Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

אני נוהג בקורולה 2007 גיר רובוטי. לאחורנה אני מרגיש שדוושת הבלם ניתנת ללחיצה עד הרצפה כשהרכב מונע, דבר שלא זכור לי בעבר.

בנוסף יש חריקות בלמים לעיתים רחוקות (רעש של חיכוך ולא חריקות צורמות).

הבלמים מרגישים תקינים מלבד העובדות לעיל, כמו כן ביצעתי בלימת חירום במהירות נמוכה על מנת לבדוק איך הם מגיבים ושמעתי חריקות חזקות בזמן הבלימה.

האם עליי לפנות למוסך?

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתה לי תחושה דומה באזדה 3 של הורי שלקחתי אותה לסיבוב, התוצאה שם הייתה משאבת בלם שהייתה קרובה להחזיר ציוד... בכל מקרה מומלץ להתייעץ במוסך.

פורסם

אסור לנהוג ברכב במצב הזה,או שנוזל לך אחד הצינורות בלם,או שאחת המשאבות/בוסטר הלך לעולמו,לדעתי הרכב לא יעצור או כמעט ולא עוצר.

תבדוק נוזל בלמים.

פורסם

אכן זה בהחלט יכול להיות נזילה במערכת הבלמים. אם אתה מפמפם את הדוושה והיא עובדת בסדר לקצת זמן, אז זה נזילה. כמו שאמור קודמי, לא להסתכן ולהביא למוסך על גרר.

פורסם
דחוף למוסך!!! ואני חושב שיש שיוסיפו עליי "על גרר"

+1 וכל מילה נוספת מיותרת. אפילו כדאי למחוק את המילים "אני חושב".

הרכב עלול להיות פצצה מתקתקת בטיחותית,אתה לא יודע היכן תזדקק לבלמים יותר מתמיד והם עלולים לא להיות שם בשבילך.. :oops:

ד"א- לא הייתה בארץ טויוטה קורולה רובוטית ב-2007.הן היו כאן בשנים 2008-עד אמצע 2009.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נסעתי למוסך מורשה באשדוד והבעייה הייתה רפידות אחוריות שחוקות. החליפו אותם במקוריות ועכשיו הכל בסדר.

דרך אגב, לא היה צריך להגזים עם גרר...

תודה לכם

פורסם

תחזור למוסך ותתאר למוסכניק את הבעיה שהיתה לך ותגלה שהוא יגיב באותה צורה שחברי הפורום הגיבו לך.

מקווה (בשביל חייך וחיי הסובבים אותך) שאכן הבעיה היא בתיאור שלך ולא ברכב!

פורסם

אני עדיין מרגיש שהדוושה יורדת עד הסוף, אבל שכחתי לציין שזה קורה בקצב איטי וצריך להפעיל כח רב בשביל שזה יירד.

לטענת המוסך, משאבת הבלם תקינה.

פורסם

מה שאתה מתאר לדעתי מעיד על משאבת מרכזית פגומה

פורסם

אם כך מפלס נוזל הבלמים היה יורד, קשה לי להאמין שעד עכשיו לא היתה נדלקת הנורה או המוסכניק היה שם לב כשהחליף רפידות.

פורסם

הדוושה לא אמורה לרדת כלל, גש למוסך דחוף כיוון שאתה עלול למצוא את עצמך ללא בלמים כלל.

אם במוסך הנ"ל אומרים לך שזה בסדר גש למוסך אחר כי זה לא.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

• תוכן חדש...