Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאודי S3 2014

rotemdaya
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,הגיע הזמן להפריד מFX37 :) ואני זקוק לייעוץ בנוגע לרכישת S3 חדשה.

דבר ראשון שמטריד אותי הוא שהפחיתו את כס מ300 בחול ל280 בארץ המומנט נשאר כפי שהוא, קצת מרגיז לשמוע דבר כזה .

דבר שני הוא גיר DSG, אני קורא רבות על תקלות בגיר הזה, ולמיטב הבנתי הS3 מגיע עם DSG 6, יש ממה לחשוש ?

עשיתי נסיעת מבחן על הרכב והוא מדהים , חזק מאד וממש דבוק לרצפה .

מה דעתכם על הרכב הזה ? יש חלופות טובות יותר במחיר הזה ?

AUDI S3 2014 :evil:

פורסם

לגבי הDSG אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום, היה שירשור דיי ארוך של לא מעט בעלי VAG עם DSG והסיכום הכללי הוא שDSG 6 אמין וללא בעיות ואילו הDSG 7 בעייתי. חפש ותמצא.

לגבי ההספק- כן זה מרגיז אבל שים לב שהביצועים, על הנייר, לא נפגעו כלכך והרכב עדיין זריז ומהיר מאוד.

לגבי חלופות- לא מכיר את הסגמנט כלכך אז אני יתן למביני העניין את הבמה.

פורסם (נערך)

חלופות (לפי דעתי):

ב.מ.וו 135M שעולה 311,000 ש"ח.

מנוע 3000 סמ"ק מוגדש עם 320 כ"ס, תיבת הילוכים אוטומטית פלנטרית 8 הילוכים, הנעה אחורית.

מרצדס A45 AMG שעולה 399,000 ש"ח.

מנוע 2000 סמ"ק מוגדש עם 360 כ"ס , תיבית הילוכים רובוטית כפולת מצמד עם 7 הילוכים, הנעה כפולה.

מה אתה מחפש ברכב כזה? סתם שיהיה חזק בקו ישר? הנאה מנהיגה? איזה אבזור חשוב לך ברכב כזה שעולה כל כך הרבה?

אתה הולך להוציא פה הרבה כסף על רכב מאוד מיוחד, לדעתי כדאי שתפרט קצת יותר.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אותו מקרה היה עם הדור הקודם של הגולף R.

בגלל התאמות של מערכת הקירור לארץ, קיבלנו גולף עם הספק מופחת (255 כ"ס במקום 255).

מצד שני יש היום גולף R אמריקאית בייבוא אישי ועוד גולף R ששופרה ל-325 כ"ס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לגבי ה-dsg6, לא מדוייק להגיד שהוא חף מתקלות.

מניסיון עם שני רכבים שונים- בראשון הוחלף מכטרוניק וקלאצ'ים פעם אחת וגלגל תנופה 3(!!) פעמים, בתקופה של 3 שנים ו-130k ק"מ.

בשני הוחלף מכטרוניק וקלאצ'ים פעם אחת, ועדיין יש בעיה של מכה בשילוב להילוך 6 כאשר הרכב בגלישה, גם לאחר נסיונות רבים ומגוונים של המוסך המורשה בעניין.

לסיכום- הגיר הנ"ל אמין הרבה יותר מאחיו עם 7 ההילוכים אך עדיין- לא חף מתקלות.

פורסם

לדעתי אין לך מה להיות מוטרד מהפחתת עוצמת המנוע. כפי שאתה אמרת הוא חזק מאוד. לא מדובר ברכב תחרותי וההבדל לא משמעותי.

כמובן שלא נהגתי על הרכב הזה ועל המתחרים אבל תוכל למצוא לא מעט חומר כתוב בעניין.

זכור לי שבואלה רכב אמרו שחשו עוד פערים קטנים לרעה בהשוואה להשקה בחול של ה s3.

unעוד מידע נרכש באינטרנט אני יכול לציין שבמרוץ של A class/סדרה 1/אאודי 3 האאודי לרוב מצטיינת בגימור, באבזור ובנוחות בהשוואה למתחרות ונופלת מהן בענייני ניהוג ספורטיבי. בעיקר מול סדרה 1.

זה נכתב בעיקר לגבי הגרסאות הבניים והבסיס. לא יודע עד כמה תופס לגבי גרסאות הספורט הבחירות.

הדילמה הזו רחוקה ממני בערך ב 300,000 ש"ח, אבל אם הייתי צריך לבחור אני חושב שברכבים אלו האבזור והנוחות חשובים לא פחות מהביצועים. אלו רכבי פרימיום ספורט. לא ספורט ספורט. בקיצור בפנטזיות נוטה לאאודי.

מי שמתעניין בביצועים נטו גם כך צריך לצעוד בכיוון איבו או אמפרזה. או למכוניות בדגש נהיגה כמו האחיות טויוטא/סובארו BRZ או מיאטה לשמרנים עוד יותר.

פורסם

הבימר שהוצעה לדעתי היא חלופה נהדרת, אבל אני משוחד.

לדעתי, לגרמניות יש ערך מוסף מלבד הנהיגה והיא באיכות ובאבזור ביחס לנינג'ות היפניות.

M-TECH E46

• תוכן חדש...