Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש לקנות יריעות בידוד אקוסטי דקות בסגנון Dynamat . צריך כמות גדולה.

איפה ניתן בארץ לקנות כזה חומר ואם מישהו גם יודע מחירים, זה בכלל יהיה נחמד.

בועז.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנושא עלה בעבר , ניתן להשיג פלציב ברחוב י.ל.פרץ 39 בת"א (ניתן להזמין עובי מסויים, עם מדבקה או לא,עם שכבת אלומיניום והמחיר מאוד זול (לא יודע בדיוק).

אופציה נוספת היא ביטומיות של פזקל (או משהו כזה)

פורסם

מפלציב עושים מזרונים, לא ?

המטרה שלי היא יותר למנוע חדירת רעשים חיצוניים (מנוע, רעשי דרך וכו') מלהכנס לתא הנוסעים

ופחות למנוע תהודה בתוך תא הנוסעים.

המלצות ?

פורסם

תראו RANSTER בדק את החומר הזה (פלציב) וטוען שהוא מעולה, עכשיו אם אתם רוצים להשתיק את המנוע הרי זה חומר בידוד וברור שהוא יעשה את העבודה, מה שכן תשימו גם חומר על הכנפיים מעל הגלגלים.

פורסם

הבעייה שלי באה יותר מהבגז' אז איפה בדיוק אני צריך לשים את החומר?

וצריך להזמין את החומר מראש?

פורסם

אפשר לקנות אצל מתקינים גם קיטים של Dynamat , לא זול במיוחד. כמו כן אייל איתר ספרי של רוקפורד (ספרי זפת) במחיר מאוד סביר של כ 100 ש"ח לבקבוק.

Leon Cupra 2009

פורסם
ביררתי על דיינמט, קיט לבגאז עולה 800 ש"ח!!!

השאלה אם הספריי יעזור באמת לבעייה שלי?

איפה ביררת?

Neo

8)

פורסם
ביררתי על דיינמט, קיט לבגאז עולה 800 ש"ח!!!

השאלה אם הספריי יעזור באמת לבעייה שלי?

בשביל למנוע רעשי דרך רצפה ובתי גלגלים הרבה יותר חשובים מבגאז'.

בכל אופן ספריי יעזור גם הוא , אבל שוב העניין הוא שימוש בכמויות מאוד נדיבות ממנו , מה שלא יהיה יותר זול.

חומר שמיועד לרכב והוא גמיש וחסר ריח יחסית יהיה יקר לשימוש על פני כל הרכב, הרבה יותר מ 800 ש"ח. אם אתה מעוניין לנסות ולעבוד בעצמך , לך לכיוון הפלציב ודומיו שמיועדים לשימוש בייתי.

Leon Cupra 2009

פורסם
מי זה RANSTER ואיך הוא בדק את הפלציב ?

Ranster הוא חבר בפורום , תוכל לפנות אליו בהודעה פרטית.

הוא בדק את החומר בפרוייקט שהוא מעורב בו.

Leon Cupra 2009

• תוכן חדש...