Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים ,

אני במהלך פרויקט דיי גדול של התקנה ברכב.

הרכב הוא איביזה קופה 2014 הרכיבים הם :

sundown sax100.4

hertz he 4

JBL ms-8

Rainbow SLC 265.25EG (יחוברו אקטיבית)

Rainbow DL-S12

מה שמעניין הוא מה לעשות עם הרמקולים מאחורה.

להשאיר את הקיימים זה פשוט מגרע אחת גדולה הם פשוט זוועה , להחליף אז השאלה היא לאיזה למצוא זוג וופרים או לשים קווקסלים אך השאלה היא העם הם לא "יגנבו" את הבמה , בקיצור צריך את עצתכם בנושא.

2017 Type R

פורסם

יש לך MS-8 שנועד לעבוד עם אחוריים מוגברים. קראתי לאחרונה הסבר למה מוגברים: העיבוד שולח אות לאחוריים רק במידה ויש מידע לאחוריים בהקלטה. במידה ועושים את הכיול עם האחוריים והם לא מוגברים המעבד מחליש את שאר המערכת מולם(אם אתה רוצה קישור אני אעבוד על זה). לרוב מומלץ לעבוד עם הMS-8 עם אחוריים אז קח את זה בחשבון.

פורסם

תודה ,

אולי זה לא היה ממש מובן אבל הם יהיו מוגברים בכל מצב במידה ויהיו קיימים , יש שני מגברים של 4 ערוצים , 2 ערוצים לטווטרים , 2 לקידמיים , 2 לאחוריים , 2 בגישור לסאב.

השאלה שלי פשוט באה יותר בקטע של האם האחוריים לא יהיו דומננטים מדי שלא יצא מצב שאני שומע צליל מאחורה במקום מקדימה...

נ.ב אשמח לקבל לינק...תודה.

2017 Type R

פורסם

דווקה סט קומפוננט אני חשבתי רק על וופרים , איפה שמים את ה טווטרים ?

ועל איזה סט אתה ממליץ לזה ? , ככל הנראה יוגבר על ידי ה HE4 , 70RMS*4.

תודה.

2017 Type R

פורסם

אתה יכול ללכת על סט קומפוננט בסיסי של ריינבו מסידרת הדרים ליין.

כשאני אומר סט אחורי ההמלצה היא להתקנה על המגש האחורי ולא במיקומים בדלתות גם אם קיימים

ההתקנה של הטווטרים היא בהתאם למבנה הרכב ,היא יכולה להיות על המגש עצמו או על הדיפונים בצדדים.

פורסם

אני לא חושב שאני הולך להתקין משהוא בפאנל , אני הולך להתקין מידים במקום הטיבעי שלהם מאחורה (קופה איפה אין דלתות מאחורה...)

והם הולכים כמובן להיות מוגברים , שוב נשאלת השאלה יש טעם להשקיע בסט טוב או לא ?

והעם סט כמו הייבריד אודיו קלארוס יתאים טוב לסאטאפ הנ"ל?

תודה.

2017 Type R

פורסם

אם אתה רוצה סט אחורי טוב בלי להסתבך

אתה יכול ללכת על הייבירד אודיו אימגן ,זה סט שניקרא Convertible Component

הוא יכול להיות מותקן גם כקומפוננט וגם כקוואסלי ,מדובר בסידרה אחת מתחת לקלארוס וזה יופי של סט

שמוצע במחיר ממש טוב 800 שח ,בנוגע לקלארוס העלות שלו היא 1500 שח גם הוא וגם הריינבו SLC הם

קומפוננטים מהטובים ביותר בטווח המחיר שלהם ,ההמלצה שלי היא לך על הייברד אודיו אימגן או על סט כניסה של ריינבו מסידרת "דרים ליין".

• תוכן חדש...