Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו לי רעשים בהתאם לסל"ד אחרי שחיברתי את הקומפוננטים למגבר חיצוני.

ה RCA עובר בצד אחד וה מתח בצד שני.

המתח עובר כמה ס"מ ליד הכבל של הרמקול השמאלי.

שיניתי ארקה.

ה RCA היה מסוסל סביב ה מתח אז הזזתי.

חל שיפור דיי משמעותי אפילו אבל עדיין הרעש קיים.

מה עושים?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

תבדוק או את ההארקה של המגבר, ותוודא שהיא קצרה ככל הניתן, תגרד את הצבע ם יש מהשילדה במקום שבו אתה מחבר אותה, ותבדוק שאתה באמת מחבר אותה לשלדה ולא למתכת שמתחברת לשילדה. את אותם הדברים תעשה אחר כך בהארקה של הרדיו דיסק.

פורסם
תבדוק או את ההארקה של המגבר, ותוודא שהיא קצרה ככל הניתן, תגרד את הצבע ם יש מהשילדה במקום שבו אתה מחבר אותה, ותבדוק שאתה באמת מחבר אותה לשלדה ולא למתכת שמתחברת לשילדה. את אותם הדברים תעשה אחר כך בהארקה של הרדיו דיסק.

את הארקה של המגבר - חיברתי לנקודה ש KICKER המליץ לי עליה, לא נראה לי שפה הבעיה(יכול להיות שלא גירדתי את הצבע כמו שצריך ....).

אמרתי שלפני שהרמקולים חוברו למגבר לא היה רעשים - עדיין צריך לשנות את הארקה של הרדיו-דיסק?

מקסים.

פורסם

יכול להיות שהיו רעשים ועכשיו בגלל שההגברה חזקה יותר שומעים אותם יותר ופשוט מקודם הם לא היו שמיעים.

אולי גם משום מה יצאות הPREAMP שלך מסיבה כזו או אחרת "רגישות" יותר לרעש, אי אפשר להיות בטוח.

אם לא בא לך להתחיל לפרק, תבקש מחבר שיש לו מגבר שיבוא, תחבר לקבל RCA מהרדיו דיסק שלו הארכה ותחבר אותו למגבר שלך כשהרכב מונע, אם יש רעשים אז הבעיה היא כנראה באמת במגבר, אם אין אז הבעיה ברדיו דיסק.

פורסם

את הארקה של המגבר - חיברתי לנקודה ש KICKER המליץ לי עליה, לא נראה לי שפה הבעיה(יכול להיות שלא גירדתי את הצבע כמו שצריך ....).

אמרתי שלפני שהרמקולים חוברו למגבר לא היה רעשים - עדיין צריך לשנות את הארקה של הרדיו-דיסק?

שייפת את הנקודה?,קיצרת את הקילומטרים של הכבל מינוס?

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

שייפת את הנקודה?,קיצרת את הקילומטרים של הכבל מינוס?

שייפתי(לא בטוח שזה טוב מספיק, זה היה עם נייר שיוף עדין - מה אתה אומר?)

אין שם קילומטרים, משהו כמו חצי מטר, מה אתה אומר - צריך לקצר עוד?

מקסים.

פורסם

תשאיר רק כמה שצריך, ולגבי השיוף אתה צריך להגיע עד הפח (ב-vw 6 שכבות צבע)-או במילים אחרות עד שאתה רואה ניקל.

מה זה עוזר אם שייפת ואתה עדיין יושב עם הנעל כבל על צבע.

פורסם

בכל אופן אני מקווה שהכבלים של הRCA באים עם סיכוך כפול לפחות (בדרך עוזר להפחית רעשים) אבל לא בעיה ראשית. כפי שאמרו תבדוק הארקה, או בורג שנוגע בכבל חשוף וכדומה.

פורסם
תשאיר רק כמה שצריך, ולגבי השיוף אתה צריך להגיע עד הפח (ב-vw 6 שכבות צבע)-או במילים אחרות עד שאתה רואה ניקל.

מה זה עוזר אם שייפת ואתה עדיין יושב עם הנעל כבל על צבע.

שייפתי אם נייר עדין, אני אנסה לשייף עם נייר יותר גס כשיהיה לי זמן.

שמתי בלי נעל כבל, סיבבתי את הכבל מסביב לבורג וסגרתי את הבורג - זה בסדר ככה?

בכל אופן אני מקווה שהכבלים של הRCA באים עם סיכוך כפול לפחות (בדרך עוזר להפחית רעשים) אבל לא בעיה ראשית. כפי שאמרו תבדוק הארקה, או בורג שנוגע בכבל חשוף וכדומה.

אין לי מושג איזה סיכוך יש להם. זה כבלים שבאו בסט של לאנזאר - מקווה שהם בסדר.

מקסים.

פורסם

:snipersm: :2gunfire: :snipersm: :2gunfire:

פורסם

:snipersm: :2gunfire: :snipersm: :2gunfire:

מה הבעיה?

זה שאין נעל כבל? מה ההבדל?

ד"א שמתי לב ששומעים את הרעש הזה רק בווליום נמוך.

אם אני שם במע' 0 - לא שומעים. אני מתחיל להגביר לאט ואז שומעים את הרעש הזה.

כשיש מוזיקה חזק - לא שומעים, עד שעובר שיר ובקטע של ההפסקה - שוב שומעים.

מקסים.

• תוכן חדש...