Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לi30CW אבזור טוב יותר עד כמה שזכור לי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי קונה את הרכב הפרטי.

מאזדה 3 טובה יוצאת ליסינג תעלה לא פחות מ-65.

בתוספת של 15 הוא יקבל רכב פרטי, דגם מפואר ששווה יותר במחירון גם אם התוספות שלו לא ממש קריטיות. ובעיקר מנוע בתול!

אני מעריך שהמחירון המשוכלל לרכב הוא סביב המחיר המבוקש.

הייתי מנסה לקזז 2000 שקל להחלפת צמיגים וכיוון פרונט ונוסע בראש שקט עם רכב כמעט חדש.

רכב ליסינג עם 80 אלפ ק״מ לעולם לא יתן את ההרגשה הטובה שברכישת רכב פרטי עם קילומטרז׳ אפסי ואיבזור מפנק.

אם בכל זאת בחרת ללכת על רכב ליסינג. ממליץ בחום על יונדאי קרוסוואגן כרכב האולטימטיבי למשפחה עם ילדים קטנים.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

בכלמוביל טרייד אין יש I30CW פרטיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חברים, תודה רבה על כל התגובות.

כמה הערות לגבי הבדיקה (דברים שנאמרו בע"פ ע"י הבוחן) ולהערות נוספות שעלו פה:

1. אין פגיעות צבע (ברמת הצביעה מחדש), מדובר בשפשופים קלים (יש לכל אוטו... בעיקר מחניות של אחרים כנראה). הרכב לא עבר תאונה לדעת הבוחן.

2. ההערה לגבי הפנסים היא מסדק במחזיר האור האחורי, לא בפנסים עצמם.

3. הצמיגים והמצבר אכן ממועד הקנייה, ואני יודע שאצטרך להחליף אותם בעתיד הקרוב. הבוחן הגדיר את הצמיגים כיבשים ואמר שההשפעה היא לא בנסיעה שגרתית, אלא בכניסה מעט מוקדמת של ה- ABS לעבודה.

4. המחירון (לפי יד 2) 82,800 לפני שקלול, 89 אחרי... אז זה הרבה מתחת (גם אם לא יסכים לרדת קצת).

בכל מקרה, נתתם לי הרבה חומר למחשבה. אלך מחר לסיבוב בכמה סוכניות ליסינג ואראה מה יש להם להציע, ואם יש צורך - גם אקח לבדיקה משהו שייראה לי.

אם באמת בתקציב הזה אפשר למצוא סטיישן, 2011 או אפילו 2010, זה בהחלט נשמע טוב יותר... גם אם הוא עשה יותר קילומטרים.

לגבי הפורד פוקוס - פחות קוסם לי. נוהג לא מעט על שתיים כאלו מליסינג (סדאן, 2011/2012) של בני משפחה, ומתעב את הגיר שלהן (בעיקר ביציאה מרמזורים).

תודה רבה לעונים!

פורסם

לאחותי יש מאזדה 3 2007 הצורה הישנה יותר, נולדו לה תאומים, המרווח הכללי של הרכב לא מספיק גדול לכסא תינוק

ברגע שיש סל קל מאחורה המושב של הנהג והנוסע ממש קדימה, לא לדבר בכלל על הבגאז שהעגלה תופסת את כל המקום שלו.

אם התכנון שלכם הוא להחליף גם ככה בעוד X שנים רכב גלל התרחבות נוספות או כל סיבה שהיא, זה לא שהמאזדה 3 הנ"ל גרסאת ספירט או מאובזרת יתר על המידה וזה רכב יוצא דופן, סה"כ רכב טוב אבל לדעתי לא נוח לתינוקות ועגלה.

אני ממליץ לכם להסתכל I30 CW (סטיישן), הנוחות של דלת חמישית עם תא מטען גדול יעשו לכם חיים קלים.

אחותי גם כן מחפשת לקנות בתקופה הקרובה כזה רכב, המאזדה קטנה מידי.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

4. המחירון (לפי יד 2) 82,800 לפני שקלול, 89 אחרי... אז זה הרבה מתחת (גם אם לא יסכים לרדת קצת).

בחיי שאני לא מבינה אותך. אתה מדבר על קניית רכב ב60-80 אלף ש"ח אבל אתה לא משקיע 1.5 ש"ח בלבדוק את מחירון לוי יצחק?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לפי לוי יצחק המחירון אחרי שיקלול הוא 90K,אני לא יודע כמה פאריירים יש בארץ שיקנו במחיר כזה משפחתית בת 4,אבל גם ב80 שלכאורה זאת הנחה של 10 אלף זה לא שווה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ב80 אלף ש"ח גם אפשר למצוא פלואנס דיזל או פלואנס 2.0.

בדיוק מה שחשבתי

הרבה הרבה הרבה יותר רכב באותו או אפילו פחות כסף

פורסם
בחיי שאני לא מבינה אותך. אתה מדבר על קניית רכב ב60-80 אלף ש"ח אבל אתה לא משקיע 1.5 ש"ח בלבדוק את מחירון לוי יצחק?

סליחה?

מנסיוני עד כה מחירון יד 2 די דומה ללוי יצחק, ולהוכחה התגובה מתחתייך.

למה הטון הביקורתי? אפשר גם להגיד דברים בנעימות.

פורסם

אני לא יודעת מה הניסיון שלך עד כה, אבל הרכב שברשותי כרגע לפי מר לוי יצחק שווה 53K בערך, כשביד 2 מעריכים אותו ב63K.

כשיגיע הזמן למכור, אני מאחלת לעצמי קונה שיבוא עם ניסיון קודם כמו שלך ויבדוק את יד 2 בלבד, אבל אני נכנסת לפורום יעוץ גם כדי לעזור מהניסיון שלי למי שמחפש.

