Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי במידה ואינך מצליח לנפנף אותם מעצמך ואין לך מצלמה ברכב - הסבר למטומטמים שהצומת מצולמת

ע"י העירייה לצורך בקרה (אפילו אם לא כך הדבר) והסבר כי אתה הולך להזמין משטרה.

אם כל זה לא עזר, הזמן ניידת משטרה ותסביר למוקדנית ולשוטר שיגיע את כל הסיפור וכי אתה מאויים ע"י נוכלים.

ואל תשכח לומר את זה בהטעמה נכונה, עם חיוך ובמלוא האדיבות. תגידו - התחרפנתם? כמה קשה לקנות מצלמה פשוטה במאה וחמישים שקל, כרטיס זכרון ונגמרה ההצגה? אותי עצרה שוטרת במקום שאני יודע שיש מארבים בטענה שלא עצרתי בעצור. וכמובן שהיא דיברה שטויות כי אני עובר מולה כל יום. סובבתי את המצלמה לכיוון שלה ואמרתי "בוקר טוב שוטרת. כמעט עליתי עלייך כשקפצת לפני הרכב. קודם כל מדוע את לא חובשת כובע, דבר שני אני עורך דין, דברשלישי עצרתי בעצור, ודבר רביעי את מצולמת עכשיו והכל מתועד. יש לך מה להגיד? והתשובה שלה - שיהיה לך יום טוב אדוני..." כבר חסך לי כמה מאות ₪ ונקודות (שהרי לך תוכיח שעצרת בלי עדים...). ולגבי ה"מתאבדים" על מכסה המנוע - הייתי מבקש ממנו לחכות שניה, מוציא מתא המטען את הציוד של המואי-תאי, ויאללה - בלאגן... :twisted:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה חושב שמואי - תאי יציל אותך מעבריינים?

זה לא סרט בטלוויזיה , אלה החיים האמיתיים , כמה עבריינים על בן אדם 1 עם סכין או אקדח ושום אומנות לחימה לא תעזור לך .

פורסם

זו בעיה ותופעה שלילית, וראוי שאנשים יתנו עצות טובות לישום, אפשריות , כאלו שיגנו על הנהג. כמו שיחה מיידית למשטרה, צילום מיידי של הזירה, נסיןו לפחש עדים, הזעקת המאבטח אם מדובר בחניה של קניון או אתר, התראה תקיפה לעבריין שלא תמיד תזיז לו ולסייענים שלו.

ככל שידוע לי חובה על נהג לצאת ולברר פגיעה בנפש ולהזעיק חילוץ רפואי, במידה ונדרש. אולי אזעקת אמבולנס תרתיע מתחזה, כי הוא גם ישלם על הנסיעה. אולי מי שיודע יכול להרחיב בנושא עלות אמבולנס יכול להרחיב מידע אם מחייבים את מי שהזעיק אמבבולנס כצופה או כמי שראה פגיעה בנפש.

מצלמת דרך לא תמיד עוזרת למקרים כאלו. אבל כנראה כדאי שתהיה. אותם סחטנים ומתחזים מספיק חכמים כדי לא להתאבד או להפגע מפגיעה חזיתית של טון ומשהו, שאפילו במהירות נמוכה מאוד יכול לפגוע קשה. תנו דעתכם שרוב הזמן הם עם סיוע בסביבה הקרובה ואינם לבד.

לרוב הם יגיחו מהצד או בפינה האחורית - מצלמת דרך לא מכסה אזורים אלו. ואני בספק אם ההקלטה תסייע במשהו כי לרוב החלונות סגורים והבידוד טוב.

רק מה, יש פה כמה "גיבורים" שלדעתי התגובות הביריוניות שלהם לא עמדו אצלם אף פעם במבחן המציאות.

ואל תשכח לומר את זה בהטעמה נכונה, עם חיוך ובמלוא האדיבות. תגידו - התחרפנתם? כמה קשה לקנות מצלמה פשוטה במאה וחמישים שקל, כרטיס זכרון ונגמרה ההצגה? אותי עצרה שוטרת במקום שאני יודע שיש מארבים בטענה שלא עצרתי בעצור. וכמובן שהיא דיברה שטויות כי אני עובר מולה כל יום. סובבתי את המצלמה לכיוון שלה ואמרתי "בוקר טוב שוטרת. כמעט עליתי עלייך כשקפצת לפני הרכב. קודם כל מדוע את לא חובשת כובע, דבר שני אני עורך דין, דברשלישי עצרתי בעצור, ודבר רביעי את מצולמת עכשיו והכל מתועד. יש לך מה להגיד? והתשובה שלה - שיהיה לך יום טוב אדוני..." כבר חסך לי כמה מאות ₪ ונקודות (שהרי לך תוכיח שעצרת בלי עדים...). ולגבי ה"מתאבדים" על מכסה המנוע - הייתי מבקש ממנו לחכות שניה, מוציא מתא המטען את הציוד של המואי-תאי, ויאללה - בלאגן... :twisted:

תעלה סרטונים כאלו לרשת ואז נדבר. אוקיי?אתה בטוח שזו שוטרת ולא נערה בתחופשת פורים?

