Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המאזדה היא לא רכב,לחמישה אנשים והיונדאי תהיה טובה יותר.

היא שווה 68 אבל לא 80.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יוצא מהשוק שמישהו מוכן לשלם 80,000 שקלים על מזדה 3 שנת 2010.

סבבה, הק"מ נמוך... עדיין מדובר באחד הרכבים המשעממים בקטגוריה, שלא מככב באף אספקט (אולי ביצועים? אבל מי קונה מזדה 3 בשביל ביצועים?) אלא פשוט ממוצע בהכל... אז בתכלס אתה רוצה לרכוש רכב ממוצע בן 4 במצב טוב (לפחות מבחינת ק"מטרז'), ב80-פאקין-אלף. שוק.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

80k לרכב בן ארבע נשמע הרבה. תן לו הצעה של 65k-70k (כמה שבאמת האוטו שווה בעייניך) והמשך לבדוק רכבים.

תן לו לנסות למכור ואחרי שהאוטו ישב 3 חודשים (במחיר הזה) ללא טלפון מאף קונה ביד 2 הוא יחזור אלייך.

יש לו אוטו טוב ביד אבל בשום אופן לא מכרה זהב כמו שנדמה לו.

פורסם

הדרך היחידה לקבל עליו 80 זה לרסק אותה ולקווה לאובדן להלכה.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
אני לא יוצא מהשוק שמישהו מוכן לשלם 80,000 שקלים על מזדה 3 שנת 2010.

סבבה, הק"מ נמוך... עדיין מדובר באחד הרכבים המשעממים בקטגוריה, שלא מככב באף אספקט (אולי ביצועים? אבל מי קונה מזדה 3 בשביל ביצועים?) אלא פשוט ממוצע בהכל... אז בתכלס אתה רוצה לרכוש רכב ממוצע בן 4 במצב טוב (לפחות מבחינת ק"מטרז'), ב80-פאקין-אלף. שוק.

ביצועים? איזה ביצועים בדיוק?

רוב המשפחתיות מציגות זמני תאוצה עדיפים ותגובות טובות יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
ביצועים? איזה ביצועים בדיוק?

רוב המשפחתיות מציגות זמני תאוצה עדיפים ותגובות טובות יותר.

היי!

רשמתי אולי :)

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

טוב, אני אחרי סיבוב בליסינג, ועכשיו אני מבין כמה הפער בין פתיחת השרשור הזה למציאות גדול...

שתי ההצעות על הפרק:

1. יונדאי i30cw שנתון 2011, 62,000 ק"מ, עם טסט לשנה והתקנה של חיישני רוורס + דיבורית BT עליהם: 68.5 אש"ח (שנה וחצי אחריות, אלדן).

2. קיה סיד, שנתון 2011, 57,000 ק"מ, טסט עד ינואר 2015, חיישני רוורס עליהם - 67 אש"ח (שנתיים אחריות, אוויס).

שני הרכבים מליסינג, נהג יחיד (הרכב הראשון הבעלים הנהג הרשום הוא נהגת... למרות שזה לא אומר שום דבר).

הבנתי ששני הדגמים מאוד דומים אחד לשני. היחס באלדן מצא חן בעיניי יותר, אולם שם הרכב עוד לא חזר מהלקוח (חוזר השבוע), כך שאני משלם מקדמה עם אפשרות לקבל אותה חזרה כשהרכב יחזור ויעבור בדיקה (אין התנייה להחזר המקדמה, אם אני מוותר היא תוחזר).

מה דעתכם?

תודה לכולם - חסכתם לי לא מעט כסף והרבה מאוד עוגמת נפש כשהייתי מגלה בדיעבד...

פורסם
טוב, אני אחרי סיבוב בליסינג, ועכשיו אני מבין כמה הפער בין פתיחת השרשור הזה למציאות גדול...

שתי ההצעות על הפרק:

1. יונדאי i30cw שנתון 2011, 62,000 ק"מ, עם טסט לשנה והתקנה של חיישני רוורס + דיבורית BT עליהם: 68.5 אש"ח (שנה וחצי אחריות, אלדן).

2. קיה סיד, שנתון 2011, 57,000 ק"מ, טסט עד ינואר 2015, חיישני רוורס עליהם - 67 אש"ח (שנתיים אחריות, אוויס).

