Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מה שאני שואל.... אם יש חורים ?? ואיזה גודל ??

במחיר הייתי הולך על המורל (יותר זולים)

לגבי החורים... אתה בעל הרכב, אני לא יודע במקומך... תפרק ותמדוד - זה מה שאני עושה.

גל

פורסם

לדעתי אין שם חורים, אם היה הוא כבר היה רואה ויש פה גם ת'רד של OREN ששם הוא דיבר על ההתקנה ואמר שעשו לו חיתוך והגבהה לקומפוננטים

פורסם

לפי דעתי במקרה ההשוואה הזה אני הייתי לוקח את ה לאנזר !

עמידים . חזקים . ונישמעים טוב !

למרות שהמוראל מצויינים מאוד אבל זה אחד הדגמים הפחות טובים שלהם !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

יש לי סופר לאנסר, יש בלאנסר 3 מקומות לרמקולים - סיטות בדלתות הקדמיות - הכנה, עוד זוג בדאשבורד וכמובן שניים אחוריים.

ד"א, ראה הוזהרת מראש, סיוט להכניס רמקולים אחוריים 6X9 בלאנסר, חובה הגבהה או גזירה עם מספרי פח... מלבד זה רמקולים אחוריים בסופרלאנסר משפיעים חזק על המכסה האחורי והוא נוטה לעשות רעש ולרעוד בחוזקה כאשר מתקינים לו רמקולים חזקים...

כמובן שאני לא מומחה גדול וזה מהתנסות אישית

בהצלחה !

פורסם

אני הייתי מתרחק מהפולס זה דבר ראשון.

הלאנזאר בחירה הרבה יותר טובה מהפולס מכמה סיבות!!!

בכול מקרה יש ליחבר שלי לנסר 2002 או שנת 2000 ויש לו מקדימה 6.5 בדוק!!!(חרא פח יש לאוטו - חובה לשים איטום)

פורסם

יש לי סופר לאנסר יש הכנה בדלתות משנים94-96 זה הכנה ל5X7 ובדש' יש רמקולים 4 אינץ'.

מאחורה 6.5 אינץ' אבל חייב חיתוך כמו שאמרו וזאתי עבודה חרא!!!

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

• 6 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...