Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה תמיד נוסע 90 קמ"ש בכביש מהיר? כי אם לא, אתה עבריין שיטתי. וגם על עצמך תיאלץ לדווח למשטרה בתור עבריין שיטתי ומסוכן - הרי מהירות גורמת לתאונות - לא?

מה שאתה עושה זה פגיעה בפרטיותו של אדם, יחד עם הוצאת דיבתו.

אף אחד מכם לא יודע אם אותו שכן הוא אותו "משתולל" בכביש - אין לכם הוכחה חד משמעית ואתם ממשיכים לפרסם את מספר לוחית הרישוי שלו. תכלס - אם הוא קורא פה - אני אשמח לראות אותו תובע אתכם (אגב, 100000 ש"ח ללא הוכחת נזק לידיעתכם)

אז תלשין למשטרה! תתקשר אליהם תוך כדי שאתה רואה אותו עובר עבירה! מה אתה מלשין בפורום כמו ילדה קטנה ומתוסכלת?!!

דבריך אינם ראויים לכל תגובה ומביישים את הפורום. אם אתה לא יודע לנהל דיון עניני בשפה נאותה אז אתה פשוט לא ראוי לכל התייחסות.

וכן אם אתקל באותו נהג בוודאי שאודיע למשטרה . ואם יש לך בעיה עם זה הרי שזו בעיה שלך (או זבש"ך בלשון העם).

יום טוב לך.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
דבריך אינם ראויים לכל תגובה ומביישים את הפורום. אם אתה לא יודע לנהל דיון עניני בשפה נאותה אז אתה פשוט לא ראוי לכל התייחסות.

וכן אם אתקל באותו נהג בוודאי שאודיע למשטרה . ואם יש לך בעיה עם זה הרי שזו בעיה שלך (או זבש"ך בלשון העם).

יום טוב לך.

ראשית, אני אישה - עצם ההנחה שאני גבר הופכת אותך לשוביניסט.

שנית - אם אין לך תגובה חכמה למה שכתבתי אתה תמיד יכול לפנות לגופו של כותב.

שלישית, זה בסדר לבוא ולהתלונן בפורום כאשר קורה לך מקרה מעצבן - אין ספק בעניין. אבל תזכור שאתה לא שוטר, אין לך את הסמכות להחליט על אשמתו של פלוני או אלמוני. הוצאת דיבתו ברבים (ולפורום הזה יש נראות גבוהה מאוד בגוגל) תכניס אותך לצרה.

אז תעשה את המעשה החכם ותודיע למשטרה במקום לבוא ולבכות על כל שהוא עושה לך נזק נפשי.

לעומתך, לי אין שום בעיה - אם אני תופסת אידיוטים בכבישים אני או מודיעה למשטרה או שעוצרת לידם ואומרת להם בפנים את מה שאני חושבת עליהם.

אגב - ההערה שלך על "לשון העם", מעידה על כך שאתה חושב שאתה מורם מהעם. אולי כדאי לך לזכור שאתה לא.

Peace

עריכה אחרונה על ידי Eowyn
פורסם (נערך)

צביקה, היות ואתה נתקל בו לעיתים ולמען השקט הנפשי של חלק מהאנשים פה שעולמם צר מכדי להכיל מושגים כמו זולת, ושלום הציבור תרשום את המספר שלו בצד. ודווח עליו.

העברות שאתה עד אליהם חמורות יותר מעבירת נסיעה בין 7 ל 9

עריכה אחרונה על ידי oroni123
פורסם

שרשור צדקני ומיותר.

העבירה של הבחור לא חמורה יותר או פחות מכל אידיוט אחר שנוהג בפראות - על כל אלו אתם (פותח השרשור והמצדדים) מתלוננים? מפרסמים מספרים?

לשמחתנו הרבה הציבור הוא לא הרשות האוכפת וגם לא השופטת ולכן השרשור מיותר.

אם יש בעיה, גלו אזרחות טובה, גשו למשטרה ותגישו תלונה בזמן אמת - פרסום הפרטים בפורום אינו תורם מאום לאף אחד.

אגב אני אישית נמנע מלהביא את ילדי למפגשים השונים, בינהם מפגשי אספנות, בהם ישנם חוליגנים שמשתוללים עם הרכבים ה"עלק " משופרים שלהם מאז שחוויתי בהשקה שנערכה ליד אצט' רמת-גן את אווירת ההשתוללות בנוסח "למי-יש-יותר-גדול-אבל-שכל-יותר-קטן". לא ראיתי שנפתח שרשור דומה בעניין עם פרסום מספרי רכב וכיוצ.

בקיצור שרשור מיותר.

אורן

פורסם
שרשור צדקני ומיותר.

העבירה של הבחור לא חמורה יותר או פחות מכל אידיוט אחר שנוהג בפראות - על כל אלו אתם (פותח השרשור והמצדדים) מתלוננים? מפרסמים מספרים?

לשמחתנו הרבה הציבור הוא לא הרשות האוכפת וגם לא השופטת ולכן השרשור מיותר.

אם יש בעיה, גלו אזרחות טובה, גשו למשטרה ותגישו תלונה בזמן אמת - פרסום הפרטים בפורום אינו תורם מאום לאף אחד.

