Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Scirocco VS A3

Fright
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וגם בחו"ל כשאני משכיר רכבים, אני כל כך ניהנה מכל העברת הילוך...

סתם לשם ההשכלה: איך בדיוק אתה שוכר מכוניות בחו"ל? הבנתי שאתה בן 18, בדרך כלל ניתן לשכור מכוניות במרבית המקומות בעולם רק מגיל 20/21.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סתם לשם ההשכלה: איך בדיוק אתה שוכר מכוניות בחו"ל? הבנתי שאתה בן 18, בדרך כלל ניתן לשכור מכוניות במרבית המקומות בעולם רק מגיל 20/21.

בן 18 שקונה שירוקו או אודי חדשה, ואתה לא מבין איך הוא שכר רכב מחו"ל..? ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אוי באמת , מה נתפסתם לעניין ההשכרה - גם אני שכרתי רכב בחו''ל כשהייתי בן 18 , אין עם זה שום בעייה ...

פורסם
גם עם ה-DSG אתה יכול להעביר הילוכים כל היום, רק ששם רגל שמאל נחה.

בלי קשר להעדפה שלי לידני אני תוהה האם זה באמת נעשה בפועל. לדעתי העברה ידנית ברכבים עם DSG (או גיר דומה) נעשית לעיתים נדירות מאוד.

לדעתי זה נכון גם ביחס למי שרוצה את ההתעסקות הקבועה בהחלפת ההילוכים. אני משער שגם נהגים כאלו מפסיקים את ההחלפות הידניות זמן קצר אחרי רכישת רכב עם DSG. למעט אירועים חגיגיים.

מה לדעתכם קורה בפועל?

פורסם

ייתכן ואתה צודק, אבל אני הבאתי את עצמי כדוגמא, במיוחד אם מדובר בנהיגת כיף ולא מנהלתית (כשגם במנהלתי לפעמים יוצא לי להעביר עצמאית). בוא נגיד שאצלי מדובר על חצי מהזמן ידני חצי אוטומט (מה לעשות, בת ים - ת"א פקקים כל בוקר ולפעמים גם אחרי העבודה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כשהאפשרות לאוט' קיימת, הסבירות שתשתמש בהעברות ידניות בנסיעה ארוכה קלושה בהחלט.

מה גם,

שאם לא תעביר ידנית (גם במצב ידני) ותגלוש לקו האדום או תוריד מהירות משמעותית, מוח ה-DSG יתערב ידנית ויעביר עבורך את ההילוכים.

על טעם ועל ריח,

אבל בשבילי אין כמו ידני.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אצלי הוא מעביר טיפה מעבר לקו האדום הראשון, במצב ידני.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...