Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לחברי הפורום.

ברשותי פולו 2007, כבר מאז שרכשתי אותו שמתי לב שמאד לא נוח לנסוע בו לאורך זמן - המושבים לא משהו. לפני כחודש התחיל לכאוב לי הגב כבר לאחר נסיעה קצרה של שעה..

השאלה שלי היא כזו: האם אפשר להחליף את הכסא המסכן של הפולו לכסא אחר? מסדרת הפולקסווגנים למשל.. אני מתאר לעצמי שלא אצליח לדחוף כורסא של טוארג לבפנים, אבל פסאט, ג'טה? יש מידות לדברים האלה?

פורסם

כבעל פולו מבציר 2003 אני נורא נהנה מהמושבים שלה, לשאלתך נראה לי עדיף תיפנה בפורום תכני אך חוששני שהתשובה תיהיה שאין אפשרות אלה אם תתחיל לשנות את מיקומיי המסילות ריתוכים הברגות וברדק שלם.

אוליי הבעיה היא במושבים שלך, נסה למצוא חבר או מכר אם אותו רכב ולעשות בו סיבוב.

כל מקרה תוכל לפנות לרפד מקצועי ולבקש שיוסיף לך קצת ספוג או יעשה את המושבים ליותר אורתופדים נגיד.

דא אני סובל מכאביי גב כמאת תמיד ברכבים של אחרים אך לא ברכב שלי.

בהצלחה לך ועדכן אותנו איך הסתדרתה.

פורסם

[TABLE=width: 77%]

[TR]

[TD=bgcolor: #FFFFFF][TABLE=width: 98%, align: center]

[TR]

[TD]

אולי תשקול החלפת ריפודים לריפודים אורתופדים או שתרכוש פתרונות נוחות מד"ר גב

וחנויות שמתמחות בתחום.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-carmassage

עצות בסיסיות התאמת כיסא הרכב

• קרב את כסא הנהג שלך כך שתוכל ללחוץ בנוחות ובבטחה על דוושת המצמד(קלאץ') ועל דוושת הדלק (גאז).
  • התאם את גובה הכיסא שלך למצב בו תוכל לקבל שדה ראיה מרבי של הכביש.
  • הטה את הכרית המושב לזווית כזו שהירכיים ינוחו על ריפוד המושב.
  • כוון את משענת הגב שלך כך, שתיצור רצף של תמיכה מהגב התחתון לכל אורכו ועד לכתפיים והשכמות.
  • המנע מלהרחיק את הכסא לטווח רחוק מידי. יציבה כזו תגרור רכינה קדימה ותנועה של הראש והצוואר, אתה תרגיש כי במהלך הנסיעה את נע קדימה ואחורה על המושב, ללא תמיכה וביציבה גרועה.
  • כוון את ההגה כלפי מטה, או כלפי מעלה, למצב בו האחיזה בו תהיה הנוחה ביותר עבורך.
  • כוון את כרית התמיכה לראש לגובה המדויק , כך תמנע ממך חבלה קשה במקרה של בלימת חרום או תאונה.

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

תודה לכולם על התגובות המהירות:)

ביום שני בבוקר הייתי במגרש גרוטאות של פולקסווגן ואאודי באזור, שאלתי את אחד האנשים שעבדו שם, על מושב לפסאט, הוא התעניין לאיזה שנה ואיזה רמת גימור אני מחפש, לאחר שהסברתי לו שאני צריך את זה לפולו, הוא חתך את השיחה בזה שזה לא יתאים, ככה חד וחלק.

מחר אלך לחפש את מזלי במקום אחר.

• תוכן חדש...