Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צבע של הרכב הוא אדום מטאלי .

האדום הכול טוב ויפה עד שקרני השמש מופנים לכיוון הצבע ומתקבל צבע כתום .

ראיתי רכבים אחרים מטאלים שאפילו עם קרני שמש , הצבע לא משתנה לגוון אחר .

דוגמא:

IMG_0211_zps5a8bc6ed.jpg

למה צבע האדום אצלי משתנה עם פגיעת קרני שמש ?

כלומר , למה האדום לא נשאר אדום ?

פורסם

מה שאתה רואה זה את ההשתקפות של השמש על מכסה המנוע.

תשים לב שהתופעה לא מתרחשת על בגג אלא רק על מכסה המנוע.

אם תעבור לבניין של השכנים ממול ותצלם שוב, אתה תראה את התופעה מתרחשת על הגג ואילו מכסה המנוע ישאר אדום.

הכל תלוי בנק' המבט שלך, ובשעה ביום.

פורסם

תודה על ההסבר :) .

ואני מרוב טיפשותי החשבתי את זה כדהייה של הצבע כי אומרים שהשמש מראה את המצב האמיתי של הצבע.

אבל טוב לדעת שהצבע הוא אדום , כמו שצריך :) .

לגבי המגבת "ממוטה ", המגבת מצויינת .

סופגת את המים ללא מאמץ ומשאירה משטח מבריק (10 דקות והרכב יבש ) .

זאת אחת הרכישות הכי טובות שעשיתי :) .

בעזרת השם ביום שבת אני אקום מוקדם מוקדם בבוקר ואעשה לרכב חידוש ווקס וכול הנלווה לכך .

אני אצלם כמה תמונות של המגבת ועוד כמה דברים :) .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שמתי לב שעל משטחי פלסטיק הצבע נראה טיפה שונה מאשר על משטחי מתכת בכל מיני רכבים (גם ממש חדשים שאין סיכוי שעברו פחחות) באור חזק, במיוחד כשמצלמים אותם עם פלאש בחושך. בתאורה רגילה לא שמים לב לזה בכלל. אולי זה קשור איכשהו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש בחיפה איזה רכב שלדעתי יש לו צביעה מיוחדת כי הוא ממש משנה את הצבע בשמש, מחום לסגול, בפעם הראשונה הייתי בטוח שדמיינתי אבל מאז ראיתי אותו עוד כמה פעמים וכל פעם בצבע אחר (כשאני זז הצבע כאילו משתנה).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

מדובר צבעי פנינה (pearlecent) פשוט בגיוונים עדינים יחסית, לדוגמא אדום וכתום מנדרינה, כתום וצהוב כהה, חום וסגול (מרצדס), כחול וכסף ועוד. בגדול ישנן שתי שכבות שונות של צבע, כל אחת עם סידור טיפה שונה של האלמנטים הבוהקים ביחס לשמש (מדובר על חלקיקים בצורות מסויימות שהברק בצבע נובע מההחזר של קרני השמש). נהוג בדרך כלל להשתמש בגוונים קרים (כחולים, ירוקים) עם גוון קר אחר, וחמים (אדום, כתום) עם גוון חם אחר. יוצאי דופן הם סגולים וירוקים כי הם מורכבים משני גוונים בסיסיים (סגול=כחול+אדום, ירוק=צהוב+כחול) ככה שהם תאימים לגוון רכב יותר.

כתום-אדום, איפה שחשוך יותר, הצבע אדום "יותר", וככל שעוצמת השבירה של קרני השמש חזקה יותר מהמשטחים, מתגלה הכתום.

20120804-202817.jpg

ירוק צהוב (שימו לב לשבירות של השמש, שם קורה הקסם.)

27861d1304544184-thinkin-bout-lime-green-paint-31973150002_large.jpg

20120804-202817.jpg

27861d1304544184-thinkin-bout-lime-green-paint-31973150002_large.jpg

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...