Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:roll:הרכב היה במוסך להחלפת מנוע

מאז המזגן והמאוורר לא פועלים בכלל

חיברתי חוט חיובי לאחד החוטים ואז המאוורר נדלק

אבל כשכיביתי את הרכב נהיה קצר בחוט

מה זה יכול להיות ?

פורסם

ברצוני להוסיף המלצה, כבעל פריוויה לשעבר שעדיין מתגעגע לרכב הנפלא הזה (ולא מתגעגע לביקור בתחנת הדלק).

1. כידוע לך אני מניח, המזגן של הפריויה מתפקד נהדר בנסיעות בינעירוניות אבל בנסיעה עירונית הוא לא משהו. הסיבה, מעבר להבדל במהירות בו מסתובב המדחס (הבדל בכל רכב, זה מה יש) היא שלפריוויה יש מאוורר מכאני שמחובר ברצועה (לדרייבשאפט הקידמי). בנסיעה עירונית המאוורר מסתובב לאט וספיקת האויר שזו נמוכה יחסית. ברוב הרכבים יש מאוורר חשמלי נוסף שנדלק בעת הדלקת המזגן.

אני הוספתי מאוורר כזה (של ספאל, עלה לי בערך 650 ש"ח כולל הרכבה) שנדלק עם הדלקה של כפתור ה AC. הדבר דיפר בצורה משמעותית את יכולת הקירור בנסיעה עירונית.

• תוכן חדש...