Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסביר שזו רמאות מכייון שהמוכר והקונה מישראל וכידוע בישראל אין רשת cdma פעילה.

בנוסף המוכר טען שהמוצר חדש ונראה שהוא משומש.

בנוסף, המוכר חייב לציין מדיניות החזרת מוצרים, מה מופיע שם?

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. אין שום אזהרה על כך שהמכשיר CMDA

2. הוא כתב מוצר חדש ואז שורה מתחת, שהמכשיר עם ROOT.

בקיצור, תבטל

פורסם

סתם ככה לידע כללי- כל גרסאות ה CDMA של ה S4 מכילות מודם GSM ומקום לכרטיס SIM. אלא אם המכשיר נעול לחברת המוצא שלו, אין סיבה שלא יהיה שמיש בארץ.

למעשה בחלק מהמקרים (למשל מכשירים של Verizon), המכשיר מגיע סים פרי מהמפעל.

פורסם (נערך)

הדגם הספציפי הוא ככל הנראה [מניסיון מכרז קודם של אותו מוכר יום\יומיים לפני כן עם אותם תמונות] SCH-R970C של רשת cricket האמריקאית, הוא תומך רק בLTE [שלהם] ובCDMA

http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/samsung/galaxys4cricket/Samsung-Galaxy-S4-Cricket.html

גם על פי משתמשים בXDA לא ניתן להשתמש במכשיר ברשתות GSM.

ונניח וכן, למה הוא צריך להתעסק עם זה?

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
פורסם

הוא לא מפרסם שמדובר ב CDMA

תתלונן לאיביי, לא פייפל.

בשביל מה אתה נותן פידבק, תלונן לאיביי ויפתחו לו את ה..

איך שאתה מתלונן הם לוקחים לו את הכסף את שהתלונה מתבררת

אייל

פורסם
הדגם הספציפי הוא ככל הנראה [מניסיון מכרז קודם של אותו מוכר יום\יומיים לפני כן עם אותם תמונות] SCH-R970C של רשת cricket האמריקאית, הוא תומך רק בLTE [שלהם] ובCDMA

http://www.gsmchoice.com/en/catalogue/samsung/galaxys4cricket/Samsung-Galaxy-S4-Cricket.html

גם על פי משתמשים בXDA לא ניתן להשתמש במכשיר ברשתות GSM.

ונניח וכן, למה הוא צריך להתעסק עם זה?

המכשיר מקבל כרטיסי SIM וכולל מודם GSM, זה פשוט שהוא נעול. ה firmware של קריקט מגיע עם דרייברים נעולים למודם ה GSM, הדרך היחידה להפעיל היא לעשות JTAG ולהחליף את ה baseband בזה של מכשיר של ורייזון.

בקיצור- לא ממש אפשרי.

וכמובן שהוא לא צריך להתעסק בזה והמוכר רמאי, הוא כנראה קנה את המכשיר בחו"ל בגרושים ואז גילה פתאום שאי אפשר להשתמש בו פה \:

ואיך לעזאזל "new never used" והוא רושם rooted? זו כבר סתירה. פות"ש- תשתמש בזה בתור דוגמה לשקר ראשון.

פורסם
המכשיר מקבל כרטיסי SIM וכולל מודם GSM, זה פשוט שהוא נעול. ה firmware של קריקט מגיע עם דרייברים נעולים למודם ה GSM, הדרך היחידה להפעיל היא לעשות JTAG ולהחליף את ה baseband בזה של מכשיר של ורייזון.

בקיצור- לא ממש אפשרי.

קראתי שהצ'יפ תומך בGSM אבל אכן כדי לאפשר את זה צריך לצרוב מחדש על הלוח אם [JTAG], מעבדות בארץ לוקחות מאות שקלים על זה והמכשיר עצמו עולה לא מעט ולא רלוונטי למשתמש רגיל.

פורסם
אתה תמיד יכול לתת הוראה לחברת אשראי לא לבצע הורדה של תשלום מסוים בטענה של הונאה, הרי הכסף יירד רק ב10 לחודש [או ב1 תלוי באשראי שלך], עד אז אתה יכול לבצע מניפולציה על התשלום.

תעדכן את הבחור שחבל שהוא ישלח את המכשיר כי אתה מתכוון לבטל את התשלום, תפנה גם לפייפאל על הונאה [זאת הונאה - ראיתי את דף המכירה, אין שם שום פרט שמסביר שהמכשיר הוא CDMA מה גם שהוא קיטלג אותו כNEW ו"לעולם לא היה בשימוש" והוא לא נראה כזה בתמונות]

שוב - תפתח קייס באיביי, תצרף גם את ההתכתבות [עם תרגום ומקור] שלך עם הנוכל.