אני מאחלת לך מחר המון הצלחה במגרשים של החברות השונות וממליצה לך ללמוד לקרוא את מחירון לוי יצחק טוב טוב (כי אף חברת ביטוח לא תבטח את הרכב שלך לפי מה שנראה נכון למערכת יד2) ונציגי מחירות ידועים בתור אנשים שאוהבים לנפנף מולך עם החוברת ולהראות את מה שנוח להם. (למשל לשקלל חודשי עליה לכביש כתוספת למחיר, אבל לשקלל את הק"מ של הרכב כאילו עלה על הכביש בינואר ולא בנומבר-יש טבלה שמסבירה כמה ק"מ עליך להוסיף למד האוץ של הרכב לפני שאתה בודק אחוזי הפחתה\העלאה בטבלת הקילומטרים הגדולה).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני לא יודעת מה הניסיון שלך עד כה, אבל הרכב שברשותי כרגע לפי מר לוי יצחק שווה 53K בערך, כשביד 2 מעריכים אותו ב63K.

כשיגיע הזמן למכור, אני מאחלת לעצמי קונה שיבוא עם ניסיון קודם כמו שלך ויבדוק את יד 2 בלבד, אבל אני נכנסת לפורום יעוץ גם כדי לעזור מהניסיון שלי למי שמחפש.

אני מאחלת לך מחר המון הצלחה במגרשים של החברות השונות וממליצה לך ללמוד לקרוא את מחירון לוי יצחק טוב טוב (כי אף חברת ביטוח לא תבטח את הרכב שלך לפי מה שנראה נכון למערכת יד2) ונציגי מחירות ידועים בתור אנשים שאוהבים לנפנף מולך עם החוברת ולהראות את מה שנוח להם. (למשל לשקלל חודשי עליה לכביש כתוספת למחיר, אבל לשקלל את הק"מ של הרכב כאילו עלה על הכביש בינואר ולא בנומבר-יש טבלה שמסבירה כמה ק"מ עליך להוסיף למד האוץ של הרכב לפני שאתה בודק אחוזי הפחתה\העלאה בטבלת הקילומטרים הגדולה).

תודה על הטיפים.

איפה נמצאת הטבלה הזו?

בכל מקרה, לא אסגור כלום במגרשים ישר... בכל מקרה אבדוק.

פורסם

אם אני זוכרת נכון, באותו הדף אבל בתחתית העמוד. לפי כל חודש יש הוספה של מס' ק"מ למד האוץ. ההוראות כתובות גם שם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

ממליץ לרכוש מנוי לשבוע ללוי יצחק באותו שבוע שאתה יוצא לחיפושים. סה"כ כמה גרושים, אבל חוסך את ההתמקחות המיותרת עם נציג המכירות.

במקום החירטוטים הרגילים שלהם, אתה פשוט נכנס לאתר עם הסיסמא שלך, ומול העיניים שלהם בודק מה המחירון המשוקלל עם כל הנתונים - ומשם מתחיל להתמקח.

פורסם
חברים, תודה רבה על כל התגובות.

כמה הערות לגבי הבדיקה (דברים שנאמרו בע"פ ע"י הבוחן) ולהערות נוספות שעלו פה:

1. אין פגיעות צבע (ברמת הצביעה מחדש), מדובר בשפשופים קלים (יש לכל אוטו... בעיקר מחניות של אחרים כנראה). הרכב לא עבר תאונה לדעת הבוחן.

2. ההערה לגבי הפנסים היא מסדק במחזיר האור האחורי, לא בפנסים עצמם.

3. הצמיגים והמצבר אכן ממועד הקנייה, ואני יודע שאצטרך להחליף אותם בעתיד הקרוב. הבוחן הגדיר את הצמיגים כיבשים ואמר שההשפעה היא לא בנסיעה שגרתית, אלא בכניסה מעט מוקדמת של ה- ABS לעבודה.

בכל מקרה, נתתם לי הרבה חומר למחשבה. אלך מחר לסיבוב בכמה סוכניות ליסינג ואראה מה יש להם להציע, ואם יש צורך - גם אקח לבדיקה משהו שייראה לי.

אם באמת בתקציב הזה אפשר למצוא סטיישן, 2011 או אפילו 2010, זה בהחלט נשמע טוב יותר... גם אם הוא עשה יותר קילומטרים.

לגבי הפורד פוקוס - פחות קוסם לי. נוהג לא מעט על שתיים כאלו מליסינג (סדאן, 2011/2012) של בני משפחה, ומתעב את הגיר שלהן (בעיקר ביציאה מרמזורים).

תודה רבה לעונים!

כנראה נהגת על פורד פוקוס דור נוכחי עם הגיר הרובוטי.

אני התכוונתי לדור קודם, שנמכר עד אמצע 2011.

יש לו גיר פשוט 4 הילוכים, דומה לגיר של מאזדה 3. אבל כמו שנכתב, ביצועי תאוצה שלו חלשים.

לגבי מאזדה 3 פרטית מול ליסינג- בניגוד לרוב המגיבים כאן דווקא כן הייתי קונה את הפרטית, וזה מכיוון שרכב עם 15.000 קילומטר זה רכב עם משמעותית פחות בלאי מרכב עם 100.000 ק"מ. וזה שווה תוספת כספית. לא יודע אם התוספת צריכה להיות 10 אלף שקל או 15 אלך שקל, אבל כן צריכה להיות תוספת גדולה, בנוסף לרמת איבזור גבוהה יותר של הרכב הפרטי.

• תוכן חדש...