Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה לקנות?

קרטונים קטנים יעשו את העבודה יופי.

אצלי זה לא מנע מהחתולים לשרוט את כל מה שזז (כולל את הכלב עד שהוא הבהיר להם שהתנהגות כזאת לא מתקבלת על הדעת).

אל תגזור לחתול את הציפורניים (ולא לחשוב אפילו על לעקור!), עדיף שתמצא לו בית אחר מאשר לעשות לו את זה.

לא אמרתי לעקור, אמרתי לגזור. ומעולם לא שמעתי שאסור לעשות את זה!

כמובן שצריך לדעת איך...

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב לדעת, לא בדקתי את זה הוא פשוט היה הנייד הסטנדרטי היחיד בחנות בזמנו.

בכל אופן הוא עושה את העבודה טוב

GOT סחוג?

פורסם

מותר ומומלץ לקצוץ לחתול ציפורניים מידי פעם.

פעולה כירורגית להורדת כל הציפורן אסןרה עפ"י חוק.

לטיפול בשערות חתולים, השואב חייב להיות "חובט" כולל במתאם למברשת הספות.

לאחרונה רכשתי דייסון יעודי, עושה אחלה עבודה.

DysonDC39AnimalBallCanisterVacuumDisplay.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בדיוק הדייסון שרציתי לקנות. הייתי אתמול בשקם אלקטריק, ושם המוכר המליץ על שואב של פיליפס שלטענתו עושה את אותה עבודה ועולה 800 ש"ח פחות. מישהו יכול להמליץ על שואב גיבור?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
לך על נייד רגיל, לא נטען.

רוב הניידים הנטענים חלשים לעומת הניידים שמחוברים לשקע.

אני קניתי אחד תוצרת סין ״ufesa״ (!?), עלה לי 200 ש״ח ב-״אבי סופר״ ואני מאמין שיש גם ביותר זול תבדוק בזאפ.

שואב שערות של חתול כמו שד, ועדיין לא התפוצץ לי ביד.

לגבי השריטות יש לך 2 אופציות מניסיוני:

1. קנה שני משטחי גירוד טובים, אחד אופקי ואחד אנכי ותציב אותם בפינות שונות של הבית.

2. תשלים עם זה, אי אפשר לחנך אותם

הפתרון הראשון עבד בשבילנו

זה בערך סוג השואב אליו כיוונתי, אולי אולי מה שצירף ניר לוי. לא התכוונתי לשואב גדול אלא צוציק למשימות מוגבלות בכמה מאות שקלים, איך הייתי אמור לקרוא לו? אשמח לעוד המלצות בכוון הזה, לא שואב גדול באלפי שקלים, תודה.

פורסם

על מנת להוציא שערות של חיות משטיחים / ריפודים. רק שואבים שיש להם מברשת מסתובבת בקצה.

אחרת אין סיכוי להם להוציא שערות שנתפסות בריפוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

הפתרון הפשוט לשיער בעלי חיים שאולי לא מתאים כרגע לפותח השרשור,אבל המלצה חמה לעתיד היא פשוט לקנות הוא ספות עור.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לשאיבת שערות חתול - שאיבה באמצעות שואב עם ראש מברשת כלשהיא.

לגבי גירוד - הפתרון היחידי הוא לתת להם נקודות גירוד חליפיות, כמו עמודי גירוד שמחזיקים מתקן משחק\רביצה. אחרי שנתת להם חלופה, כסה את האזורים המגורדים בספות באמצעות כיסויי נוי מבד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שואב אבק נישא/ נטען ירים שיער רק מהרצפה.

לשאיבת שיער חיות מבדים/ ספות/ שטיחים חייב פונקציית חובט.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש את הפתרון הזה: http://www.softpaws.com/

למיטב ידיעתי לא פוגע בחתול בשום צורה.

אני אישית גוזר להם את הציפורניים הקדמיות בלבד, כי אותן הם משחיזים (עם קוצץ יעודי).

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

הבעיה עם שיער של חתולים\כלבים זה שהוא נתפס מאוד חזק על בדים (ריפוד של ספות, בגדים, שטיחים וכדומה) ולכן צריך לוודא ששואב האבק עוצמתי מספיק כדי לשאוב את השיער מבלי שתצטרך לעשות 20 מעברים על כל איזור ולגרד את השואב על הבד, זה גם מתיש וגם עשוי לפגום בבד לאורך זמן.

זה מהנסיון שלי אחרי הרבה שנים של גידול כלבים.

אגב וללא קשר לשאיבת שיער, אני מצטרף בחום להמלצה של סאונדמן על שואבי אבק של Rainbow, אני רכשתי אחד כזה כיד שניה (הגיע אלי אחרי כשנה אצל בעלים קודמים ששדרג) ובשימוש אצלי בערך 3 שנים נוספות בהם הוא שואב דירה שלמה כולל 3 שטיחים על בסיס יומי- פשוט מפלצת, הוא לא רק שואב שיער מהשטיח- אם תשימו אותו מספיק זמן על נקודה הוא גם עלול לשאוב את השכנה מלמטה....

הם יקרים מאוד אבל כמו שסאונדמן ציין- זה שואב שקונים פעם בחיים ואחרי זה לא צריך עוד שואבים אחרים ועל הדרך הוא גם משמש כמטהר אויר מצויין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הגיע ה-Dyson הנטען.

נראה בינתיים שהוא עושה את העבודה.

עצמת השאיבה חזקה משמעותית מכל השואבי צעצוע שנמכרים בהום סנטר והמברשת החובטת עובדת לא רע.

ניקה בקלות את השערות של הכלב מהשטיח של האמבטיה. לא השואב הקודם (נטען של יונדאי ב-300 שקל) ולא מכונת הכביסה השאירו את השטיח כ"כ נקי משערות.

• תוכן חדש...