Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 50K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב קטן (לצורך ההגדרה קטן= מאזדה 2, יאריס, סוויפט)

דרישות עיקריות:

1 עד 50000 ש"ח

2. אמינות

2. נוחות (כיסאות נוחות, לא מעביר את המהמורות ישר לגב)

4. בטיחות

הרכב מיועד עבור קרוב משפחה מבוגר 75 שבעיקר נוסע ברחובות גוש דן ויוצא מעט מחוץ לגוש...

כרגע יש לו אקסנט והוא לא מתלונן על נוחות כך שנראה לי שזו יכולה להיות התייחסות טובה להגדרה "נוחות"

אשמח לעזרה

פורסם

בתקציב הנתון הכי קל למצוא מאזדה מ-2008-10 כאשר ב-2010 מדובר על כלי רכב מליסינג/השכרה.

גם סוויפט מ2007/8 יכולה לבוא בחשבון.

יתכן שגם יונדאי i20 יכולה לבוא בחשבון, אך המבחר בתקציב הנתון די מצומצם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הפיאסטה בהחלט נראית מתאימה, היא נוחה ואיכותית, על בעיות אמינות לא שמעתי.

החסרון העיקרי הוא מנוע מעט חלש, אבל נראה לי שבמקרה הזה זה לא מפריע.

בתקציב תוכל למצוא מודלים2009-10 תלוי במצב, ק"מ וכו

פורסם

יצא לי לנסוע על הפיאסטה 1.4 כמה פעמים,אהבתי אותה,המושבים היו לי נוחים,הפלסטיק רק,תא מטען סביר,רק מיקום חלונות החשמל במקום מאוד לא נוח ליד,מעבר לזה בהחלט הייתי בודק כזאת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...