אם אני הייתי במקום השוטרת - הייתי מנקנק אותך על איום, נסיון פגיעה - כי אתה חייב לעצור מייד כשאדם צפוי להפגע, עניין הכובע - שאינו חובה לשוטר/ת בפתפקיד - מתאים לגיל התבגרות ולא לנהג בוגר, יתכן ותואשם גם בהתחזות לעו"ד, ואת הסרט תן לי כדי לצרף לדו"ח. תודה.

ואחרי זה מסיע אותך הביתה לראות מה ההורים יגידו ואיזה עונש תקבל...

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
זו בעיה ותופעה שלילית, וראוי שאנשים יתנו עצות טובות לישום, אפשריות , כאלו שיגנו על הנהג. כמו שיחה מיידית למשטרה, צילום מיידי של הזירה, נסיןו לפחש עדים, הזעקת המאבטח אם מדובר בחניה של קניון או אתר, התראה תקיפה לעבריין שלא תמיד תזיז לו ולסייענים שלו.

ככל שידוע לי חובה על נהג לצאת ולברר פגיעה בנפש ולהזעיק חילוץ רפואי, במידה ונדרש. אולי אזעקת אמבולנס תרתיע מתחזה, כי הוא גם ישלם על הנסיעה. אולי מי שיודע יכול להרחיב בנושא עלות אמבולנס יכול להרחיב מידע אם מחייבים את מי שהזעיק אמבבולנס כצופה או כמי שראה פגיעה בנפש.

מצלמת דרך לא תמיד עוזרת למקרים כאלו. אבל כנראה כדאי שתהיה. אותם סחטנים ומתחזים מספיק חכמים כדי לא להתאבד או להפגע מפגיעה חזיתית של טון ומשהו, שאפילו במהירות נמוכה מאוד יכול לפגוע קשה. תנו דעתכם שרוב הזמן הם עם סיוע בסביבה הקרובה ואינם לבד.

לרוב הם יגיחו מהצד או בפינה האחורית - מצלמת דרך לא מכסה אזורים אלו. ואני בספק אם ההקלטה תסייע במשהו כי לרוב החלונות סגורים והבידוד טוב.

רק מה, יש פה כמה "גיבורים" שלדעתי התגובות הביריוניות שלהם לא עמדו אצלם אף פעם במבחן המציאות.

תעלה סרטונים כאלו לרשת ואז נדבר. אוקיי?אתה בטוח שזו שוטרת ולא נערה בתחופשת פורים?

אם אני הייתי במקום השוטרת - הייתי מנקנק אותך על איום, נסיון פגיעה - כי אתה חייב לעצור מייד כשאדם צפוי להפגע, עניין הכובע - שאינו חובה לשוטר/ת בפתפקיד - מתאים לגיל התבגרות ולא לנהג בוגר, יתכן ותואשם גם בהתחזות לעו"ד, ואת הסרט תן לי כדי לצרף לדו"ח. תודה.

ואחרי זה מסיע אותך הביתה לראות מה ההורים יגידו ואיזה עונש תקבל...

סוף סוף תגובה שפוייה בשירשור הזוי..

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אתם חושבים שעל כל שטות יאשימו אתכם בפגע וברח? בזמנו קרה לי המקרה הבא: נסעתי על הקטנוע בנתיב הימני (כביש של 70 נסעתי 70-75 קמ"ש). נדבק אלי איזה חולה נפש כשהשמאלי פנוי והוא יכל לעקוף. יצא לעקיפה כשהוא עובר סנטימטרים בודדים ממני חתך אותי, פגע בי קלות כי ברחתי ימינה, הוריד את המהירות ל50 קמש ולא נתן לי לעקוף (חתך שמאלה כשניסיתי לעבור אותו). ברכב היה בן מיעוטים עם 2 ילדים מאחורה ואישה. בדרך כלל הייתי מגיב כמו שחלקכם רשם פה, נוסע אחריו עוצר ברמזור יורד מהקטנוע ויאללה בלאגן אבל הפעם הבלגתי כי גם ראיתי שהבן אדם לא בסדר עוד יצא עלי עם סכין וכל הגודל שלי לא יעזור פה....נסעתי לתחנת המשטרה והגשתי תלונה על פגע וברח ותיארתי שם את כל ההתנהגות שלו. מה לדעתכם קרה? התיק נסגר בלי כלום. מה שאני בא להגיד שאם איזה הומלס יגיש נגדכם תלונה זה ממה לא אומר שיעשו לכם משהו. במיוחד אם אחרי האירוע תיסעו ישר לתחנת המשטרה ותספרו את הסיפור שלכם. מה אני הייתי עושה במצב כזה אחרי הנסיון שיש לי? אומר לו "לך תחפש מי ינענע אותך" קופץ ומגיש תלונה בתחנה ונוסע הביתה.

