפחות חלקם הגדול לא רק שלא יתנו ערך נוסף אלא יפגעו קצת בתכונות של הציפוי הקיים.

תהנה ממה שיש לך ותהיה בריא

[h=2]ultimate quik detailer[/h]כנראה אתה לא מספיק מכיר את המוצר, המוצר הזה תחליף לחומר שנקרא "לאס טאצ'" (מקצועי)

הוא לא מסוגל לפגוע בשום צורה שהיא - לא בציפוי ולא בלקה.

ניתן לעבוד איתו עם פלסטלינה, במהלך העבודה עם הפוליש וגם הוא נותן רענון קטן לאוטו לאחר השטיפה.

ההמלצה שלי היא לעבוד עם החומר לאחר השטיפה השבועית שלך, לרסס ולנגב עם מיקרופייבר.

במידה ותרצה שכבת הגנה דקה בין השטיפות, עדיף להשתמש בQUIK WAX.

פורסם

מידי פעם אני משתמש עם ultimate quik detailer לריענון- בסה"כ תכשיר נחמד שנותן ברק מידי.

לא ראיתי שיש פגיעה באוטם צבע.

פורסם (נערך)

stas.Ka

תקרא על תכונות ה-Opti coat ועל איך זה משפיע על כל חומר שתיישם מעליו, אני יודע זאת לא רק מקריאה אלא מצפייה וניסוי, גם ווקסים משובחים שלוקחים בכיס הקטן את ultimate quik detailer לא נותנים אפקט ממושך על שכבת הOC, המוצר הזה פשוט דוחה הכל ולא נותן לשום חומר ל"חבור" אליו למשך זמן רב.

את ultimate quik detailer אני מכיר מעולה, עוד מהתקופה שאהבתי לעבוד עם QD'S, ואת meguiars last touch או בשמו האמיתי D155 אני מכיר אפילו טוב יותר (אני מדבר על הגלון שמגיע בצבע ורוד, נראה לי ש3/4 גלון זו היכרות די טובה). בנוסף אני גם מכיר די טוב את OptiCoat.

שני המוצרים טובים לדעתי, ה-last touch הרבה יותר, אבל טובים ככל שיהיו וגם טובים מהם עדיין הם לא נותנים שום אפקט מעל שכבה קרמית של ציפוי ה OptiCoat. אולי אפקט מזערי למשך פרק זמן עלוב.

אם מבינים את יכולות הציפוי הקרמי אז אין שום טעם להוסיף מלמעלה QD ולא משנה כמה טוב הוא, אוסיף ואומר שגם ווקסי קארנובה איכותיים ככל הנראה מיותרים לגמרי מעל הציפוי הקרמי הזה.

אחדד דבר נוסף וחשוב שייתכן ולא היה מובן מדברי קודם, לא התכוונתי לרגע שהמוצר יכול לפגוע במשהו, הוא אכן אינו מזיק (למיטב ידעתי), מה שכן, מוצרים מסויימים בהחלט יכולים לפגוע בתכונות של מוצרים אחרים כגון שיטיניג ובידיניג.

עריכה אחרונה על ידי Kenworth

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• תוכן חדש...