Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על קמארו דור 3 ,כאמור באותם שנים הZ-28 הגיע במקור עם כונסיי מנוע שלדעתי הוסיפו מאוד ואף תרמו רבות למראה הקרבי של הרכב, לי יש קמארו דור 3 מודל 90 מדגם RS שהגיע במקור ללא הכונסים הללו אך לדעתי המכסה מנוע (פרט לכונסים) זהה לחלוטין למכסה של הZ-28 ,האם לדעתכם ניתן להרכיב את הכונסים הללו על הרכב שלי?

תוכלו לראות תמונות של הכונסים המדוברים בגוגל .

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משה,לגביי הכונסים של ה-Z28 שאתה מתכוון להרכיב לצערי אין לי תשובה וודאית בשבילך, אבל למשל בIROC-Z הכונסים הללו(דגם שונה)יושבים בתוך שקעים ייעודיים על מכסה המנוע ,אז תבדוק טוב לפניי שאתה רוכש(הם דיי יקרים) שהכונסים שאתה מתכוון להרכיב אינם צריכים מקום מיוחד אלה פשוט יושבים על פניי המכסה, כך בחשבון גם שהרכבת הכונסים הללו מצריכה קדיחת חורים במכסה המנוע ואינם מיועדים להדבקה בלבד.

פורסם

שלום לך אבדוק איך זה מורכב ואספר לך יותר מאוחר בכל מיקרה אלה לא כונסים לאיורור תא המנוע אלה להרחיק מהשימשה הקידמית חרקים וכדומה ועוד משהו חשוב בנסיעה בגשם מעל מהירות מסויימת טיפות המיים לא מגיעות לשמשה ואין צורך בהפעלת המגבים !!!!!!! חומר למחשבה ?

פורסם

עופר כונסים לא פונקצוינלים מופלאים ! הם גם מכינים לך תה עם נענע ושורקים לנשים חטובות ברחוב לפי דרישה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קובי טעות בידך, רק לכונס אויר של RA IV יש את הפונקציות הללו. הן אח''כ בוטלו בגלל תקנות EPA ימ''ש. לדעתי הכונס של עופר רק יכול להרחיק מהשימשה הקידמית חרקים קטנים אך לא ציפורים או נחשים מעופפים (כגון קוברה מצויה וצפע רב צילינדרי).

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
הכוונה לכונסים שרואים בתמונה המצורפת http://www.thirdgen.org/tech/images/gallery/Stangtamer8991ChevyCamaroZ28.jpg

עופר,שים לב טוב לתמונה שבקישור שהבחור צירף,אם אני זוכר נכון הכונסים ברכב שלך מדגם שונה מאלה שהבחור מתכוון להרכיב,אכן הכונסים אצלך יושבים בשקעים ייעודיים להם במכסה המנוע ,השאלה אם גם הכונסים שפותח האשכול מתכוון אליהם מצריכים מקום ייעודי על המכסה או שהם פשוט מונחים על המכסה הקיים?

פורסם
עופר,שים לב טוב לתמונה שבקישור שהבחור צירף,אם אני זוכר נכון הכונסים ברכב שלך מדגם שונה מאלה שהבחור מתכוון להרכיב,אכן הכונסים אצלך יושבים בשקעים ייעודיים להם במכסה המנוע ,השאלה אם גם הכונסים שפותח האשכול מתכוון אליהם מצריכים מקום ייעודי על המכסה או שהם פשוט מונחים על המכסה הקיים?

הכונסים בקישור -ניראה שהם מונחים על המיכסה אצלי הם בתוך שקעים במיכסה מנוע

פורסם
בשנים האלה להרכיב את הכונסים , אין שקעים כמו במודלים הישנים יותר

כפי שחשבתי למרות שאני עדיין לא בטוח ב100 אחוז שכך הדבר,כפי שאני מבין עדיין ההרכבה מצריכה קדיחה במכסה המנוע,נכון?

אגב,מה דעתכם על זה,מוסיף יופי לרכב או מיותר?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

כן יש צורך בקדיחה , אני חושב שזה מוסיף , אני גם חושב שמראה צריך להיות מתורגם לביצועים , כלומר , אם זה נראה כמו Z28 לפחות שיסע ככה

פורסם

קובי,האמת שמעולם לא נהגתי בZ-28 /IROC-Z ככה שאין לי ממש מושג איך זה מרגיש מבחינת כוח וביצועים, אני מכיר רק את הRS .

אגב,איך לדעתך יהיה יותר יפה ומחמיא לרכב אם הכונסים יהיו בצבע הרכב(אדום) או בצבע שחור?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

חוץ מעניין המכס שבטוח אצטרך לשלם סכום נכבד(בכל זאת פריט יקר מאוד וקשה להשגה),האם על ייבוא כונסים כאלה מארה"ב אצטרך להמציא אישורים כלשהם ממשרד התחבורה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
קובי,האמת שמעולם לא נהגתי בZ-28 /IROC-Z ככה שאין לי ממש מושג איך זה מרגיש מבחינת כוח וביצועים, אני מכיר רק את הRS .

אגב,איך לדעתך יהיה יותר יפה ומחמיא לרכב אם הכונסים יהיו בצבע הרכב(אדום) או בצבע שחור?

תחושב על פי 2 יותר חזק מהרכב שלך, יותר אחיזה, יותר ביצועים בסיבובים, קיצור עולם ומלאו..

לגבי הצבע, הייתי עושה את זה בצבע של האוטו

• תוכן חדש...