Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים עברתי תאונה בכשיב מהיר: בלמתי לגמרי בגלל רכב שעצר לפני והרכב שנסע אחרי לא הספיק לעצור והתנגש ברכבי בפגוש אחורי. למזלי לא היה נזק גוף גדול מדי ואני מתאושש עם הזמן.

עכשיו הגיע זמן לבדוק את רכב ונאמר לי מהביטוח שלי לתת הערכה לנזק באיזשהו מוסך ואחר כך הם ישלחו שמאי ויפנו אותי לאחש המוסכים חברת הביטוח עובדת איתו.

הרכב הינו טויוטה קורולה 2008. המכה היתה בפגוש אחורי כאמור, צירפתי תמונות.

לאיזה מוסך ללכת ולקבל הערכה? האם ניתן להגיע למוסך טויוטה מורשה או למוסך המטפל בפחחות?

האם צריך לבדוק גם פגיעות שלא נראות לעין (כמו פגיעה בשלדה או משהו אחר)?

תודה!

IMAG1241.jpg

IMAG1243.jpg

IMAG1244.jpg

פורסם

תברר שוב עם הביטוח שלך, לא נשמע לי הגיוני שאתה תכניס את הרכב למוסך כדי לקבל הערכה לנזק (שזה תפקיד של שמאי בכלל), ואחרי זה הם ישלחו שמאי ויפנו אותך למוסך אחר כדי לתקן.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

נכון מאוד. זה לא הגיוני בעליל.

ברר שוב למה התכוונה חברת הביטוח שלך. לדעתי הם הציעו לך שתלך למוסך שתרצה או למוסך הסדר.

אני ממליץ לך להתייעץ עם אלי אמרן (תריץ חיפוש), הוא עזר פה להרבה אנשים. (לי אין ניסיון אישי עמו).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • ספונסר פורום
פורסם

תראה זכותך לקבל הצעה מכל מוסך שתרצה ,ואף לתקן את הרכב בכל מוסך שתבחר .

שים לב בחר שמאי שלך ולא של חברת הביטוח

זה מאוד חשוב ולא כי אני שמאי פרטי .צור קשר טלפוני ואסביר לך יותר ,לא היתחייבות מצידך .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...