אני משתדל מאוד לא לעשות עסקים עם ישראלים באיביי, כמעט לא נתקלתי בכאלה אבל אלה שכן נתקלתי העדפתי להימנע. כמובן לא כולם זבלים אבל לא חסר.

התגובה שלך כל כך מוטעית, שאני אפילו לא יודע מהיכן להתחיל.

כל אחד יכול לתת הוראה לחברת האשראי לא לכבד חיוב מסוים, השאלה היא האם חברת האשראי תיעתר להוראה. אתה מוזמן לנסות ולחזור לעדכן בשרשור.

כדי שחברת האשראי תיעתר לבקשה שכזאת, יש כמה תנאים שצריכים להתקיים, ושלמיטב הבנתי לא התקיימו במקרה של פות"ש.

גם אם נצא מתוך הנחה שחברת האשראי נעתרה לבקשה ולא כיבדה את החיוב, משמעות הדבר היא שפייפאל שרפו אותך ולא תוכל לבצע באמצעותם עסקאות בעתיד.

מה עוד? אה, לגבי מועד החיוב: למעט בכמה כרטיסים ספציפיים (בד"כ מהסדרות הגבוהות ביותר), חיוב במט"ח הוא מיידי, או לכל היותר כעבור יום-יומיים. מט"ח מחויב ללא קשר למועד החיוב החודשי הקבוע.

חוץ מזה, מצטרף לכל מילה של yuvk.

יאללה, היה לי יום ארוך, אין לי כוח לכתוב עוד. נסתפק בדברים האלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
תסביר שזו רמאות מכייון שהמוכר והקונה מישראל וכידוע בישראל אין רשת cdma פעילה.

וכידוע המוכר צריך לבדוק מאיזו ארץ מגיע הקונה והיכן הוא מתכוון להשתמש במכשיר?

1. אין שום אזהרה על כך שהמכשיר CMDA

ומצד שני לא כתב שהוא GSM. כתב - שאלו אותי כל מה שתרצו.

חלק גדול מהעולם משתמש ב-CDMA. זו לא תקלה ולא צריך להזהיר.

הוא לא מפרסם שמדובר ב CDMA

תתלונן לאיביי, לא פייפל.

בשביל מה אתה נותן פידבק, תלונן לאיביי ויפתחו לו את ה..

איך שאתה מתלונן הם לוקחים לו את הכסף את שהתלונה מתבררת

המוכר גם לא כתב שזה GSM.

תתלונן. אני מאמין שהתלונה תסגר לטובת המוכר.

:turn-l:
פורסם
התגובה שלך כל כך מוטעית, שאני אפילו לא יודע מהיכן להתחיל.

כל אחד יכול לתת הוראה לחברת האשראי לא לכבד חיוב מסוים, השאלה היא האם חברת האשראי תיעתר להוראה. אתה מוזמן לנסות ולחזור לעדכן בשרשור.

כדי שחברת האשראי תיעתר לבקשה שכזאת, יש כמה תנאים שצריכים להתקיים, ושלמיטב הבנתי לא התקיימו במקרה של פות"ש.

גם אם נצא מתוך הנחה שחברת האשראי נעתרה לבקשה ולא כיבדה את החיוב, משמעות הדבר היא שפייפאל שרפו אותך ולא תוכל לבצע באמצעותם עסקאות בעתיד.

מה עוד? אה, לגבי מועד החיוב: למעט בכמה כרטיסים ספציפיים (בד"כ מהסדרות הגבוהות ביותר), חיוב במט"ח הוא מיידי, או לכל היותר כעבור יום-יומיים. מט"ח מחויב ללא קשר למועד החיוב החודשי הקבוע.

חוץ מזה, מצטרף לכל מילה של yuvk.

יאללה, היה לי יום ארוך, אין לי כוח לכתוב עוד. נסתפק בדברים האלה.

אני לא צריך לנסות חביבי, זה מניסיון.

לא יודע איך זה אצלך, העסקה אולי מיידית אבל זה יירד מהעו"ש שלך ביחד עם שאר החיובים באשראי (מט"ח עד כמה שידוע לי הוא עד הראשון לחודש, עסקה שמבוצעת אחרי תרד חודש אח"כ ולא ב-10, אלא אם כן אתה מחשיב מאסטרכרד כ'סדרה גבוהה ביותר')

בקשר לפייפאל - אולי, אבל בהתבסס על זה שחברת האשראי ביטלה עסקה זה צריך להדליק להם נורה לגבי טיב העסקה.

לך תנוח קצת, אתה נשמע עייף.

• תוכן חדש...