Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקניתי את האוטו, רשמתי משכון ברשם המשכונות במשרד המשפטים.

השבוע הלכתי למשרד הרישוי כדי למכור את האוטו, והפקידה אמרה לי שיש עיקול של עיריית הרצליה על הרכב, ושאני לא יכול להעביר בעלות.

במפורש אני מציין שהמשכון קודם בתאריך על העיקול של העירייה !!!

רציתי לדעת אל מי אני אמור לפנות ?

- האם אפשר להציג את המשכון במשרד הרישוי ולבקש את ביטול העיקול של העירייה?

- הלכתי לעירייה, אבל שם הם שמים זין על האזרחים ולא אכפת להם משום דבר ולא מוכנים להסיר את העיקול.

- העיקול של העירייה הוא משהו שנקרא מינהלי, ולא מופיע בבתי משפט, הוצאה לפועל וכו' איך אפשר לערער על הבני *ונות ?

פורסם

אין שום קשר בין העיקול למשכון. עיריית הרצליה גם לא תנסה לממש את העיקול. העיקול נועד למטרה אחת בלבד - למנוע ממך למכור את הרכב, או ליתר דיוק לשלם את הקנסות שאתה חייב לעיריית הרצליה בכדי שתוכל למכור את הרכב...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

את המישכון מורידים במקום בו עשית אותו (בנק?).

את העיקול מורידים אצל הנושים (עירייה). גש לערייה, תגיד שאתה רוצה לשלם את הכל. תנסה לעשות עסקת טיעון (לא מאמין שתצליח), תמסור ד"ש לגרמן ותחכה כמה ימים עד שהמשחב של משרד הרישוי יתעדכן.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם
טוב חבל על הזמן....אולי תקראו מה שכתבתי.....אני לא מעוניין לשלם !

רק להוריד את העיקול במשרד הרישוי.

אם אתה לא מעוניין לשלם - אתה נשאר עם הרכב - אלה הם כללי המשחק.

יתרה מזאת, אתה גם לא יכול למכור את המנוע למשל כי לא ינתן אישור להתקינו ברכב אחר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חוזר שוב על מה שאמרתי........

יש (!!) משכון קודם על הרכב ברשם המשכונות !! (קודם = לפני העיקולים של העירייה).

איך מורידים את העיקול שנרשם אחרי המשכון ? אני רוצה למכור את האוטו !!

שאני מוכר את האוטו כל הסכום צריך ללכת למשכון, ו 0 לעיקול. הכל טוב ויפה, חוץ מהעיקול מופיע במשרד הרישוי והמפגרים שם לא מרשים להעביר בעלות.

פורסם
אני חוזר שוב על מה שאמרתי........

יש (!!) משכון קודם על הרכב ברשם המשכונות !! (קודם = לפני העיקולים של העירייה).

איך מורידים את העיקול שנרשם אחרי המשכון ? אני רוצה למכור את האוטו !!

שאני מוכר את האוטו כל הסכום צריך ללכת למשכון, ו 0 לעיקול. הכל טוב ויפה, חוץ מהעיקול מופיע במשרד הרישוי והמפגרים שם לא מרשים להעביר בעלות.

כל התשובות כבר נמצאות בשירשור.

משכון לפני העיריה - לך לרשום המשכונות ותראה בדיוק איפה הוא רשום ואז גם תדע איך להוריד אותו. לדוגמא יגידו לך שזה בבנק X ברחוב Y ויש גם מספר משכון תוכל אז לברר את כל הפרטים שאתה צריך מהבנק \ המקום הספציפי.

עיקול של העירייה - לך לעירייה ושלם את החוב.

גיא

פורסם

אתה לא מפרט מספיק. המשכון נרשם לזכות מישהו אחר (אינך ממשכן לעצמך את הרכב ומשכון כזה אם נעשה הוא חסר תוקף),תבהיר למי נרשמה המשכנתא.

