Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טויוטה היא היצרן הכי גדול בעולם,זה מובן מאליו שיהיו להם יותר ריקולים מלחברות אחרות,וגם בכל ריקול יהיו כמות גדולה מאוד של רכבים.

כששאר היצרנים יגיעו לכמויות שטויוטה מייצרת נדבר.

מה זה השטויות האלה ? זה שטויוטה היא ייצרן הכי גדול בעולם זה לא בהכרח מחייב יותר ריקולים.

שים לב שרוב הריקולים של טויוטה קשורים למערכות בטיחותיות ברכב קרי קיים סיכוי רב שתקלה בדוושת התאוצה או בכרית אוויר עלול לגרום לנזק גופני אשר במקרים מסויימים עלול לגרום למוות.

איזה כייף לי :)

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אבל ריקולים זה לרוב על תקלות בטיחותיות :shock:

אני לא חושב שיש לטויוטה ריקולים יותר יצרנים אחרים פשוט אנשים יותר ערניים לריקולים בטויוטה בגלל ההיסטוריה עם היצרן הזה ותדמית האמינות שלה

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

אם יש כזו בהלה מפני טויוטה בקרב חלק מהמגיבים כאן, אז פולקסוואגן צריכה להכנס עוד יותר עמוק לרשימה השחורה. הרי אם טויוטה משתדלת לתקן את הליקויים, פולקסוואגן משתדלת לטייח ולהעלים את הבעיות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הסיפור עם פולקסוואגן זה עניין אחר כי מרבית התקלות ששומעים עליהם פה הם לאו דווקא בטיחותיות ולכן לא מחייבות את היצרן לריקול

פורסם
אבל ריקולים זה לרוב על תקלות בטיחותיות :shock:

אני לא חושב שיש לטויוטה ריקולים יותר יצרנים אחרים פשוט אנשים יותר ערניים לריקולים בטויוטה בגלל ההיסטוריה עם היצרן הזה ותדמית האמינות שלה

לא בהכרח.

ראה ריקול של VW להחלפת מאוורר של הרדיאטור ב-VR6 שלא בהכרח קשור לבטיחות.

1993-95 Model Volkswagen VR6 Vehicles Replace Radiator Fan Motor Fan Blade.pdf

פורסם

מה שנקרא ריקול שירותי וזה משהו שלא מחייב את היצרן כמו ריקול בטיחותי ולכן אין הרבה כאלו וגם לרוב לא שומעים על הריקולים האלו

פורסם

החשיבה שלך לא רלוונטית, טויוטה הם שיאני הריקולים כבר 5 שנים ברציפות וכמו שזה נראה, הנה הם חרצו את גורלם לזכות בתואר המפוקפק הזה בשנה השישית רצוף.

וזה כולה בחודש אפריל.

הבעיה המרכזית עם טויוטה היא לא הכרזת הריקולים אלא עצם קיום התקלה שמכריזה על הריקול ויש כאלה בכמויות הרבה יותר מידי גדולות בשנים האחרונות.

משהוא שם בבחירת הספקים (אולי סינים? אני זוכר איזה דיבור על התקלה בדוושת התאוצה שהם עשו ריקול להחלפת מליוני מודולים סינים) או בבקרת איכות או בהרכבה או בשלבי התכנון, לא יודע איפה אבל משהוא שם חורק.

ככה לא מתנהלת חברת רכב רצינית, לא רק בגלל התקלות אלא גם בגלל העלות האסטרונומית של הטיפול בהן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסטטיסטיקה מגלה לנו כי משנת 1978 עד 2011 טויוטה מחזיקה במקום שני במספר הנפגעים כתוצאה מתקלות ברכבים מתוצרתה.

16 הרוגים.

243 פצועים.

2000 תאונות.

ה' ישמרך מכל רע ישמור את נפשך.

מקור

http://www.statisticbrain.com/automobile-recall-statistics/

פורסם

כן ופורד מחזיקים במקום הראשון עם מעל ל150 הרוגים ו6000 תאונות, עם מספר הרכבים שהם מייצרים, כמה שזה נשמע רע 16 הרוגים זה לא הרבה.

ואני לא רואה שמישהו בא בטענות להונדה שמכרו פחות רכבים מטויוטה ויש להם מספר ריקולים גבוה יותר.

ואם כבר התחלת לדבר על תקלות בדוושת התאוצה בטויוטה, אפילו באתר שאתה הבאת אין שום זכר לתקלה הזו מכיוון שאף פעם לא הוכח שהיה כשל בדוושה שגרם לה להתקע, אז כדאי שתבדוק את עצמך לפני שאתה ******

* פה נמחקה מילה שלא מקובלת עלינו בשיח תרבותי. תמשיכו ככה וכנאלץ לעבור לפסים ניהוליים*

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הסטטיסטיקה מגלה לנו כי משנת 1978 עד 2011 טויוטה מחזיקה במקום שני במספר הנפגעים כתוצאה מתקלות ברכבים מתוצרתה.

16 הרוגים.

243 פצועים.

2000 תאונות.

ה' ישמרך מכל רע ישמור את נפשך.

מקור

http://www.statisticbrain.com/automobile-recall-statistics/

1. זה כמו הסטטיסטיקה שהגזע עם הכי הרבה מקרי נשיכה בארה"ב זה... לברדור.

2. יש יותר מקרי מוות מנורופן. הרבה יותר.

זו סטטיסטיקה מצויינת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה שנקרא ריקול שירותי וזה משהו שלא מחייב את היצרן כמו ריקול בטיחותי ולכן אין הרבה כאלו וגם לרוב לא שומעים על הריקולים האלו[/quote

אתה לצערי ממציא מושגים לא קיימים - תבדיל בין ריקול שזו קריאה לתיקון לבין קמפיין שרות.

פורסם

אתה לצערי *******כי אני מתעסק במושגים האלו מקצועית מול היצרן על בסיס יומומי במוסך.

* פה נמחקה מילה שלא מקובלת עלינו בשיח תרבותי. תמשיכו ככה וכנאלץ לעבור לפסים ניהוליים*

פורסם
אם יש כזו בהלה מפני טויוטה בקרב חלק מהמגיבים כאן, אז פולקסוואגן צריכה להכנס עוד יותר עמוק לרשימה השחורה. הרי אם טויוטה משתדלת לתקן את הליקויים, פולקסוואגן משתדלת לטייח ולהעלים את הבעיות.

כנראה שנולדת רק לפני שנה וקצת, אחרת לא היית כותב את זה. במשך זמן רב טויוטה העולמית בחרה להסתיר את הבעיות ולהאשים את כל העולם ואשתו מלבד לקחת אחריות. הם חטפו אש נוראית מכל אמצעי התקשורת בעולם שפשוט חיכו להם בפינה בגלל השחצנות והתעלמות שלהם והניסיונות להסתיר אותם (בעיקר במקרה של דוושת הגז שנתפסו). בעקבות המשבר הזה הם הבינו ושינו לחלוטין את התפיסה וכיום הם מכריזים ריקול יזום על כל תקלה, קלה כחמורה ולכן בשנתיים האחרונות שומעים על כל כך הרבה ריקולים שלהם. החודש הם הגיעו להסדר לגבי תשלום קנס של מיליארדים לרשויות האמריקניות בעקבות הפרשה. כאמור, הם לא כאלה צדיקים וטוב לפחות שהם הבינו שזאת הייתה טעות לזלזל בלקוחות, באמצעי התקשורת וברשויות ושינו את התפיסה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...