Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב לגבי הרעש, הוא קצת מזכיר מקדחה של רופא שיניים. כאמור במהלך הנסיעה ה"קידוח" מתגבר למעין "שריקה".

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוקסין,

שאלה לי אליך בנוגע לדברים הבאים אשר נאמרו על ידיך:

"אני לא יודע על מה אתה מדבר, אבל בדיוק יש לנו כאן בטומקאר מבצע חבר מביא חבר על חיישני רוורס ב-400 ש"ח בחמישה תשלומים שווים ללא ריבית. מדובר במוצר באיכות גרמנית ללא פשרות, באיכות הרכבה שאין בה רבב, ואני רמי מבטיח לכם אישית ... :lol:"

האם יש כאן מקום לגילוי נאות מצדך? אתה מתבטא כאן לא כלקוח אלא כעובד אצל מתקין בשם רמי קראדי אם אני מבין נכון - האם זה כך?

מעבר לכך כאחד שלא מבין הרבה אתה הפגנת לא מעט ידע בכל הקשור לתהליך כוון מערכות בחלק מתגובותיך כולל הכרת המושג בניות בהן אני יודע היטב ומכיר היטב את סגנונו האישי של רמי - בעיני נתפס כאמן במקצוע.

אני מתחיל להנהיג בזמן הקרוב מדיניות חדשה בפורום בה אני כן ארצה לראות המלצות חוזרות על בעלי עסק אבל אני אתנגד בתוקף לכל דברי "סגידה" או "העדפה" של בעל מקצוע ואבקש להשאר ענייני בפרטי המתקין, העסק.

מדובר במתקין וותיק מאוד בתחום, בעל נסיון רב - כל השאר, באחריותו של הלקוח אשר פונה אליו לוודא כי הוא קיבל את התוצאה אשר הוסכמה מראש עם המתקין ועליו לוודא לאחר התקנה וכוונים כי תוצאת המערכת ומראה ההתקנה עונים על ציפיותיו.

מעבר לכך אם אראה ששרשיר זה הולך ונהיה שיר הלל כלפי מתקין או בית עסק - השרשור ינעל.

מאהבה רבה אל רמי קראדי ומאהבה לתחום אבקש להמשיך בצורה עניינית את השרשור!

אנא המשך להעלות תמונות של התקדמות ההתקנה ושתף אותנו במידה ובעיית רעש האלטרנטור הגיעה אל פתרונה בהצלחה - ללא הלל לבעל המקצוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
טוקסין,

שאלה לי אליך בנוגע לדברים הבאים אשר נאמרו על ידיך:

"אני לא יודע על מה אתה מדבר, אבל בדיוק יש לנו כאן בטומקאר מבצע חבר מביא חבר על חיישני רוורס ב-400 ש"ח בחמישה תשלומים שווים ללא ריבית. מדובר במוצר באיכות גרמנית ללא פשרות, באיכות הרכבה שאין בה רבב, ואני רמי מבטיח לכם אישית ... :lol:"

האם יש כאן מקום לגילוי נאות מצדך? אתה מתבטא כאן לא כלקוח אלא כעובד אצל מתקין בשם רמי קראדי אם אני מבין נכון - האם זה כך?

תוכן הודעה נמחק - תשובה לא עניינית.

פורסם

אין כאן שום ציניות - שאלתי אותך שאלה וכשלת לענות לי.

תגובה נוספת כזו כבר תימחק כליל ביחד עם נעילת השרשור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

הציניות היתה שלי, אבל לא משנה. אני עובד בהי-טק, ואני לא קשור לרמי או לכל מתקין אחר.

עריכה אחרונה על ידי toxin
פורסם

תודה - אני מעדיף להתנהל בצורה כזו.

אנא המשך להעלות תמונות מההתקנה ככל שתתקדם ותאמר לנו אם אכן נפתרה בעיית רעש האלטרנטור - מציע לך גם להריץ חיפוש על הערך הזה היות ויש כאן די והותר מידע בכדי להתגבר על הבעיה השכיחה הזו.

בהצלחה.