בעל המשכנתא (מי שהמשכנתא נעשתה לזכותו) רשאי לממשה ישירות בהוצאה לפועל ואז זכותו קודמת לזכות מי שהטיל את העיקול. אם נשאר כסף ממימוש המשכנתא אזי כסף זה לא יעבור אליך אלא למי שעיקל ואתה אחרון ברשימה.

כך או כך,לא תוכל להעביר בעלות ברכב ללא שחרור העיקול,יש צורך בהחלטה שיפוטית וחביבי אתה תשלם,באבוהה תשלם.

אתה כנראה כועס על העיריה אבל זה לא יקדם אותך,החוב הולך ותופח מיום ליום ואתה רק בשלב הגבייה המינהלית אבל העיריה לא תרפה ממך ולא תאמין איזה מכה אתה עלול לחטוף באם לא תסדיר את העניין.

גם אם תגרום לפקיעת העיקול ע"י מימוש המשכון (המימוש כרוך בהוצאות רבות),יוטלו עיקולים נוספים ואיך אומרים,הרע מכל עוד לפניך..

אז שקול להגיע להסדר,גמור את העניין ותמשיך בחייך

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

תודה, העצות האלו יותר בכיוון....

המשכון רשום לטובת אחי (שום בנק או משכנתא). אחרי רישום המשכון (שנה אחרי), העירייה רשמה עיקול.

עכשיו השאלה המדוייקת היא למי לפנות ?

- העירייה לא מוכנה לטפל בזה כי מה אכפת להם (הזונות).

מה אפשר לעשות - למי לפנות ? האם אחי יכול ללכת עם המשכון למשרד הרישוי ולבטל את העיקול שנרשם אחרי המשכון?

אני מחפש פתרון של לפתור את העניין בימים הקרובים - להראות שיש מכון קודם בזמן ולהסיר את העיקול (שהעירייה תחפש נכס אחר שלי לעקל).

פורסם

אתה כנראה לא תופס את שכותבים לך.

אין קשר בין המשכון לעיקול, ניתן להטיל את שניהם על רכוש כלשהו שבבעלותך.

לא תוכל להפטר מהעיקול ללא תשלום החובות כלפי הצד המעקל או צו משפטי שיבטל אותו.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אז אולי תגיד לי בבקשה איך עושים את זה ?

אין לי בעיה עם העיקול...אני אפילו לא התחלתי לבדוק את העניין, כמובן שאני לא חייב, אבל הטיפול בזה לוקח זמן.

רק תגיד לי, למי אני פונה? להזכירך, לעיריות יש סמכות לרשום עיקול (לא דרך הבית משפט).

העירייה שמה זין..... איפה אני מערער? האם אני יכול להראות למשרד הרישוי את המשכון הקודם בתאריך, למכור את האוטו ולשלם לבעל המשכון ? לא ייתכן שמשרד הרישוי ייעכב את בעל המשכון..... הרי לו מגיע כל סכום הרכב.

אני מבין את הכל בדיוק, אבל השאלה היא איך עושים את זה? האם למשרד הרישוי יש סמכות לשנות את העיקולים? אם לא אז למי ? (ואל תגיד לי בית משפט....אלא איזה, ואיך).

תודה !

פורסם

עיקול בעיריה מסירים בעיריה..הם הטילו אותו עליך כי אתה חייב להם

לא תוכל לימכר גם אם אתה לא מעוניין לשלם להם והם קקי ואתה שם Zין עליהם...לא תוכל לימכר...לא תוכל לימכר ופעם אחרונה שתבין..לא תוכל לימכר...האוטו מעוקל ... ככה זה גם קופץ להם במסוף...|M_U_K_A_L - D_A_N_G_E_R|

אם הוא היה ממושכן והיסרת את המישכון זה לא יהוה בעיה בהעברת בעלות וזה לא קשור בגרוש לעיריה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...