שני הרכבים מליסינג, נהג יחיד (הרכב הראשון הבעלים הנהג הרשום הוא נהגת... למרות שזה לא אומר שום דבר).

הבנתי ששני הדגמים מאוד דומים אחד לשני. היחס באלדן מצא חן בעיניי יותר, אולם שם הרכב עוד לא חזר מהלקוח (חוזר השבוע), כך שאני משלם מקדמה עם אפשרות לקבל אותה חזרה כשהרכב יחזור ויעבור בדיקה (אין התנייה להחזר המקדמה, אם אני מוותר היא תוחזר).

מה דעתכם?

תודה לכולם - חסכתם לי לא מעט כסף והרבה מאוד עוגמת נפש כשהייתי מגלה בדיעבד...

שתי האופציות מצויינות וכמובן רחוקות שנות אור מההצעה הראשונית שלך... אני שמח לראות שיש לך שכל ישר ושאינך מקובע, אני בטוח שאתה תפיק הרבה יותר מהרכבים האלו.

מציע לך גם להעיף מבט בשוק הפרטי, ייתכן שתתפלא למצוא הצעות דומות ואף טובות יותר - למרות שההצעות שפרסמת אכן נראות אטרקטיביות למדי. בכל מקרה עבור השימושים שלך היונדאי (והקיה, שזה אותו רכב) היא כנראה אחת הבחירות הנכונות ביותר - אם לא הנכונה ביותר.

עצה אחרונה - מאוד ממליץ לך להסתכל על פיאט בראבו, אם תעיף מבט כאן בפורום תגלה רק שבחים. ראיתי היום (אני מחפש גם לחבר) אחת מיד פרטית במצב מצויין בגרסא מצויידת במחיר זהה למחירים הנ"ל. בתמורה תקבל רכב מאובזר יותר, חזק יותר, מיוחד יותר וחסכוני יותר - אבל פחות מרווח ופחות נפוץ על הכביש, ובגרסא רובוטית (לא זוכר אם אתה מאלו שפסלו אותו על הסף) שדורשת ממך להתאים עצמך קצת לרכב. בשביל קניה של 65 אש"ח אני הייתי מוכן לעשות התאמה אישית, אבל לא כולם מסכימים על כך.

פורסם

אורי, תזכור דבר אחד חשוב, זה לא ליסינג נהג יחיד עד שאין לך ביד מסמך שמאשר את זה. גם במעמד הקניה וגם במעמד המכירה העתידית.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אורי, תזכור דבר אחד חשוב, זה לא ליסינג נהג יחיד עד שאין לך ביד מסמך שמאשר את זה. גם במעמד הקניה וגם במעמד המכירה העתידית.

זה מסמך שאני צריך לדרוש מסוכנות הליסינג?

תודה!

פורסם

כן.

שוב אמליץ לך להסתכל בכלמוביל טרייד אין, שם יש רכבים פרטיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפי דעתי זה מחיר יקר

אני קניתי ב82 לפי שבועיים את המנוע 2000 עם 35 אלף קמ יד ראשונה , היום לא חסר מציאות צריך פשוט לחפש בסבלנות .

אני הייתי הולך לכיוון השוק הפרטי למרות שהיום גם סוחרים מפרסמים בתור פרטי , כבר נפלתי על כמה כאלו שחיפשתי רכב.

פורסם
מה עם סובארו b4 ? תוכל למצוא אפילו 2011 ב80k.

זה לא רכב טוב.

המתחרות עדיפות.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

ההבדל בין הסיד ל-I30 בדגמי הסטיישן הוא בבסיס הגלגלים, של היונדאי ארוך יותר ולכן יש לה מושב אחורי מרווח יותר על חשבון תא מטען קצת פחות גדול משל הקיה.

הקיה הגיעה לליסינג גם בדגמים המאובזרים ולכן כדאי לבדוק אם הרכב שהוצע לך הוא LX הבסיסי או EX המאובזר שמוסיף חישוקי מגנזיום, בקרת אקלים, משענת יד, כיסוי עור להגה ולידית ההילוכים ועוד כמה דברים קטנים.

• תוכן חדש...