Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!.

יש לי איביזה 97 מנוע 1400, לפני כמה ימים נסעתי מרחק לא קטן בכביש מהיר עם הרכב, מה שלא עשיתי איתו עד היום.

לאחר נסיעה זו שנכנסתי שניסיתי שוב להעלות על כביש מהיר גיליתי שההילוך החמישי לא נכנס . ולאחר ביקור במוסך, המוסכניק טוען שאיזשהוא חלק בהילוך החמישי נשחק ושאין להשיג את החלק הנל ושאף אחד לא ימכור לי רק את ההילוך החמישי , לכן צריך להחליף גיר.

אשמח לעזרתכם בנושא, אני עובד עצות. האם באם בגלל חלק קטן עליי להחליף את כל הגיר . אשמח לפתרונות .

ד"א דגם המנוע הוא aex.

תודהה

פורסם

אם אתה קצר בכסף ואתה ממילא נוסע בעיקר בעיר - אל תתקן את זה בינתיים.

אם בעתיד תצטרך לפרק את התיבה, למשל כדי לתקן קלאץ, אז תחליף אותה. יחסוך לך הרבה כסף על העבודה.

פורסם

האמת שתכננתי למכור את הרכב, אני פשוט לא חושב שמישהו יקנה רכב עם 4 הילוכים.

הרי בסופו של דבר אני אצטרך לתקן את זה, אז אני חושב שכדאי שאעשה זאת עכשיו. השאלה היא האמת באמת בגלל חלק קטן שנשחק בהילוך החמישי יש להחליף את כל הגיר? האם באמת אף אחד לא ימכור לי רק הילוך חמישי? בנוסף הוא אמר שזה יעלה בסביבות 2500 ש"ח כולל עבודה....זה נשמע סביר?

אשמח לקבל תשובות לשאלותיי, כיוון שאני לא יודע אם באמת כדאי לי לבזבז זמן בלחפש, או שפשוט להחליף את הגיר וזהו....

פורסם

אין לי ניסיון ברכב שלך, אצלי שילמתי 1500 גיר 1000 עבודה 100 שמן. אז המחיר נשמע בגבולות הסביר.

כשהגיר מפורק החלפת קלאץ כמעט לא דורשת עבודה נוספת אז שווה להחליף גם אותו

חלקים קטנים לרכב ישן אף אחד לא מחזיק, ולמצוא גיר מקולקל שהלך בו חלק אחר כדי לפרק את מה שאתה צריך זה בד"כ משימה בלתי אפשרית.

בכל מקרה תצטרך לפרק את הגיר גם אם תמצא את החלק.

פורסם

הפירוקייה ש עזרה דיבר עליה היא TG חלפים בכביש 44 (דרך השבעה) מצד ימין לכיוון חולון יש כמה פירוקיות, TG לקראת הסוף אני חושב, תבדוק אולי הם יוכלו למכור לך את החלק הספציפי, למרות שזה עדיין ידרוש פירוק גיר וזה לא פשוט.

מה שאני מציע בנוסף זה לקבל חוות דעת נוספת מעוד מוסך.

Miata ND2

• ספונסר פורום
פורסם

בדיוק, TG חלפים לרכב באזור (מאחורי אזור התעשיה של חולון). הם מתמחים ברכבים האלו ויש להם המון חלקי חילוף משומשים במחירים טובים. דבר איתם, יש להם גם מוסך שיוכל להחליף לך את החלק.

פורסם

אפשרות נוספת,היא להתייעץ עם חבר הפורום,אורן שירותי רכב,שנמצא בחולון.

יתכן והוא מכיר/יכול לפרק ולתקן בעצמו /להחליף את הסינכרון של הילוך 5 ובכך לחסוך תיקון יקר יותר כמו החלפת גיר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

נראה לי שנפלתי לך משמיים יש לי גיר כזה יושב בחצר שירד מהסקודה שלי מה שקרה לגיר זה סדק במכסה של הילוך החמישי

אני יכול להביא לך את החלקים אם אתה צריך... דבר איתי בטלפון.

בנוסף לא צריך לפרק את הגיר יש גישה להילוך החמישי מאחורי גלגל שמאל הדבר מצריך רק פירוק של תושבת גיר והמכסה של ההילוך החמישי (אפשר לעשות בבית רק צריך חומר בשם לוקטייט ופטיש אוויר. כן כן יש משוגעים כמוני שיש להם את הכלי הזה בבית).

0542902002 ניר

עריכה אחרונה על ידי NirBarLevi

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

• ספונסר פורום
פורסם

התיבה של הסקודה פליסיה והתיבה של האיביזה הם לא אותו דבר .המחיר להחלפה של כל התיבה למשומשת ב 2500 שח הוא סביר .אבל כדאי כמו שנאמר כאן לראות אולי ניתן להחליף רק את ההילוך החמישי .זה לא בטוח כי ההילוך החמישי נשרף בגלל חוסר שמן בתיבה (הוא ממוקם הכי גבוה )ובתיבה שנסעה בחוסר שמן יתכנו עוד נזקים .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...