אגב אני אישית נמנע מלהביא את ילדי למפגשים השונים, בינהם מפגשי אספנות, בהם ישנם חוליגנים שמשתוללים עם הרכבים ה"עלק " משופרים שלהם מאז שחוויתי בהשקה שנערכה ליד אצט' רמת-גן את אווירת ההשתוללות בנוסח "למי-יש-יותר-גדול-אבל-שכל-יותר-קטן". לא ראיתי שנפתח שרשור דומה בעניין עם פרסום מספרי רכב וכיוצ.

בקיצור שרשור מיותר.

אורן

שלום לך

ראשית כל השרשור לא מיותר מבחינתי מאחר וזה פורום שמרכז חלק ניכר וגדול מאד מאספני המכוניות באשר הם , יש סיכוי גדול שאותו בעל רכב רואה את זה.

לגבי המפגשים אני כבר תקופה ארוכה לא מגיע אליהם בגלל שלצערי יש שם חברה צעירים שבאים "לעשות פוזות" ומסכנים את כולם. מעבר לכך בשנה האחרונה ארעו לפי הידוע לי מספר תתאונות קלות במתחם נוקיה וסביבתו עקב אותה תופעה . אמנם המשטרה מבצעת מפעם לפעם מבצעי אכיפה במתחם נוקיה בשעת המפגשים אבל זה לא מספיק.

לצערי אותם חברה שמשתוללים עם הרכבים שלהם מגיעים לכל מקום כמעט בו ישנם מפגשים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בכל זאת למה לפרסם באינטרנט את המספר רכב? מה זה נותן? אם מישהו סיכן אותך תפנה עם זה למשטרה, פה זה מיותר.

התלונות שלך מוצדקות, לא צריך להשתולל בכביש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

המשטרה לא נותנת דוחות על סמך תלונה של אזרח וזה בדוק ! תחשוב על זה שכל אחד יכול ללכת להגיש תלונה גם אם לא עשית כלום ונניח שכן יתנו דוח ובעל הרכב יחליט שהוא רוצה להישפט ולחשוף את המתלונן ?? (כדי שהעורך דין שלו יחקור אותך) ואז שהוא יראה אותך הוא פתאום ״יזכר״ שקיללת אותו ליד אישתו (והיא תבוא להעיד כמובן עדות שקר) והשופט יקבל את העמדה שלו , אתה תהייה בבעיה ! ולך תדע אולי הוא יגיש נגדך תלונה נגדית כל שהיא , שלמשל אתה זה שעשית את העבירה והוא איים עליך שיתלונן ואז הלכת להתלונן ראשון כביכול להסיר חשד מעצמך ...

אז לך תתנדב במשטרת התנועה ואם כל כך אכפת לך , אבל בתור אזרח לפעמים זה יכול לצאת משליטה לכיוונים שלא דמיינת שזה יכול להתפתח ודווקא לרעתך

עריכה אחרונה על ידי אסף22
פורסם

לעומתך, לי אין שום בעיה - אם אני תופסת אידיוטים בכבישים אני או מודיעה למשטרה או שעוצרת לידם ואומרת להם בפנים את מה שאני חושבת עליהם.

Peace

כדאי לך להמנע מלהעיר לנהגים על נהיגתם,

זה לעיתים מסתיים בצורה לא נעימה למי שמעיר ומביע את דעתו לנהג "שחתך" אותו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

בוקר טוב . אז הבוקר שוב נתקלתי באותו רכב מסוג BMW . בעודי נוסע בכביש 5 מערב , בעליה למחלף הכפר הירוק , בעוד אני נוסע כחוק בנתיב הימני בעליה למחלף , מגיע אותו נהג רכב אספנות , מצפצף בפראות , נצמד לי לפגוש האחורי כי כנראה לדעתו נהגים שנוסעים כחוק בנתיב הימני הם לא בסדר אולי אפילו ציפה שארד מהכביש . מה עוד שהשעה הייתה 7:30 בבוקר . אז לאותו בעל רכב אספנות , מעבר לכך שלדעתי אתה סכנה לציבור וטוב תעשה משטרת ישראל אם תשלול ממך את רשיון הנהיגה , אתה גם טיפש . אתה מסכן את עצמך ! אתה נוסע עם רכב אספנות בין השעות 7-9 ! הביטוח שלך בטל ומבוטל ! חבל שאנשים כמוך מוציאים שם רע לכל האספנים .

image.jpg

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בהחלט מצב עגום יש לא מעט נהגים כאלו,שהחוק בעינהם הוא בגדר המלצה בלבד,הם מסכנים אחרים בעצם הפרת החוק,פנה למשטרת התנועה אפשר והם כבר יטפלו בנושא כך או אחרת,המנע מליצור מגע כל שהוא עם הנהג ולא להעיר לו,במצב הכבישים היום,סעו בבטחה.

עופר בן צבי

פורסם

צביקוש, למשטרה פנית הפעם? כי לפני שמונה חודשים כתבת את זה:

...אני לא מצטער, לא מתנצל , וההיפך הוא הנכון! אם אתקל באותו נהג פעם נוספת נוסע בצורה פרועה , מסכן נהגים בוודאי שאדווח עליו! תקראו לי מלשין, תקראו לי בכל שם שנראה לכם.

...

כי זה די ברור שבעל הרכב לא קורא פה בפורום ואם הוא קורא, זה שאתה פונה אליו לא עושה עליו שום רושם.

פורסם
זה די ברור שבעל הרכב לא קורא פה בפורום ואם הוא קורא, זה שאתה פונה אליו לא עושה עליו שום רושם.

או שהוא ניצב בדימוס... לך תדע..:-(

• תוכן חדש...