Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלטנו לשדרג את הרכב (אבאו 2007 - 200 אלף ק"מ) לרכב קטן וחדיש יותר.

את הרכב קנינו מאלדן והם נותנים לנו על הרכב מחירון מלא בתנאי שנשדרג אצלהם.

הרכבים שהם מציעים זה רכבי ליסינג פרטי עם ק"מ נמוך עד 40 אלף ק"מ.

הדגמים הרלוונטים הם משנתון 2010 \ 11

1. מאזדה 2

2. פורד פיאסטה

3. יונדאי i20

בעיקרון מה שחשוב לנו זה צריכת דלק ואמינות. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירונית כ 100 ק"מ ליום.

אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים הנ"ל.

תודה מראש ניר.

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

פורסם

אני מאמין שאתה מדבר על הגרסאות האוטומטיות, כולן היו אצלי כרכבים חלופים במסגרת הליסינג ולכל אחת יש את היתרונות והחסרונות שלה.

מאזדה 2 אצל חברות הליסינג נמצאת לרוב בגרסאת הבסיס שכוללת רק 2 כריות אוויר, הכסאות לא נוחים לחלוטין, רכב שהיה ב2007 פריצת דרך ומהמוצלחים בקטגוריה, היום הוא רכב פשוט מידי, לא חסכוני, לא נותן ערך מוסך, היתרון היחיד שאני מוצא אצלו שהוא יפני וכנראה יראה אמינות, נוסף על כך ממה שראיתי הוא נוטה לשמור על ערכו לא רע.

הפיאסטה, אחרי יומיים איתה הספיק לי להבין שזה הרכב שאני רוכב ורכשנו אחת לא מזמן, הנדסת אנוש גאונית פשוט, רכב נוח, יציב, מתקשר, בגאז מצויין, מיוצר בגרמניה, אבל ויש כאן אבל גדול, הגיר האוטומטי הוא 4 הילוכים, גיר מיושן ולא כלכך נוח, אחרי 100 קמש מרגישים מאוד בחסרונו של הילוך נוסף, כרכב עירוני הוא היה הבחירה שלי.

היונדאי היא עוף מוזר, היא מעולם לא הייתה מהמוצלחות בקטגוריה אבל היא מרגישה רכב שלם כזה, היא די נוחה, מאובזרת, והחוויה איתה מרגישה טובה מאוד, היא כנראה פשרה טובה באמצע.

אני אישית הייתי פוסל את המאזדה ומתלבט בין היונדאי לפורד, קחו אותן לסיבוב, אני מאמין שההחלטה תתקבל במהרה.

פורסם

שלום ניר,

כמו שכתב יוסי, לכל אחד מהרכבים הללו יתרונות וחסרונות.

המאזדה היא המכונית הזריזה ביותר והיא גם נחשבת למכונית אמינה יחסית, אבל רמת האבזור שלה אינה גבוהה במיוחד. יונדאי i20 מאובזרת מאוד ובטיחותית מאוד (6 כריות אוויר) אבל מבחינת ביצועים היא חלשה מהמאזדה. הפורד פיאסטה היא המכונית המעוצבת והמרווחת ביותר אבל היא גם האיטית ביותר.

אני בהחלט ממליצה לך לבצע נסיעות מבחן על הרכבים הללו כדי להחליט איזו אחת מהן קולעת טוב יותר לטעמך. צור קשר עם נציג המכירות בסניף והוא ישמח לעזור לך.

אגב, האם בדקת גם את ניסאן מיקרה? היא מאוד חסכונית בדלק.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

שלום,

החלטנו לשדרג את הרכב (אבאו 2007 - 200 אלף ק"מ) לרכב קטן וחדיש יותר.

את הרכב קנינו מאלדן והם נותנים לנו על הרכב מחירון מלא בתנאי שנשדרג אצלהם.

הרכבים שהם מציעים זה רכבי ליסינג פרטי עם ק"מ נמוך עד 40 אלף ק"מ.

הדגמים הרלוונטים הם משנתון 2010 \ 11

1. מאזדה 2

2. פורד פיאסטה

3. יונדאי i20

בעיקרון מה שחשוב לנו זה צריכת דלק ואמינות. הרכב ישמש בעיקר לנסיעות בין עירונית כ 100 ק"מ ליום.

אשמח לקבל חוות דעת על הדגמים הנ"ל.

תודה מראש ניר.

פורסם

אני הייתי מתמקד בין היונדאי לפורד,לשניהם מנוע דומה וכך גם הרגישו לי,המושב בפיאסטה לדעתי תומך יותר,ליונדאי שליטה מההגה כבר בגירסה הבסיסית.

באמת בחירה קשה כי 2 הרכבים די דומים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...