Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שלא תעלה את כביש 1 ואחרי זה תנסה לרדת אותו חזרה לתל אביב ותראה אם נשארת בחיים או לא?

יש לך סממן לבעיה באחת ממערכות הבטיחות הקריטיות של הרכב שלך - תיגש למוסך מורשה טויוטה ותבקש שיאבחנו לך את כל מערכת הבלמים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הדוושה לא אמורה לרדת כלל, גש למוסך דחוף כיוון שאתה עלול למצוא את עצמך ללא בלמים כלל.

אם במוסך הנ"ל אומרים לך שזה בסדר גש למוסך אחר כי זה לא.

אז איך מפעילים את הברקס? :shock:

פורסם
+1 וכל מילה נוספת מיותרת. אפילו כדאי למחוק את המילים "אני חושב".

הרכב עלול להיות פצצה מתקתקת בטיחותית,אתה לא יודע היכן תזדקק לבלמים יותר מתמיד והם עלולים לא להיות שם בשבילך.. :oops:

ד"א- לא הייתה בארץ טויוטה קורולה רובוטית ב-2007.הן היו כאן בשנים 2008-עד אמצע 2009.

היו קורולות רובוטיות גם ב- 2006 ובודאי ב - 2007 .

פורסם

מה האינטרס של מוסך לומר לי שהכל תקין? נהפוך הוא.

מישהו מכיר את RALEX אשדוד? אחזור אליהם שוב ביום ראשון..

פורסם
היו קורולות רובוטיות גם ב- 2006 ובודאי ב - 2007 .

מאוד מאוד מעניין אותי על סמך מה אתה אומר את זה,כי הרובוט הגיע רק בדגם של 2008,לפני היה גיר אוטומטי פלנטרי בעל 4 הילוכים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני אשתדל ללמד זכות ואומר שבעל המוסך ככל הנראה היה מאוד עסוק (לא מצדיק אותו) ולא ממש הקשיב לך בתיאור הבעיה.אני משער זאת מפאת האירועים העצובים שהתרחשו לאחרונה בכשל מערכות בלמי הרכב,לכן קשה לי להאמין שבעל מקצוע ובעל נסיון ישחרר אותך עם תקלה שמסכנת חיים ברמה שכזו.

לא צריך חוות דעת של מומחה כדי לאמת שיש בעיה במצב בו דוושת הבלם מגיעה לרצפת הרכב וזאת עפ"י התיאור שלך.

תופעה זו שתיארת מעידה על בריחה של לחץ.

בעת לחיצה על דוושת הבלם אתה משחרר תגבורת לחץ אויר על נוזל הבלמים הנובע מכח פעולת יניקת המנוע באמצעות דיאפרגמה וזאת מניעה את בוכנת המשאבה הראשית\מרכזית. ומכאן שנוזל הבלמים נדחס אל תוך מווסת הלחצים אל הגלגלים המונחה ע"י מודול ABS ו VSC .

כאשר המערכת תקינה הלחץ שנוצר במערכת ע"י המודול מתחלק באופן יעיל בין הגלגלים ומתנגד ללחיצת הרגל של הנהג ובוכנות בלם הגלגלים "נמתחות" ולוחצות על רפידות הבלימה אל דיסק הבלם.

במקרה שאתה מתאר, דוושת הבלם מגיעה לרצפת הרכב ולכן המסקנה היא שנוזל הבלמים לא ממלא את ייעודו והוא איננו יוצר לחץ כראוי על הרפידות והדיסקיות ואף לעיתים יוצר לחץ חלש ועד אם בכלל.

לכן חובה לטפל בבעיה! הזנחה בהחלט יכולה להסתיים באסון!

ישנן מספר אפשרויות לתופעה וחלקן אף נאמרו:

-המשאבה המרכזית פגומה ולכן לא בונה לחץ.

-נזילה של נוזל הבלמים מהמערכת דרך משאבת גלגל.

-התנפחות צינור בלם גומי שממוקם בבית גלגל (לא סביר-אך ייתכן במידה ועבר פגיעה טראומטית).

*זו אינה רשימה סגורה.

עריכה אחרונה על ידי ravidp18
פורסם

אם זה עלה בערך ב אמצע 2007 הוא כבר נחשב כדגם 2008.

שוב שיהיה פשוט,הדגם הזה:היה בעל 4 הילוכים,נמכר עד כדגם 2008.

2gtvvwx.jpg

הדגם הזה:נמכר כדגם 2008 עם גיר רובוטי,ב2009 התחיל להימכר עם גיר פלנטרי בעל 4 הילוכים.

2ibfclx.jpg[/img]

2gtvvwx.jpg

2ibfclx.jpg

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני עדיין מרגיש שהדוושה יורדת עד הסוף, אבל שכחתי לציין שזה קורה בקצב איטי וצריך להפעיל כח רב בשביל שזה יירד.

לטענת המוסך, משאבת הבלם תקינה.

בדוק מה קורה אם אתה לוחץ מהר וחזק על הדוושה ומה קורה אם אתה לוחץ לאט לאט האם הירידה של הדוושה שווה בסוף מהלכה ?

בצע את הבדיקה עם בלם יד משוחרר

• תוכן חדש...