Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב זה כבר תקופה בראש שלי. יש לי ת LRX 4.1K של אודיסון ומונו של רוקפורד 1001bd שאיתו אני מגביר סאב של הרץ hx300, אני מגביר שני סטים של היי אנרג'י ואני לא ממש מרוצה מאפשרויות החיתוך ב HU שלי(JVC AV70BT 2DIN)... עכשיו לפני שאני מחליף HU, חשבתי אולי בכלל לעבור להגברה אקטיבית בתצורה הבאה:

הוספת מגבר VRX 4.300 ולהגביר איתו 2 טוויטרים קידמיים ו 2 אחוריים

עם ה LRX 4.1K להגביר 2 וופרים קידמיים ו 2 אחוריים.

מונו - סאב.

ממה שאני מבין אני יוכל לחתוך כל אלמנט לפי ראות עניי, דבר שאולי בעזרתו אוכל להגיע לשלמות, כמו כן אוכל להחליף אלמנטים כאלה ואחרים נניח את הטוויטרים ולחתוך אותם בהתאמה מול הוופרים.

אני טועה רק לגבי החיווטים איך וה RCA איך לעשות את זה ? האם זה כדאי ? האם אני צריך פרוססור ?

האם זה כדאי והאם אני ירוויח מזה הרבה יותר מהתצורה הנוכחית הפאסיבית ?

פורסם

אתה לא תרוויח כלום מהגברה אקטיבית של סט אחורי, ספק שאתה תשמע בכלל את ההבדלים.

להגברה אקטיבית אתה צריך לקנות מכשיר שתומך בהגברה אקטיבית.

בשורה התחתונה יהיו לך יותר אופציות לכיוונים, ועוד כוח לאלמנטים.

אם אתה הולך על זה אז רק לסט הקדמי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אתה לא תרוויח כלום מהגברה אקטיבית של סט אחורי, ספק שאתה תשמע בכלל את ההבדלים.

להגברה אקטיבית אתה צריך לקנות מכשיר שתומך בהגברה אקטיבית.

בשורה התחתונה יהיו לך יותר אופציות לכיוונים, ועוד כוח לאלמנטים.

אם אתה הולך על זה אז רק לסט הקדמי.

מה הכוונה מכשיר שתומך באקטיבית ? אתה מתכוון ל HU חדש ?

פורסם

אתה צריך hu שתומך 3way, הגברה אקטיבית.

מכשיר שבתוכו יש חיתוכים מלאים שיתאימו להגברה אקטיבית ולא כמו הjvc שלך שהחיתוכים שם הם חרטא.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אתה צריך hu שתומך 3way.

כמו ה 80 PRS ?

אז אולי בכלל עדיף לקנות מגבר 2 ערוצים לסט אחורי ולהשאיר אותו פאסיבי ולחבר את הסט הקידמי אקטיבית ל LRX 4.1K וכל זה בתנאי שאני עובד עם מכשיר שתוך 3 WAY ?

פורסם

כן הפיוניר זה מכשיר שתומך בהגברה אקטיבית.

הפתרון שחשבת עליו נשמע טוב, אך תחשוב טוב אם כל העסק הזה והעלות שלו, והתעסקות הכרוכה בו שווה את זה.

אל תצפה להבדל של שמים וארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ב-LRX וגם ב-VRX יש קרוס אקטיבי אבל לא הייתי ממליץ לך לעשות את מה שאתה מתכנן

אם אתה רוצה לשנות את הדומיננטיות של הטווטר ביחס למידבאס יש לך הנחתה\העצמה של הטווטר בקרוס הפסיבי

+2\0\-2 DB בנוסף אתה יכול להנחית\להעצים תדרים ע"י שימוש באקולייזר.

פורסם

פות"ש, אתה כותב שאתה לא מרוצה מאפשרויות הכיוונים במערכת שלך.

אולי תגיד ממה אתה לא מרוצה במוזיקה שאתה שומע מהמערכת?

יכול להיות שאפשר לשפר את תפוקת המערכת במצבה הנוכחי, מבלי להיכנס להשקעה בהחלפת ציוד.

מתחדשת*

פורסם

הגברה אקטיבית.

רמז.

לא חיתוך אקטיבי של המערכת.

תשובה.

אתה יכול אם אתה מאוד רוצה לעבור להגברה אקטיבית על בסיס של הוספת קרוסים פסיביים.

קרוס פסיבי לכל טוויטר וקרוס פסיבי לכל מידבאס וחיבור ישיר למגברים - ובצורה כזאת אתה מגביר טוויטרים בנפרד מהמידבאסים ויש לך "הגברה אקטיבית" על בסיס חיתוך "פסיבי".

הכי פשוט יהיה או לרכוש עוד זוג קרוסים פסיביים לסט הקדמי (על הסט האחורי זה באמת בזבוז) או לבנות לטוויטרים או למידבאסים קרוס פסיבי בעצמך.

תבדוק אם בכלל הקרוס של הסט הקדמי תומך BI-WIRE או BI-AMP

בעיניי ההשקעה המינימלית תהיה או פשוט לקנות עוד זוג קרוסים פסיביים של הסט הזה - או להחליף סט קדמי לכזה שתומך BI-AMP

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה . אתה לא חייב פרוססור בשביל לחבר אקטיבי . אבל עדיף פרוססור .דבר שני תחליף מכשיר רדיו דיסק אולי זה יעזור לך בסאונד CLAION -PIONIEER ואז תחליט .

אבל במצב שאתה כרגע לא כדי לך לחבר אקטיבי ..

• תוכן חדש...