Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

רציתי לדעת אם יצא למישהו כאן להזמין ברזים מחו"ל (בעיקר מסין) ולשלח אותם לארץ בעזרת DHL/FedEx, וכו'?

אני יודע שחלקי רכב אסור לשלח עם החברות האלה כי העמלות שהן מטילות הן פשוט נוראיות. האם זה תקף גם למוצרים אחרים?

תודה.

פורסם

קודם כל תתחיל בלבדוק שלא קיים תקן רשמי לברזים הנ"ל (ולמיטב ידיעתי יש כי ת"י 5452 חל עליהם) כי אז לא תשחרר אותם בלי אישור מכון התקנים שיקח בין שבועיים וכמה אלפי שקלים לבין 6-8 חודשים וכמה עשרות אלפי שקלים (תלוי אם זה דגם זהה לדגם שנבדק ומיובא סדיר או שמדובר בדגם זהה תחת שם אחר ואז יעשו את כל הבדיקות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי חבר שהזמין ברז מאליאקספרס למטבח ב70 דולר ועוד 30 דולר משלוח של DHL - לא הייתה לו שום בעיה

לצורך העניין אותו הברז נמכר בסופר קרמיק ב2700 שקל (הברז עם הלדים - כחול למים קרים, אדום לחמים), הלד הפסיק לעבוד אחרי שבוע, המוכר שלח לו ראש חדש בלי להתווכח

פורסם

אני הזמנתי ברז מdx

ברז מפל שחלקו זכוכית דומה למה שמוכרים פה מעל אלף ועלה לי סהכ 145₪

לא נתקלתי בבעיה כלשהיא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה שהברזים מעולים וזה בדיוק מה שמוכרים בארץ בפי 10 מחיר אני יודע, השאלה שלי היא האם מתלווים מיסים נוספים במידה ושולחים בחברות שילוח בינלאומיות? אני מעוניין לקבל את המוצר בשלושה שבועות הקרובים.

פורסם

הזמנתי להורים שלי ברז שעולה בארץ 1100 ש"ח, עלה לי 200 כולל משלוח DHL.

הגיע לי עד הבית עם השליח ללא עיכובים וללא בעיות, והברז עובד כמו גדול.

פורסם (נערך)

גם אנחנו הזמנו מחו"ל.

מיסים בהתאם למוצהר על החבילה - אבל!! שים לב!! שאתה מזמין קוטר צינור מתאים לקוטר בארץ. בברז שהזמנו מארה"ב היה צורך לחתוך את הצינור ולשים הברגה חדשה כי הקוטר שם שונה.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
  • תוכן חדש...