Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירות הרנו מגאנה rs מוצגות ביחד עם דגם הקופה ואני מעריך שעיקר המכירות היו של דגם ה- 1.2 ליטר, חלק קטן יותר של מנוע ה- 2 ליטר והמיעוט הזניח של דגם ה- rs.

חבל שהכניסו אותן יחד אבל למיטב ידיעתי ממש לא מדובר במיעוט זניח אלא במספרים בסביבה של הגולף GTI (באופן די מפתיע).

פורסם
תודה NINJMNKY :-)

.

תודה גם ממני NINJMNKY :-)

צביקה פיק, עכשיו כשאני יודע את השם הלא ספרותי שלך :-) נפל לי האסימון שאתה הוא זה שכותב את הכתבות באתר, אז קודם כל שאפו- כתבות רציניות, מפורטות ומעניינות.

לגבי נתוני המכירות לשנת 2013 שפירסמת והקישורים להם מופיעים בציטוט של NINJMNKY, חסר התייחסות לקטגוריות נוספות, שהופיעו לצורך הענין באתר Icar, כדלקמן: רכבי מנהלים, מיניואנים, ספורטיביים, יוקרה, ג׳יפי יוקרה ואולי עוד קטגוריות שפיספסתי.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
חבל שהכניסו אותן יחד אבל למיטב ידיעתי ממש לא מדובר במיעוט זניח אלא במספרים בסביבה של הגולף GTI (באופן די מפתיע).

המגאן ספורט מכרה השנה 17 מכוניות (לעומת 8 שנה שעברה)

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מאיפה המספרים ?

אני מבין שכביכול מרישומים מדוייקים אבל זה לא מסתדר עם מספרים שקיבלתי מקרסו אבל יותר מזה מכמות המגאנים שאני מכיר אישית (יש לנו קבוצה שמכילה כמות דומה והיא בטח לא כוללת את כל בעלי הרכב וקשה לי להאמין שאפילו את הרוב המכריע).

אגב, הפרסומים האחרונים שהיו ברשת על נתוני מסירות בפירוט מלא כללו 8 מגאן RS ב-2012 עד אוגוסט עם תחילת השיווק של ה-265 (שנמכרה בקצב הרבה יותר גבוה) ואני יודע על עוד כמה רכבים בוודאות שנמכרו בהמשך השנה אז בטוח שהנתונים לא מדוייקים.

* עריכה: כנראה שהמספרים שקיבלתי היו באופן כולל ולא רק ל-2013. עדיין נראה שיש קצת סטיות (2012) וכנראה שבאמת יש לנו בקבוצה את רוב בעלי המגאן RS 8)

אגב, סתם אנקדוטה על אופי הקונים, הרוב לקחו את הקאפ.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...