פורסם (נערך)

רוכב בודד, כשאתה מזמין אמבולנס לא סתם הם שואלים מה השם שלך ותעודת זהות.

זה כדי שאם המפונה יסרב לשלם או "ייעלם" או נניח יש לו כבר תיקים בהוצאה לפועל, יהיה להם למי לפנות כדי לבקש כסף על הפינוי.

אם אתה מסרב לתת להם פרטים הם עדיין ישלחו אמבולנס אבל יחייבו את המפונה ואם לא ניתן אז יצטרכו להתאמץ יותר

bmw ricer במקרה שלך העובדה שהגעת עצמאית לתחנת המשטרה משחקת לרעתך, שכן אז התאונה מסווגת אוטומטית כנזק לרכוש בלבד.

אם היית עוצר במקום ומזמין משטרה למקום שלך אולי היחס היה שונה (תלוי אם היו מסווגים כתאונה עם פצועים).

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זה קרה לחבר שלי לא מזמן, היינו ביציאה מקניון הזהב ואיזה ערס נפל עלינו שהבן שלו קיבל מכה ברוורס... התחיל לאיים והכל אבל הלכנו בלי לשלם לו כלום וב''ה עד היום לא התקשר אלינו הביתה להטריד...

פורסם
רוכב בודד, כשאתה מזמין אמבולנס לא סתם הם שואלים מה השם שלך ותעודת זהות.

זה כדי שאם המפונה יסרב לשלם או "ייעלם" או נניח יש לו כבר תיקים בהוצאה לפועל, יהיה להם למי לפנות כדי לבקש כסף על הפינוי.

אם אתה מסרב לתת להם פרטים הם עדיין ישלחו אמבולנס אבל יחייבו את המפונה ואם לא ניתן אז יצטרכו להתאמץ יותר

בעקבות המקרה הזה ברמת גן התארח בתוכנית הבוקר של רשת נציג מד"א, הוא התעקש בכל תוקף שלא מחייבים את מי שהזמין את האמבלונס.

פורסם

אולי הנוהל השתנה, המקרה הזה קרה רק החודש.

זה עבד ככה בפעם האחרונה שאבא שלי התקשר לדווח על תאונה ולהזמין אמבולנס, זה היה לפני כמה שנים (3-4? לא זוכר כל כך, אבל עניין של שנים).

אגב ככה זה עבד גם אצל מכבי האש, לא יודע אם גם שם ביטלו את הנוהל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נוהל נוראי. הרי זה מעודד אנשים להתעלם ולא להתקשר. תחשוב אתה רואה שריפה בבניין ברחוב. אתה מתקשר למכבי אש. עד שהם מגיעים, כבר כיבו את השריפה והכתובת שמסרת הייתה בכלל של הבניין ממול. מה, יחייבו אותך על הקריאה?

פורסם

יש משהו שאני לא מבין.

בכל פעם שמישהו מבצע מעשה נבזה שכזה ומתחזה לנפגע יש רישום כלשהו(משטרה/ביטוח/אמבולנס וכו')

כמה סטרייקים יש לכל אחד מהיצורים הללו לקבל כסף?הרי יש רישום וחברות הביטוח עושות את המוות בתביעות רגילות אז על אחת כמה וכמה כשמדובר על מתחזה חוזר.

האם כל הניסיון שלהם בנוי על סטייל מיקו וצ'ארלי(תן-לי-כסף-עכשיו-תראה-מה-עשית-לילד?)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

בדיוק כך. הם בונים על זה שאתה לא רוצה ללכת למשטרה, לחברת הביטוח, ומפחד להסתבך,

ואז אתה תשלוף את הארנק ותשלם. כמו שכמה כתבו כאן, במידה ותראה להם שאין בעיה, בוא

נזמין משטרה/אמבולנס וכד', תראה אותם מתקפלים דיי מהר.

• תוכן חדש...