Pioneer TS-X150

פורסם
תודה - אני מעדיף להתנהל בצורה כזו.

אנא המשך להעלות תמונות מההתקנה ככל שתתקדם ותאמר לנו אם אכן נפתרה בעיית רעש האלטרנטור - מציע לך גם להריץ חיפוש על הערך הזה היות ויש כאן די והותר מידע בכדי להתגבר על הבעיה השכיחה הזו.

בהצלחה.

תודה. קבעתי עם המתקין ליום שישי, נקווה שהוא יצליח לפתור את הבעיה. אני מבין שמשתיק בכל מקרה אינו הפתרון הנכון ?

פורסם

לא, משתיק זה לא פטרון של בעייה, כמו שאמרתי כבר. זה להעלים בעייה מתחת לשטיח.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

כשאין ברירה - משתיק רעשים יכול להעלים את החלק ה"שמיע" של הבעיה אבל הוא פותר אותה ע"י כך שהיא עדיין קיימת רק שהיא נחסמת ואתה לא שומע אותה.

בכדי לפתור לולאת הארכה או רעש אלטרנטור צריך פשוט לטפל בהארקה הבעייתית - הבעיה היא לפמעים, הלולאה נוצרת בתוך המכשירים עצמם עקב תקלת הארכה - ואז זה כבר נהיה מעצבן כי נכנסים להחלפת ציוד.

לרוב, זה נגרם כתוצאה מחיווט לא נכון, עובי לא נכון, מיקום לא נכון, סלילה לא נכונה, בידוד לא נכון.

נכתב כאן באמת רבות וחיפוש יניב כאן תוצאות רבות.

היו כאן שני מקרים בהם ראיתי שמתמשים מאוד מנוסים מגיעים לידי שימוש במשתיק ובשני המקרים המקור לכך ככל הנראה היה סיגנל מקור חלש מידי ורצפת רעש נמוכה מידי.

הפלא ופלא הראשון היה אחראי הפורום הקודם - איתמר

השני - אנוכי :-D

איתמר ניסה להוציא סיגנל מיחידת הראש המקורית של היאריס שלו ולבסוף הגיע לשימוש במנחת של סטינגר SGN20 אם אני זוכר נכון את הדגם - אני לא זוכר אם בסוף שימוש בליין דרייבר פתר לו את הבעיה או לא אבל חלק מהליין דרייברים הם גם מסנני רעש שכאלו באותה המידה.

אצלי זה היה ברכב הקודם של אשתי - שימוש ביחידת ראש סינית + פרוססור שנועד לתחום הביתי עם סיגנל מוצא נמוך מאוד וכבל RCA שכנראה עבר במסלול לא נכון - הביאו אותי למצב שאמרתי "לעזעזל" עם זה ופשוט התקנתי מסנן זהה על הכניסה לפרוססור.

Pioneer TS-X150

פורסם

בקיה מקובל לקרוע את הרמקולים המקוריים לטובת התקנת חדשים...קצת מוזר אבל ככה זה (גם ביונדאי).

למשל אצלי התקנתי מורל טמפו 6 לבד ונאלצתי להשמיד את המקוריים לטובת החדשים.

1616541_709146725772852_704109049_n.jpg1608440_709146719106186_550055091_n.jpg1598340_709146575772867_1313890003_n.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

זה מקובל בענף כי כמעט ואין לקוחות שישלמו אקסטרה על טבעות הגבהה.

תזכרו שאנחנו קומץ של אנשים מתוך מדינה של 7 מליון, ורוב ההתקנות שמגיעות למתקינים הם ממש לא בסטנדרטים שלנו, וזה מה שמכתיב את העבודה.

