Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נהגה על ידני מהטסט.

כמה בכלל עולה שיעור נהיגה בימינו?

אני תוהה כמה יעלה לי עד שהיא תתרגל לידני שוב..אולי כבר יותר זול לקנות אוטו חדיש יותר עם גיר רובוטי וזהו :|

פורסם

כשעשיתי את המעבר עם חברתי, שכרתי רכב ידני (אלטו) ליום אחד, וחרשנו את העיר כמה שעות.

אחר כך קנינו את הפאביה הידנית, ובמשך שבוע עשינו כל ערב סיבוב של שעה כשהיא נוהגת.

בזה נגמר הסיפור.

פורסם

שיעור על ידני עולה 110-120 ש"ח.

אוטומט 130-140 ש"ח

ל-40 דקות שיעור נכון ללפני חצי שנה.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

פסול את המורים המלמדים על דיזל. שיעור של 40-50 דקות על רכב בנזין צריך לפתור את הבעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פסול את המורים המלמדים על דיזל. שיעור של 40-50 דקות על רכב בנזין צריך לפתור את הבעיה.

נהגתי על ג'טה דיזל לא מזמן.

רכב מעולה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אני לא יודע בת כמה היא, אך כיום הגירים הידניים הרבה יותר נעימים וקלים לתפעול מאשר לפני כמה שנים. ממליץ לך ולה לתת לזה צ'אנס, בסוף היא עוד תהנה מזה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
נהגתי על ג'טה דיזל לא מזמן.

רכב מעולה

אין שום בעיה עקרונית בדיזל. העניין הוא שזינוק בעליה בדיזל הרבה יותר פשוט מאשר בבנזין, ומדובר בתמרון חיוני לחיפאים. לכן עדיף לתרגל על רכב בנזין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל,כל הרשיון שלי עבר על פולו דיזל SDI,לא חושב שבגלל זינוק בעליה צריך להתמקד בבנזין בלבד.

הכל עניין של ניסוי וטעיה.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אלי שגב - 053-5251400

מלמד בסוזוקי סוויפט, סבלני מאוד, שיעור ראשון חינם.

בהצלחה :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...