Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי יונדאי I30 שנת 2011, עד לא מזמן היה לי אייפון והייתי משתמש בכבל מיוחד שבצד אחד הוא מתחבר לאייפון ולאוטו הוא מתחבר בעזרת חיבור כפול של USB+AUX וזה היה מחבר את האייפון למערכת בצורה מושלמת כולל שמות שירים ויכלתי לשלוט על השירים דרך המערכת עצמה

עכשיו עברתי לגלאקסי 3 והדרך היחידה שלי בינתיים לחבר אותו למערכת היא AUX שאני ממש לא אוהב את החיבור הזה, חיבור עם USB לא עובד ורק מטעין את האייפון לכן חשבתי על האפשרות של חיבור דרך בלוטוס, עד כמה שאני יודע במערכת המקורית של יונדאי אין בלוטוס ואני מעוניין לדעת אם יש איזשהו התקן שאני יכול לחבר למערכת והוא יזרים דרך בלוטוס את כל השמע מהפלאפון

פורסם

זו אחת החולשות הכי גדולות של מכשירים מבוססי אנדרואיד, אין תאימות בין שלל הדגמים בשונה מאפל, ואין הרבה מערכות made for android.

התמששקות עם מכשירי אפל למינהם מאד נוחה.

תראה יש רכבים שיש עבורם מתאם בלוטוס למערכת המקורית, עשיתי חיפוש קצר באייביי ולא מצאתי, תנסה לחפש גם.

הפתרונות שאני רואה כרגע, אלא אם תמצא מתאם.

1. לעבור למערכת אפטר מרקט עם בלוטוס (יש כמה דגמים ספציפיים שיעבדו כמו האייפון דרך usb ).

2. להתרגל לחיבור הקיים.

3.לחבר דיסק און קי.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...