Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4474 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר עם ליאנה (5 דל' אוטומטית 2006, דגם מנוע M16A) מתלונן על רעידות בסרק. הומלץ לו בחברה להחליף קויל. למיטב ידיעתי הקויל בליאנה משולב עם כבל הצתה לפלאג נוסף (1-4 2-3, לפי סדר הצתה של 1-3-4-2).

הוצע לי סלילים מקוריים, ותחליף תוצרת בריטית ב60% העלות של המקורי.

איך ניתן לדעת בוודאות שהגיע הזמן להחליף סלילי הצתה (בעלות גבוהה)?

אני חשבתי מלהתחיל בלהחליף פלאגים (40 ש"ח) וניקוי בית מצערת (ללא עלות).

רעיון נוסף הוא לנסות לשאול סלילים כאלה, להחליף ולראות אם המצב משתפר.

השאלה בפועל היא: האם הסלילים תואמים לסלילים של סוזוקי סוויפט 2008, 1.5 (M15A)?

מקורי או תחליף בריטי?

תודה למשיבים.

פורסם

אחדד את השאלה:

המנוע פועל חלק, פעם ב-20 שניות שומעים קפיצה קטנה (כאילו מחסיר פעימה אחת). החלפנו מצתים (לDENSO K20PRU11) יש מעט שמן על שני הפלאגים השמאליים. חיזקנו מעט את ברגי מכסה השסתומים.

הייתכן תמחור נפרד על הקוילים ועל כבלי ההצתה?

אם אני מבין נכון מה שהולך שם - יש שני סלילים משולבים בכבל ושני כבלים נוספים. אני חשבתי שהחלק מגיע סליל-כבל אחוד.

הבני שאטם מכסה השסתומים בליאנה רגיש למדי, גם יש מעט ברגים יחסית. האם האטמים של הפלאגים נפרדים או מובנים באטם?

בתודה מראש על התשובות!

פורסם

אצלי בבלאנו יש סוג דומה של סלילי הצתה - לפחות אותה שיטה.

כמה זמן הייתי "סובל" מתופעה דומה, אחרי החלפת פלאגים, החלפת חוטים, והחלפת סליל,

הבעיה הייתה בסליל אחד. (אחרי שהוצאתי את הסליל ראיתי שהסליל והמוביל לפלאג בעצם "נפרדו")

פורסם

תודה על התגובה!

אז רק חיזקת את החיבור של "כבל ההצתה" לסליל?

החלפת כבל?

החלפת סליל?

היה שמן על הפלאגים?

זה קצת מפליא, אבל באמת נתקלתי גם בבלנו ברשימת הדגמים המתאימים לסליל הזה, והנחתי שמדובר בדגם מודרני יותר.

• תוכן חדש...