העלות של רוב המערכות הממוצעות שאנשים נורמליים מתקינים לרוב לא מגיעות אפילו לעלות של רכיב אחד אצלנו במערכות.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תשים לב גם לעובדה שהרמקולים המקוריים מחוברים לגוף הרכב על תושבות פלסטיק שמהודקות בניטים במקרה הזה - רוב בתי ההתקנות בארץ עובדים בתצורה של כסא חם - הראשון שיוצא, הבא בתור נכנס

אין זמן, לחץ - המתקין רוצה לסיים את הרכב ולעבור לרכב הבא - לא קודחים בניטים, לא מכניסים threaded inserts שזה ניט עם הברזה לבורג במקום החורים המקוריים פשוט תופסים את הרמקול החדש על תושבת הפלסטיק של המקוריים, לפעמים מצמידים לזה תושבת עץ אם יש אפשרות ולפעמים לא ושלום שלום - עוד לקוח מרוצה נסע לדרכו.

מעטים הם אלו שמבקשים לשמור על הרמקולים המקוריים ולרוב הרמקולים האלו - לפחות עד תחילות שנות ה2000 מתפוררים גם ככה לאחר כמה שנים או לאחר שימוש מופרז (באס בוסט מוגזם בווליום שבכלל הם לא אמורים לנגן בו ובתחום תדר שהם לא אמורים לנגן בו)

אל תטעו לחשוב שרק בארץ זה מקובל, אולי בארה"ב הרבה פחות שם ענף ההתקנות מוסדר וממוסד אבל רוב העבודות שאתם רואים בפורומי אודיו אמריקאים, בריטיים, רוסיים וכך הלאה הם של בתי התקנות שיש להם מספיק עבודה והם בדרך כלל יראו את העבודות האקסלוסיביות שלהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני מסכים עם אדי בנוגע ל"קומבינת" הרמקול הישן.

גם לי יצא להתקל בעבר במתקין שבמקום לפרק רמקול ישן לגמריי, ולחבר חדש.

קצת חתך, קצת שבר, הנה יושב טוב "שים 2 ברגים ארוכים והכל בסדר".

אם זה נכון - לא זה לא נכון.

אם זה עובד? עובד.

הלקוח לא מבין, רוצה כמה שיותר זול, המתקין עובד בצורה זולה, וככה זה נראה (רק שזה מכוסה בתוך הדלת) וככה זה נשמע בחוץ.

פורסם

תודה לכולם על ההסברים !

חזרתי למתקין ביום שישי ולהלן התוצאות:

1. איכשהו התרגלתי לטוויטרים על הדשבורד. אני אפילו מתחיל לחשוב שזה הדבר ההגיוני לעשות, במקום להתחיל לשבור את הקורות של הרכב. ביקשתי ממנו לסדר קצת את ההדבקה כדי שתהיה סימטרית והוא עשה זאת.

2. ביקשתי לכוון את המוזיקה לפי סגנון אחר והוא עשה זאת (אני משער שאין לי באמת דרך לדעת אבל אני מאמין לו).

3. את רעש הרקע הוא הנמיך משמעותית אך לא העלים לגמרי. זה עדיין מציק לי.

4. כשהצעתי לשלם על העבודה הנוספת הוא סירב בתוקף.

אם כך מסקנותי נשארו כשהיו - מדובר במתקין זול, אמין, ונחמד - אך לא הכי מקצועי בארץ.

בהתקנה הקודמת לא היה לי את רעש הרקע הזה כך שאני מאמין שהבעיה נעוצה באחת מהסיבות שציין lanosforce. כנראה שלא תהיה לי ברירה ואאלץ לסור למתקין בהוד השרון ששמו לא יאמר לפתרון הבעיה אחת ולתמיד (אם כי יהיה קצת מאכזב אם הוא יפתור אותה באמצעות משתיק :lol:)

אגב, לא הבנתי בדיוק מה הבעיה במשתיק. אני מבין שלא פותרים כך את הבעיה "האמיתית" אבל מה זה בעצם משנה? הוא מוריד איכות בצורה מסוימת או גורם לנזק כזה או אחר ?

פורסם

לדעתי, אין לך למה ללכת לרמי.

מתקינים לא אוהבים להתחיל לסדר התקנות של מתקינים אחרים ואם תרצה לפתור את הבעיה לגמרי אז תצטרך התקנה מחדש עם סלילת כבלים יותר טובה.

תלמדו, בהתקנה לא חוסכים, וההתקנות של איה הם זולות וזה בדיוק מה שאתה מקבל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...